El caputxí i les mentides dels envasos

McCafe MochaLa setmana passada em vaig aturar a un burrito McSkillet de camí a la feina. Probablement podria escriure una publicació sobre quant m’encanten aquests burritos d’esmorzar de Qdoba, però us estalvio. Mentre era a McDonalds, la meva curiositat va aconseguir el millor de mi i vaig demanar un McCafe Mocha en lloc de parar al meu cafeteria preferida.

Rectes i embolcalls sofisticats i colorits amb tons terra us envolten i us fan sentir com si anéssiu a un cafè europeu. Però no ho estàs. Vaig observar atentament com la persona que hi havia darrere el taulell pressionava els botons adequats, remenava el contingut i tapava la beguda amb nata muntada i un raig de xocolata.

Vaig arribar al cotxe, vaig fer el primer glop i ... blech. No estic segur del que va passar, crec que hi va haver un mal funcionament de la màquina o alguna cosa així, però tenia un sabor de males preses expresso cobertes de nata. Gairebé puc prendre algun cafè (era per la bondat de la Marina), però vaig haver de tirar-lo. Per descomptat, el seu equip tampoc no sabria si hi havia cap problema, ni més ni menys que el que sabrien. 😉

StarbucksTenim un Starbucks a la planta baixa de la meva feina, de manera que és difícil que passi un gos de cafè. M’agrada especialment el xarop de menta ... de la mateixa manera que els nostres avantpassats van descobrir que Coca-Cola tenia cocaïna, em temo que algun dia descobrirem que la menta de Starbucks té alguna cosa il·legal.

Starbucks té un logotip net i clar que solia dir a la gent del vostre entorn que:Tinc tants diners que puc gastar 4 dòlars en algunes mongetes cremades.”(Alguns dels meus amics en diuen Fourbucks). Per desgràcia, la icona cultural que era Starbucks ha començat a esvair-se. Poques vegades toco les línies llargues i puc deixar passar un Starbucks tan fàcilment com una benzinera amb una cafetera. La copa encara és elegant i es distingeix.

Tassa de cafèA l’esquerra és, potser, el meu cafè preferit de tots. Els meus bons amics Jason i Chris dirigeixen una gran cafeteria, La Bean Cup a la cantonada de casa meva.

El cafè s’importa d’un torrador de cafè de Hamilton, Ontario. Cada glop, encara que sigui descafeïnat, continua sent molt suau, ric i cremós. És difícil explicar la diferència que una mongeta correctament torrada, mòlta, estampada i cuita al vapor pot produir una superfície espumosa tan líquida i dolça. Els baristes de La millor cafeteria d'Indianapolis mesureu amb cura i cronometreu cada cop per assegurar que el seu sabor es maximitzi. Sovint els veig bolcar i remodelar les mongetes fins que obtinguin el tret adequat; de vegades la humitat pot causar estralls.

No costen tant com Starbucks i són molt millors (exponencialment millors que McCoffee), tot i que la tassa és clara i blanca. Res d’especial ... excepte el que hi ha a dins. Això és el que he vingut a comprar, oi? Jo do pagueu per l’experiència que la botiga també us ofereix. Molt espai, connexió sense fils gratuïta i seients còmodes.

Oh, les mentides dels envasos! No puc imaginar els diners que ha gastat McDonalds per intentar que el que hi ha a la tassa es vegi millor des de fora.

10 Comentaris

 1. 1

  També puc fer front a un cafè dolent, però em sento com una mare Motrin. Trobo a Starbucks perquè és l’únic lloc on puc anar de vacances amb calor i amb seients còmodes a l’hivern. Les línies xuclen, el cafè no és fantàstic i l’ambient empitjora amb els nens corrent com mascotes petites.

  Les bones cafeteries independents són tan rares per aquestes zones. Però en tinc uns quants i els patrocino molt. Visca la copa sense marcar!

 2. 3

  FYI: Al Starbucks de Broad Ripple, un gran cafè (venti) és una xemeneia de més de 2.00 dòlars. El menú en línia de la Bean Cup diu que el mateix costa 1.55 dòlars. Crec que els contes de la tassa de 4 dòlars provenen de mercats com Nova York.

  Però, bon post Doug!

 3. 4

  Jo també vaig provar els cafès McBlech. No heu experimentat cap mal funcionament. Ho sé perquè els vaig donar tres possibilitats. Un cafè amb llet fred amb gust de caramel. Un cafè amb llet calent. Una moca calenta. Em va sorprendre el mal que realment estaven. Si rebés un cafè tan dolent a una cafeteria, el retornaria i els diria que ho tornessin a provar.

  M'estranyaria molt que algú acostumés a absorbir el cafè de la cafeteria canviés. La meva solució: he comprat una màquina d’expresso de qualitat decent, però encara barata. Probablement, la cosa es va pagar en un mes o dos. Ara faig la meva pròpia exactitud de com els vull per una fracció del cost. Saps què diuen sobre un porc vestit.

 4. 5

  Et vaig trobar a causa del Five in the Morning de @ swoodruff.

  No sóc un bevedor de cafè, però sóc un bevedor de te i hi ha alguns llocs que tenen "te" al seu nom, però que fan pudor.

  Tinc curiositat, no creieu que sigui un error de màrqueting no tenir un logotip a la tassa de cafè?

  Diguem que la persona X té una gran necessitat de cafè, que passa la persona Y amb una tassa de cafè. La persona X pregunta d’on va prendre el cafè la persona Y. Potser la persona X és dolenta en donar instruccions, potser la persona Y no té sentit de la direcció, potser la persona Y no parla tan bé l’anglès, de manera que la persona Y té problemes per trobar la cafeteria. Si la tassa de cafè en blanc hagués tingut un logotip, la persona Y sabria què cercar.

  Passem l’exemple al vi. Recordo els noms d'alguns vins, però no tots. Quan vaig a comprar vi, estic buscant etiquetes conegudes.

  Crec que els logotips són importants i és un error no marcar el vostre producte amb el vostre logotip.

  • 6

   En ser amics de The Bean Cup, estic segur que no tenen un logotip simplement pel cost de les tasses. Prefereixen gastar els diners en grans fabulosos i n’estic agraït.

   Gràcies a Steve per la menció i espero que torneu aviat.

 5. 7
 6. 8

  Molt interessant. Ser fan de la vostra cafeteria preferida també fa que sigui encara més interessant. Estic d'acord, crec que un logotip probablement ajudaria a The Bean Cup, però també crec que probablement no paga la pena fer-ho. A l’exemple anterior, crec que la persona Y facilitaria i de forma ràpida a la persona X d’on va obtenir la gran tassa de cafè i exactament com arribar-hi. Ho dic perquè una cosa que sé és que ho he fet exactament en moltes ocasions.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.