El caputxí i les mentides dels envasos

McCafe MochaLa setmana passada em vaig aturar a un burrito McSkillet de camí a la feina. Probablement podria escriure una publicació sobre quant m’encanten aquests burritos d’esmorzar de Qdoba, però us estalvio. Mentre era a McDonalds, la meva curiositat va aconseguir el millor de mi i vaig demanar un McCafe Mocha en lloc de parar al meu cafeteria preferida.

Rectes i embolcalls sofisticats i colorits amb tons terra us envolten i us fan sentir com si anéssiu a un cafè europeu. Però no ho estàs. Vaig observar atentament com la persona que hi havia darrere el taulell pressionava els botons adequats, remenava el contingut i tapava la beguda amb nata muntada i un raig de xocolata.

Vaig arribar al cotxe, vaig fer el primer glop i ... blech. No estic segur del que va passar, crec que hi va haver un mal funcionament de la màquina o alguna cosa així, però tenia un sabor de males preses expresso cobertes de nata. Gairebé puc prendre algun cafè (era per la bondat de la Marina), però vaig haver de tirar-lo. Per descomptat, el seu equip tampoc no sabria si hi havia cap problema, ni més ni menys que el que sabrien. 😉

StarbucksTenim un Starbucks a la planta baixa de la meva feina, de manera que és difícil que passi un gos de cafè. M’agrada especialment el xarop de menta ... de la mateixa manera que els nostres avantpassats van descobrir que Coca-Cola tenia cocaïna, em temo que algun dia descobrirem que la menta de Starbucks té alguna cosa il·legal.

Starbucks té un logotip net i clar que solia dir a la gent del vostre entorn que:Tinc tants diners que puc gastar 4 dòlars en algunes mongetes cremades.”(Alguns dels meus amics en diuen Fourbucks). Per desgràcia, la icona cultural que era Starbucks ha començat a esvair-se. Poques vegades toco les línies llargues i puc deixar passar un Starbucks tan fàcilment com una benzinera amb una cafetera. La copa encara és elegant i es distingeix.

Tassa de cafèA l’esquerra és, potser, el meu cafè preferit de tots. Els meus bons amics Jason i Chris dirigeixen una gran cafeteria, La Bean Cup a la cantonada de casa meva.

El cafè s’importa d’un torrador de cafè de Hamilton, Ontario. Cada glop, encara que sigui descafeïnat, continua sent molt suau, ric i cremós. És difícil explicar la diferència que una mongeta correctament torrada, mòlta, estampada i cuita al vapor pot produir una superfície espumosa tan líquida i dolça. Els baristes de La millor cafeteria d'Indianapolis mesureu amb cura i cronometreu cada cop per assegurar que el seu sabor es maximitzi. Sovint els veig bolcar i remodelar les mongetes fins que obtinguin el tret adequat; de vegades la humitat pot causar estralls.

No costen tant com Starbucks i són molt millors (exponencialment millors que McCoffee), tot i que la tassa és clara i blanca. Res d’especial ... excepte el que hi ha a dins. Això és el que he vingut a comprar, oi? Jo do pagueu per l’experiència que la botiga també us ofereix. Molt espai, connexió sense fils gratuïta i seients còmodes.

Oh, les mentides dels envasos! No puc imaginar els diners que ha gastat McDonalds per intentar que el que hi ha a la tassa es vegi millor des de fora.

10 Comentaris

 1. 1

  També puc fer front al cafè dolent, però em sento com una mare Motrin. Passo l'estona a Starbucks perquè és l'únic lloc on puc anar de descans de la feina que és càlid i té seients còmodes a l'hivern. Les línies fan mal, el cafè no és genial i l'ambient empitjora amb els nens corrent com mascotes petites.

  Les cafeteries bones i independents són tan rares per aquestes parts. Però, en tinc uns quants i els patrocino molt. Visca la copa sense marcar!

 2. 3

  FYI: al Starbucks de Broad Ripple, un cafè gran (venti) és una mica més de 2.00 dòlars. El menú en línia de la Bean Cup diu que el mateix és d'1.55 dòlars. Crec que les històries de la tassa de 4 dòlars provenen de mercats com Nova York.

  Però, gran post Doug!

 3. 4

  Jo també vaig provar els cafès McBlech. No heu experimentat cap mal funcionament. Ho sé perquè els vaig donar tres oportunitats. Un cafè amb llet fred amb gust de caramel. Un cafè calent. Una moka calenta. Em va sorprendre com de dolents eren realment. Si rebés un cafè tan dolent en una cafeteria, el retornaria i els diria que ho tornessin a provar.

  Em sorprendria molt que algú acostumat a beure cafè de cafeteria canviés. La meva solució: vaig comprar una màquina de cafè exprés de qualitat decent, però encara econòmica. La cosa probablement es va pagar per si mateixa en un o dos mesos. Ara faig el meu exactament com els vull per una fracció del cost. Ja saps què diuen d'un porc amb vestit.

 4. 5

  T'he trobat a causa del Five in the Morning de @swoodruff.

  No sóc un bevedor de cafè, però sóc un bevedor de te i hi ha alguns llocs que tenen "te" al seu nom però fan pudor al te.

  Tinc curiositat, no creieu que és un error de màrqueting no tenir un logotip a la vostra tassa de cafè?

  Suposem que la persona X té una gran necessitat de cafè, passa per davant de la persona Y amb una tassa de cafè. La persona X pregunta d'on va agafar el cafè la persona Y. Potser la persona X és dolenta per donar indicacions, potser la persona Y no té sentit de la direcció, potser la persona Y no parla tan bé anglès, així que la persona Y té problemes per trobar la cafeteria. Si la tassa de cafè en blanc hagués tingut un logotip, la Persona Y sabria què buscar.

  Passem l'exemple al vi. Recordo els noms d'alguns vins però no de tots. Quan vaig a comprar vi, estic a la recerca d'etiquetes conegudes.

  Crec que els logotips són importants i és un error no marcar el vostre producte amb el vostre logotip.

  • 6

   En ser amics de The Bean Cup, estic segur que no tenen un logotip simplement pel cost de les tasses. Preferien gastar-se els diners en grans i estic agraït per això!

   Gràcies a Steve per la menció i esperem que tornis aviat!

 5. 7
 6. 8

  Post molt interessant. També ser fan de la vostra cafeteria preferida també la fa encara més interessant. Estic d'acord, crec que un logotip podria ajudar a The Bean Cup, però també crec que probablement no valgui la pena el cost de fer-ho. A l'exemple anterior, crec que la persona Y faria saber fàcilment i ràpidament a la persona X d'on va prendre la gran tassa de cafè i exactament com arribar-hi. Ho dic perquè una cosa que sé és que ho he fet exactament en nombroses ocasions.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.