Mavericks at Work: qui contracta?

Mavericks at Work: per què guanyen les ments més originals de les empresesEl mes passat, el Indianapolis Marketing Book Club va escollir Mavericks at Work com a llibre per llegir. M’encanten els llibres i sobretot els llibres de negocis. La meva casa n’és plena. Estic llegint aquest i acabo de començar Mai mengeu sol: i altres secrets per a l’èxit, una relació a la vegada.

Mavericks at Work és un d'aquests llibres increïblement inspiradors, però no estic segur de si en faré o no el "ple". Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin i fins i tot els meus amics i familiars continuen dient-me que sigui un inconformista.

Sóc un inconformista de cor, però no estic convençut que el món necessiti tants inconformistes. Oi?

Dissident: un dissident solitari, com a intel·lectual, artista o polític, que pren una posició independent a part dels seus associats.

Al cap i a la fi, no necessitem nois que simplement arreglin els nostres cotxes, escombrin els terres, mantinguin els autobusos en marxa i vigilin la botiga? Es poden permetre totes les empreses seguir promocionant Mavericks? No és que tinc dubtes sobre el meu propi esperit emprenedor, només tinc el dubte que hi ha moltes oportunitats per als Mavericks.

Un bon amic meu em va preguntar com m’agrada el llibre. Vaig respondre: "M'encanta el llibre!"

Després vaig haver de tornar a treballar. No és que el meu treball no em permeti influir ... és simplement això el negoci en general no necessàriament agraeix el desconcert del treball. Són els inconformistes, els forasters, els causants de problemes. Sovint, crec que és el Maverick qui acaba buscant la propera oportunitat, perquè mai no és on acaben de marxar.

M’equivoco en això?