Mavericks at Work: qui contracta?

Mavericks at Work: per què guanyen les ments més originals de les empresesEl mes passat, el Indianapolis Marketing Book Club va escollir Mavericks at Work com a llibre per llegir. M’encanten els llibres i sobretot els llibres de negocis. La meva casa n’és plena. Estic llegint aquest i acabo de començar Mai mengeu sol: i altres secrets per a l’èxit, una relació a la vegada.

Mavericks at Work és un d'aquests llibres increïblement inspiradors, però no estic segur de si en faré o no el "ple". Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin i fins i tot els meus amics i familiars continuen dient-me que sigui un inconformista.

Sóc un inconformista de cor, però no estic convençut que el món necessiti tants inconformistes. Oi?

Dissident: un dissident solitari, com a intel·lectual, artista o polític, que pren una posició independent a part dels seus associats.

Al cap i a la fi, no necessitem nois que simplement arreglin els nostres cotxes, escombrin els terres, mantinguin els autobusos en marxa i vigilin la botiga? Es poden permetre totes les empreses seguir promocionant Mavericks? No és que tinc dubtes sobre el meu propi esperit emprenedor, només tinc el dubte que hi ha moltes oportunitats per als Mavericks.

Un bon amic meu em va preguntar com m’agrada el llibre. Vaig respondre: "M'encanta el llibre!"

Després vaig haver de tornar a treballar. No és que el meu treball no em permeti influir ... és simplement això el negoci en general no necessàriament agraeix el desconcert del treball. Són els inconformistes, els forasters, els causants de problemes. Sovint, crec que és el Maverick qui acaba buscant la propera oportunitat, perquè mai no és on acaben de marxar.

M’equivoco en això?

5 Comentaris

 1. 1

  Crec que la gent pot adoptar una posició independent en tot el que faci ... fins i tot als auxiliars de botigues i als mecànics d'automòbils. No crec que puguem tenir massa gent que deixi de fer les coses només perquè “així són” i, en canvi, fan preguntes, decideixen anar contracorrent i, en conseqüència, millorar el món que ens envolta.

  • 2

   Estic d'acord, per això tenim a Jessie James, que fabrica motocicletes, Orange County Choppers, que fabrica motocicletes. I tota la gent que farà contractes treballarà per a ells. Creus que totes aquestes persones són conformistes, juguen amb seguretat a la vida. aquests són exemples. Sóc un inconformista. Sóc una dona americana blanca que va anar a l'escola d'acupuntura. van ser 3 anys llargs. i no sóc asiàtic decent. Jo diria que és ser inconformistes. Realment necessitem més inconformistes

 2. 3

  Jesse,

  No estic d'acord i no em prenc el camí equivocat, ni tampoc és necessàriament més valuós que l'altre. Crec que un gran equip necessita "aixecadors i impulsors". Els que ho pensen i els que poden executar-se en aquest pla.

  Només em pregunto quants inconformistes pot manejar una indústria i si realment en falten!

 3. 4

  Jo també ho estava pensant, però em vaig adonar: tothom pot ser un inconformista de vegades, i un "aixecador i impulsor" altres vegades (fins i tot si requereix mossegar-se la llengua). No estaria bé que tothom suggereixi fer tot d'una manera nova cada vegada. Però crec que hi ha espai perquè tothom pugui fer les preguntes que cal fer, sobretot “per què?”. I, segons la meva experiència, aquesta pregunta es fa molt poques vegades.

 4. 5

  Estic dacord. Hem de tenir gent per impulsar les noves idees i somiar amb el que pot ser. Igualment important, necessitem persones que puguin centrar-se en fer el que sigui necessari per tirar endavant la nova direcció.

  Hi ha un moment i un lloc per a tots dos. L’estancament es produeix quan no s’ofereixen noves idees. Tanmateix, l'estancament també es pot produir quan es llencen massa idees i ningú no està disposat a treballar amb les idees d'una altra persona.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.