Alguns nous marcadors de mapes de Google

marcadors de mapes

Acabo d’acabar un lloc de mapatge per a un client aquest cap de setmana i he decidit que les col·leccions de marcadors (icona) actuals que hi havia eren força senzilles, sense cap dimensió. Mentre feia un descans, vaig decidir fer una nova col·lecció. Ets lliure de descarregueu els marcadors aquí i utilitzar-los per a usos comercials o no comercials ... el meu únic requisit és un bonic gràcies!

Nous marcadors

Hi ha una fletxa amb ombra, marcador en blanc, marcadors del 0 al 9 i de la A a la Z.

24 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 10
 10. 12

  Hola!
  Gràcies!

  Estic buscant només aquest tipus de marcadors numerats, però COM els puc posar al meu mapa de Google? Hi ha una manera de posar el meu propi ikon, però he de descarregar un fitxer al web directament a google maps que sembla. No és un professional que pugueu entendre, però m’encanta treballar als meus mapes.

 11. 13
 12. 14
 13. 15
 14. 16
 15. 17
 16. 18

  Hola, Douglas,

  Gràcies pels marcadors. Estic fent servir una selecció dels vostres vermells per permetre la recopilació d'observacions d'observacions de fauna salvatge en els darrers 2 anys. He modificat (fàcilment) el color per fer un altre conjunt corresponent que estic fent servir per a observacions de fauna salvatge que es van produir abans de dos anys.

  Com a suggeriment, també podeu tenir marcadors amb altres símbols ( + - * #? . : ) i diferents ombres. Hola, fins i tot poden ser possibles ratlles!

  Gràcies de nou

  Ian

 17. 19
 18. 20
 19. 21
 20. 22
 21. 23

  Hola

  Estic en contacte amb vosaltres perquè sóc el creador de la "Col·lecció d'icones de mapes" i vaig pensar que us podria interessar parlar del meu projecte al vostre bloc.

  La col·lecció d’icones de mapes és un paquet de 300 icones gratuïtes per als vostres llocs assenyalats. Podeu col·locar-los manualment a Google Maps amb la funció "Els meus mapes" o automàticament amb l'API de Google Maps.
  Organitzats en categories de colors, obtindreu una col·lecció completa d’icones, com ara cinema, escola, banc, restaurant japonès i botiga de roba.

  Vegeu la resta d’icones aquí: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

  Salutacions,
  -
  Nico

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.