Sóc l'únic que encara estima el màrqueting creatiu?

vendes creatives

Conduïa pel costat oest de la ciutat, mirava una cartellera i hi havia una cartellera d’eines. En lloc que la cartellera fos un anunci típic, la publicitat va anar fins a terra. Un braç va córrer el pal i l’eina real era a la zona de la cartellera. Semblava com si el braç sortís del terra. Si necessités un martell, probablement recordaria la marca i potser l’hauria comprat.

A Internet, agraeixo la publicitat rellevant quan realitzo una cerca. En realitat, tinc més fe en un anunciant que fa recerca avançada de paraules clau, em fa un seguiment i em presenta un anunci rellevant que no pas a Google, que em proporciona un resultat rellevant.

M’agrada donar molta informació personal als anunciants. Ho faig perquè m’entenguin millor i em proporcionin publicitat que coincideixi amb la meva informació demogràfica. Vull anuncis intel·ligents. Vull estratègies de màrqueting intel·ligents. Encara m’encanta una campanya publicitària o de màrqueting creatiu que em pugui perseguir, captar la meva atenció i fer-me passar el dit sobre aquest ratolí.

Sóc l'únic? Ara compro gairebé tot en línia. Si mai no hagués de visitar una altra botiga de la meva vida, no ho faria. Quan veig un anunci i estic a punt per comprar, m’hi llanço. M’encanta el màrqueting i la publicitat.

Crec que el màrqueting i la publicitat tenen un mal ritme a causa dels venedors mandrosos. En lloc de córrer la creativitat o fer la diligència addicional addicional per personalitzar i orientar-se, simplement empenyen la merda davant de tants globus oculars com puguin.

Els grans venedors són capaços d’esbrinar cap a quina direcció us dirigiu i, si aneu en la seva direcció, us conduiran directament. És com la pesca amb mosca ... el peix té gana i l’esquer continua apareixent al seu voltant una i altra vegada fins que estigui a poca distància. Els venedors terribles simplement llencen la xarxa. No podeu obtenir prou clients potencials? Xarxa més gran! Encara no podeu? Més xarxes! Tiren els peixos mentre lluiten i esbufegen per fugir.

Què tal tu? Encara aprecieu el màrqueting i la publicitat excel·lents?

4 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Sincerament, puc dir que no agraeixo una gran publicitat, per molt orientada que sigui. De fet, com més intenta apuntar-me un anunciant, més retrocedo. És una experiència similar amb l'ús de molts productes de Microsoft: s'esforcen molt per anticipar el que vull (mireu, format automàtic!), però simplement no ho fan bé.

  El mateix passa amb la publicitat de marca que en comptes de motivar una venda directa, intenta crear un estat d'ànim associat a la marca. En el millor dels casos és ineficaç, en el pitjor és enganyós.

  Per a mi, els anunciants fan més mal a la seva marca quan s'anuncien. Sento que estan intentant ser una mica enganyosos. I en el fons, crec que la majoria de la gent se sent semblant. Compren productes dels anunciants de mala gana, però preferirien comprar a marques més honestes i transparents quan hi hagi alternatives.

  Crec que és difícil d'acceptar per a la indústria de la publicitat, però amb tants canals i tecnologies dedicats ara a publicar anuncis, el valor de tots els anuncis està disminuint; fins i tot els "bons".

 3. 3

  Deckerton, és una gran perspectiva! Tinc curiositat, però, quant de màrqueting i publicitat estàs presenciant, sense ni tan sols ser conscient que t'estàs comunicant subtilment!

 4. 4

  Estic amb tu, Doug! Agraeixo quan els anuncis són rellevants per a les meves preferències i capten la meva atenció de manera creativa. La realitat és que compro coses... i una bona publicitat em facilita la connexió amb productes que són rellevants per a mi.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.