Bloqueig de Facebook

aversió a Facebook

Vergonya de mi, però realment no prenc atenció a coses com la configuració de privadesa, els termes d’ús o qualsevol altra lletra petita quan m’afegeixi a un servei. Normalment espero a veure si hi ha reaccions contràries a la comunitat i després actuo en conseqüència. Aquest número en particular em va colar, però, ni em vaig adonar del que havia fet.

My Perfil de Facebook està obert a tothom que vulgui connectar-se. Sóc una persona social i realment no tinc cap secret (ni diners per a tots els pirates informàtics), així que connecto amb tothom. L'única excepció a això són les eines de geolocalització. Crec que és una cosa esgarrifosa que a les persones que no conec i visquin en algun altre estat els importa el lloc on faig el registre.

De totes maneres, en aquest cas, algú va publicar alguna cosa al meu mur que fos ofensiva per a una bona majoria de la població. No entraré en els detalls ... no era porno, només un atac realment insípit a la seva fe. No sóc una persona religiosa, però tinc la decència de no insultar persones que són. La fe és una cosa que no només és sagrada, ja hem entès que a la gent no li importa matar-se per ella. Per a moltes persones, la seva fe és tot el que tenen. Al meu entendre, no té cap mena de decència com a ésser humà i és senzillament franc.

El que va passar en qüestió de minuts va ser que la gent no em va fer amiga ... juntament amb un diluvi de comentaris sobre el que era un imbècil. (La ironia és que vaig fer saber a la persona que ho va fer que em va decebre). Per tant, a causa que una persona de la meva xarxa no té cap mena de decència, he hagut de bloquejar els meus permisos. Encara permeto als amics publicar a la meva cronologia ... però ningú més no veurà la informació. Per accedir a aquesta pantalla, feu clic a la fletxa avall de Facebook (dalt a la dreta en aquest moment) i, a continuació, seleccioneu Com es connecta. He encerclat les dues configuracions que he actualitzat.

permisos de facebook s

Per als vostres gurus de Facebook, això també impedeix que cap contingut arribi al meu mur des del mur d'una altra persona que comentem? O això farà això?

7 Comentaris

  1. 1

    That permission change isn’t going to change anything in these regards. Your friends will still see when you comment or like something. Your only option is to not comment on those items. The recent gross photos on Facebook are a deliberate exploit of how Facebook works.

    Basically, Anonymous created several fake accounts, linked them all together, added a bunch of real people, uploaded a ton of gross images, then liked and commented on all of them. When you commented on that photo, it was featured on your friends walls because it already had so many other comments and likes. Facebook is working exactly how it’s supposed to: feature the most popular content (if your friends have engaged with it).

    The only way around it is to ignore or hide that content, and if you’re like me, inform your other friends about it so they know as well.

    -Jack

  2. 3

    Actually, I’m referring to what most people are seeing: the item in their news feed. If someone posted an item directly to your wall, that’s a different story. My guess is that you’re referring to your news feed, though. Yes?

  3. 5

    I’ve always made a point to lock down my Facebook settings. I’m no more anti social than you, but I started this once I began to get friend requests from some rather suspicious people. Granted, I don’t have the investment in social networking as you do with your career and visibility, so I don’t have an interest to be followed or friended by thousands of people who don’t otherwise know me from Adam.

    Besides, I don’t need anyone’s help to put my foot in my mouth, I can do that quite well on my own.

  4. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.