Viu estima riu

PensantDarrerament he estat pensant molt i creixent poètica amb el meu fill sobre la vida, la criança, la feina, les relacions, etc.

Etapa 1: matrimoni

Fa uns 8 anys era el meu divorci. Vaig haver d’esbrinar si podia o no ser un pare de cap de setmana o solter. Vaig triar aquest últim perquè no podia viure sense els meus fills.

Durant el divorci, vaig haver d’esbrinar quin tipus d’home seria. Vaig a ser un ex marit enfadat que va arrossegar el seu ex dins i fora del jutjat, va parlar malament amb els seus fills, o vaig a prendre la benedicció de tenir els meus fills i prendre el camí principal. Crec que vaig agafar la carretera. Encara parlo amb la meva exdona sovint i fins i tot prego per la seva família, de vegades sé que tenen problemes. La veritat és que es necessita molta menys energia d’aquesta manera i els meus fills s’ho estan molt millor.

Etapa 2: Treball

A la feina, també he hagut de prendre decisions. En l’última dècada he deixat més d’uns grans treballs. En vaig deixar un perquè sabia que mai no seria el que el meu cap volia que fos. En vaig deixar un altre recentment perquè no em complia personalment. Estic en un feina fantàstica ara això em repta cada dia ... però sóc realista que probablement tampoc estaré aquí d’aquí una dècada.

No és que tinc dubtes, és que estic més còmode amb el meu "nínxol" de màrqueting i tecnologia. M’agrada moure’m ràpidament a la feina. Quan les coses es frenen i les empreses necessiten aquestes habilitats que no m’interessen, m’adono que és hora de seguir endavant (dins o fora). He descobert que quan treballo en els meus punts forts, sóc una persona molt més feliç que quan em preocupa pels meus punts febles.

Etapa 3: Família

Ara m’acosto als 40 anys i he arribat a un punt de la meva vida en què també he de prendre decisions amb les meves relacions. En el passat, he gastat molta energia en tenir una família “orgullosa de mi”. En molts aspectes, la seva opinió era més important que la meva. Amb el temps, em vaig adonar que mesuraven l’èxit molt diferent del que he fet mai.

El meu èxit es mesura per la felicitat dels meus fills, la qualitat i la quantitat d’amistats sòlides, la meva xarxa d’associats, el respecte que tinc a la feina i els productes i serveis que ofereixo cada dia. És possible que noteu que el títol, la fama o la fortuna no hi eren. No ho van ser i no ho seran mai.

Com a resultat, la meva decisió ha estat deixar enrere gent que intenta arrossegar-me cap avall en lloc d’aixecar-me. Els respecto, els estimo i reso per ells, però no gastaré energia en intentar fer-los feliços. Si no tinc èxit en la seva opinió, poden mantenir la seva opinió. Jo sóc responsable de la meva felicitat i haurien d’acceptar la responsabilitat dels seus.

Com a pare, estic encantat amb qui són els meus fills actualment i els estimo incondicionalment. Les nostres converses diàries són sobre el que han aconseguit fer, no sobre els seus fracassos. Dit això, sóc dur amb els meus fills si no estan a l’alçada del seu potencial.

La nota de la meva filla va baixar significativament la setmana passada. Crec que la majoria va ser que la seva vida social havia esdevingut més important que la seva tasca escolar. Tanmateix, li va fer mal quan va obtenir les notes. Va plorar tot el dia perquè sol ser una estudiant de A / B. No va ser evident la decepció que tenia, sinó la decepció que tenia.

A la Katie li encanta liderar a classe i odia estar a la part inferior. Vam fer alguns canvis: sense amics visitants durant la nit i sense maquillatge. El maquillatge era difícil ... Realment pensava que em cremaria forats amb els seus ulls. Dins de la setmana, però, les seves notes van començar a tornar. Ja no em crema forats i fins i tot es va riure de mi l’altre dia al cotxe.

És un acte dur, però estic fent tot el possible per accentuar el positiu, no el negatiu. Intento orientar-los en direcció al bell mar, no sempre recordant-los la tempesta que hi ha darrere.

A mesura que els meus fills es senten còmodes amb el que són, m’encanta més en qui s’estan convertint. Em sorprenen cada dia. Tinc fills increïbles ... però no tinc cap idea errònia de qui "crec que haurien de ser" o "com haurien d'actuar". Això ho hauran d’esbrinar. Si estan contents amb ells mateixos, la seva direcció a la vida i amb mi ... llavors estic content per ells. La millor manera d’ensenyar-los és mostrant-los com actuo. Buda va dir: "Qui em veu, veu el meu ensenyament". No podria estar d’acord més.

Etapa 4: Alegria

Recordo a comment fa una estona d'un bon "amic virtual", William qui va preguntar: "Per què els cristians sempre s'han d'identificar?". Mai no vaig respondre a la pregunta perquè m’havia de pensar molt. Tenia raó. Molts cristians anuncien qui són amb una actitud "més santa que tu". William té tot el dret de desafiar la gent al respecte. Si us poseu sobre un pedestal, prepareu-vos per respondre per què hi sou!

Vull que la gent sàpiga que sóc cristià, no perquè sigui qui sóc, sinó perquè és qui espero ser un dia. Necessito ajuda amb la meva vida. Vull ser una persona amable. Vull que els meus amics em reconeguin com una persona que es preocupava, li posava un somriure o els inspirés a fer alguna cosa diferent amb la seva vida. Mentre estic a la feina treballant amb un venedor tossut o amb un error que resolc en cercles, és fàcil oblidar-me del panorama general i pronunciar algunes paraules. Em resulta fàcil enfadar-me amb la gent de l’empresa que m’està passant malament.

La meva (limitada) visió dels ensenyaments en què crec crec em diu que probablement aquelles persones d’aquesta altra empresa treballen dur, tenen reptes que intenten superar i mereixen la meva paciència i respecte. Si et dic que sóc cristià, m’obri a la crítica quan sóc hipòcrita. Sovint sóc hipòcrita (massa sovint), així que no dubteu a fer-me saber que no sóc un bon cristià, encara que no tingueu les mateixes creences que jo.

Si puc esbrinar l’etapa 4, deixaré aquest món una persona molt i molt feliç. Sé que experimentaré una veritable alegria ... He vist aquest tipus d'alegria en altres persones i ho vull per mi mateix. La meva fe em diu que això és quelcom que Déu vol jo tenir. Sé que hi ha alguna cosa que cal prendre, però és difícil rebutjar mals hàbits i canviar de cor. Però hi continuaré treballant.

Espero que no hagi estat una publicació massa fluixeta per a vostè. Necessitava descartar una mica els problemes de la meva família i escriure de manera transparent m’ajuda molt. Potser també us ajudarà!

13 Comentaris

 1. 1

  GRAN publicació! I m'encanta saber que no sóc l'únic pare que castiga traient-se el maquillatge. La meva filla pensa que el delineador d'ulls és el seu millor amic. És increïble la rapidesa amb què "l'aconsegueix" quan no se'l permet. 🙂

  • 2

   L'eyeliner és l'enemic del pare d'un nen de 13 anys. 🙂

   Crec que el maquillatge és un pendent relliscós. Mai he estat un fan de molt maquillatge i la meva teoria és que les dones en fan servir cada cop més perquè es desensibilitzen a la bellesa que són realment. Així que... si tens 13 anys, acabes semblant un Picasso quan en tens 30.

   Amb una pausa de maquillatge, espero que la Katie pugui veure com de bonica és i després usar-ne menys.

   • 3

    Estic dacord. Tot i que les habilitats del delineador d'ulls de la meva filla van ser molt útils aquesta nit mentre m'estava preparant per a la gala dels premis Crystal Heart del Heartland Film Festival. Ella va proclamar que ho estava "fent malament" i va procedir a maquillar els meus ulls amb molt bon gust. Sí, no sóc un gran fan del maquillatge, sobretot perquè no m'agrada passar-hi el temps. Moltes dones que s'ho posen amb una paleta haurien de parar perquè en realitat són molt boniques a sota. Ets un bon pare per intentar ensenyar a la teva filla què és realment la bellesa.

 2. 4

  Vaja, quina publicació Doug! M'agrada molt la teva actitud.

  Ja sabeu, hi ha una gran superposició entre el cristianisme i l'islam quan es tracta de valors familiars i socials. Molt del que vas dir en què creus exemplifica molts dels ensenyaments de l'Islam. És curiós que de vegades els no musulmans com tu facin un millor treball demostrant els valors islàmics que alguns musulmans.

  Així que per això us saludo! Mantingueu l'actitud positiva. Ets un gran blogger, i segur que sones com un pare infernal.

  • 5

   Gràcies AL,

   És curiós que ho diguis. He llegit l'Alcorà i tinc alguns amics que són islàmics. Cada vegada que ens reunim trobem moltes coses en comú entre les nostres religions. Gràcies també pels vostres compliments: no crec que sigui tan bon pare com podria ser-ho, però ho estic intentant!

 3. 6

  Perdoneu dir-ho, però aquesta publicació em fa debatre si em cancel·lo la subscripció o no, per alguns motius:

  1. Aquest és un bloc sobre màrqueting (o aquesta és la meva impressió). Tot i que està bé afegir personalitat i esmentar les teves creences, una publicació llarga sobre religió em va desactivar.

  No m'entenguis malament; La religió està bé i respecto les teves creences. Però la religió és personal, i realment no crec que tingui cabuda en un bloc empresarial. Si volgués llegir sobre religió, em subscriuria a blocs amb opinions religioses.

  2. Escriure sobre una adolescent que plora tot el dia per males notes em fa malestar l'estómac. El nen no està decebut, és probable que tingui por de la teva reacció!

  3. Escriure sobre castigar un nen per males notes després de plorar tot el dia (que no és realment una reacció normal d'una adolescent) em fa sentir encara més malalt. Castigueu algú quan ha fet alguna cosa malament i no us penediu, és clar. Però quan algú ha pres una mala elecció, s'ha adonat, n'ha après i està disposat a fer-ho millor la propera vegada, deixa-ho així. Deixa que la noia generi confiança. Deixa que ho faci millor perquè vol, no perquè tingui por del càstig.

  Respecto que estigueu o no d'acord amb mi. Només vaig pensar que potser us agradaria saber per què aquesta entrada del blog no va marcar completament amb mi.

  • 7

   Hola James,

   Gràcies per dedicar-vos el temps a escriure. Si et sents obligat a donar-te de baixa, em sap greu que marxes, però estic d'acord amb això. Aquest no és un bloc corporatiu, és personal. Com a tal, assessoro els meus lectors sobre el meu ofici, però també sóc transparent a l'hora de transmetre les meves creences amb els meus lectors.

   Amb el temps, m'he fet molt amistat amb els lectors del meu bloc, sobretot en part pel fet que comparteixo la meva feina i la meva vida amb els meus lectors. Faig; tanmateix, mantingueu les meves publicacions personals a la meva categoria "Homefront" perquè pugueu evitar llegir-les si ho voleu.

   També respecto la teva opinió sobre el que va passar amb la meva filla. La meva filla no està tancada enlloc :), té una instal·lació bastant... mòbil, reproductor de mp3, ordinador, televisió, etc., així que gairebé no està "castigada" encara que treure's el maquillatge va ser el que li va fer mal. Et puc assegurar que no em té por. Pot ser que s'enfadi si creu que m'ha decebut, però mai no he donat a la Katie una raó per tenir "por".

   No estic tan segur, als 13 anys, hauria d'haver-li permès maquillar-se, però és una bona noia amb bones notes i una gran actitud, així que intento donar-li la llibertat que vol. Quan em demostra que pot manejar-ho, mai li poso límits. Si ets pare, saps com de difícils són aquestes situacions.

   Espero que us quedeu i em conegueu! Hi ha bona informació en aquest bloc i m'encanta compartir el que aprenc a la indústria.

   ¡Salut,
   Doug

 4. 8

  Just, Doug. També tinc un bloc de negocis amb una categoria anomenada "Divagacions personals" per al mateix tipus de coses. El disseny i la cobertura del lloc fins ara m'havien donat la impressió que era un bloc estrictament empresarial.

  Em trobo en una posició molt estranya a Internet. Sóc canadenc, i la nostra cultura acostuma a ser molt més tranquil·la sobre la religió que els nostres veïns nord-americans, molts dels quals solen ser força extremistes (al meu entendre, i no dic que siguis extremista). Respecto les creences de la gent i també tinc les meves pròpies, simplement no m'agrada que m'alimentin a la força.

  Malauradament, aquest extremisme m'ha deixat molt desconfiat de ser colpejat per la Bíblia, i el meu radar per als cops entrants sembla estar configurat en una alta sensibilitat. Així que si no em peguen aquí, em quedaré. Tracte just?

  Pel que fa a les filles... És bo escoltar que reconeixeu que els adolescents necessiten aquesta llibertat, i gràcies per aclarir-ho. Crec fermament que com més ajustada sigui la corretja, més problemes es plantegen els pares. Tampoc no entenc els pares que fan una mà forta amb els seus fills. Simplement no és la resposta.

  I... Tinc un nen de 14 anys i un nen petit, perquè em pugui relacionar amb els reptes de la criança i el poder del maquillatge.

  Gràcies de nou per la teva resposta. Vaig tenir una mica (d'acord, molt) una reacció de genoll a la publicació, així que per compartir una mica sobre mi perquè no us penseu que sóc un cul complet, llegiu la meva publicació sobre les reaccions de genoll.

  • 9

   Als nord-americans ens agrada posar-ho tot a la cara: la guerra, la riquesa, la tecnologia, la música, la religió... ho dieu i estem orgullosos del mal que ho fem! Quan un de nosaltres és sincer, és difícil prendre'ns seriosament.

   Vaig viure a Vancouver durant 6 anys, i vaig graduar-me a l'institut. De fet, la part de la meva mare de la família són tots canadencs. El meu avi és un oficial retirat de les forces canadenques. Sóc un gran fan del Canadà i encara puc cantar l'himne (en anglès, he oblidat la versió francesa). La meva mare és quebequesa, nascuda i criada a Mont-real.

   Faig broma amb els meus companys de secundària dient que els Estats Units no poden demanar un toc millor que el Canadà!

   Gràcies per la teva resposta atenta... No ho vaig prendre mai d'aquesta manera.

 5. 10
 6. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.