Viu estima riu

PensantDarrerament he estat pensant molt i creixent poètica amb el meu fill sobre la vida, la criança, la feina, les relacions, etc. La vida arriba a tu per fases i et veus obligat a prendre decisions que mai no voldries.

Etapa 1: matrimoni

Fa uns 8 anys era el meu divorci. Vaig haver d’esbrinar si podia o no ser un pare de cap de setmana o solter. Vaig triar aquest últim perquè no podria viure sense els meus fills.

Durant el divorci, vaig haver d’esbrinar quin tipus d’home seria. Vaig a ser un ex marit enfadat que va arrossegar el seu ex dins i fora del jutjat, va parlar amb els seus fills malament, o vaig a prendre la benedicció de tenir els meus fills i agafar la carretera. Crec que vaig agafar la carretera. Encara parlo amb la meva exdona sovint i fins i tot prego per la seva família, de vegades sé que tenen problemes. La veritat és que es necessita molta menys energia d’aquesta manera i els meus fills s’ho estan molt millor.

Etapa 2: Treball

A la feina, també he hagut de prendre decisions. En l’última dècada he deixat més d’uns quants grans treballs. En vaig deixar un perquè sabia que mai no seria el que el meu cap volia que fos. En vaig deixar un altre recentment perquè no em complia personalment. Estic en un feina fantàstica ara això em repta cada dia ... però sóc realista que probablement tampoc estaré aquí d'aquí a una dècada.

No és que tinc dubtes, és que estic més còmode amb el meu "nínxol" de màrqueting i tecnologia. M’agrada moure’m ràpidament a la feina. Quan les coses es frenen i les empreses necessiten aquestes habilitats que no m’interessen, m’adono que és hora de seguir endavant (dins o fora). He descobert que quan treballo en els meus punts forts, sóc una persona molt més feliç que quan em preocupa pels meus punts febles.

Etapa 3: Família

Ara m’acosto als 40 anys i he arribat a un punt de la meva vida en què també he de prendre decisions amb les meves relacions. En el passat, he gastat molta energia en tenir una família “orgullosa de mi”. En molts aspectes, la seva opinió era més important que la meva. Amb el temps, em vaig adonar que mesuraven l’èxit molt diferent del que he fet mai.

El meu èxit es mesura per la felicitat dels meus fills, la qualitat i la quantitat d’amistats sòlides, la meva xarxa d’associats, el respecte que tinc a la feina i els productes i serveis que ofereixo cada dia. És possible que noteu que el títol, la fama o la fortuna no hi eren. No ho van ser i no ho seran mai.

Com a resultat, la meva decisió ha estat deixar enrere gent que intenta arrossegar-me cap avall en lloc d’aixecar-me. Els respecto, estimo i prego per ells, però no gastaré energia en intentar fer-los feliços. Si no tinc èxit en la seva opinió, poden mantenir la seva opinió. Jo sóc responsable de la meva felicitat i haurien d’acceptar la responsabilitat dels seus.

Com a pare, estic encantat amb qui són els meus fills actualment i els estimo incondicionalment. Les nostres converses diàries són sobre el que han aconseguit fer, no sobre els seus fracassos. Dit això, sóc dur amb els meus fills si no estan a l’alçada del seu potencial.

La nota de la meva filla va baixar significativament la setmana passada. Crec que la majoria va ser que la seva vida social havia esdevingut més important que la seva tasca escolar. No obstant això, li va fer mal quan va obtenir les notes. Va plorar tot el dia perquè sol ser una estudiant de A / B. No va ser evident el decepció que vaig tenir, sinó la decepció que tenia.

A la Katie li encanta liderar a classe i odia estar a la part inferior. Vam fer alguns canvis: sense amics visitants durant la nit i sense maquillatge. El maquillatge era difícil ... Realment pensava que em cremaria forats amb els seus ulls. Dins de la setmana, però, les seves notes van començar a tornar. Ja no em crema forats i fins i tot es va riure de mi l’altre dia al cotxe.

És un acte dur, però estic fent tot el possible per accentuar el positiu, no el negatiu. Intento orientar-los en direcció al bell mar, no sempre recordant-los la tempesta que hi ha darrere.

A mesura que els meus fills es senten còmodes amb qui són, m’afecciono més a qui s’estan convertint. Em sorprenen cada dia. Tinc fills increïbles ... però no tinc cap idea errònia de qui "crec que haurien de ser" o "com haurien d'actuar". Això ho hauran d’esbrinar. Si estan contents amb ells mateixos, la seva direcció a la vida i amb mi ... llavors estic content per ells. La millor manera d’ensenyar-los és mostrant-los com actuo. Buda va dir: "Qui em veu, veu el meu ensenyament". No podria estar d’acord més.

Etapa 4: Alegria

Recordo a comment fa una estona d'un bon "amic virtual", William qui va preguntar: "Per què els cristians sempre s'han d'identificar?". Mai no vaig respondre a la pregunta perquè m’hi havia de pensar molt. Tenia raó. Molts cristians anuncien qui són amb una actitud més "santa que tu". William té tot el dret de desafiar la gent al respecte. Si us poseu en un pedestal, prepareu-vos per respondre per què hi sou!

Vull que la gent sàpiga que sóc cristià, no perquè sigui qui sóc, sinó perquè és qui espero ser un dia. Necessito ajuda amb la meva vida. Vull ser una persona amable. Vull que els meus amics em reconeguin com una persona que es preocupava, li posava un somriure o els inspirés a fer alguna cosa diferent amb la seva vida. Mentre estic a la feina treballant amb un venedor tossut o amb un error que resolc en cercles, em resulta fàcil oblidar el panorama general i pronunciar algunes paraules. Em resulta fàcil enfadar-me amb les persones de l’empresa que m’estan passant malament.

La meva (limitada) visió dels ensenyaments en què crec crec em diu que probablement aquelles persones d’aquesta altra empresa treballen dur, tenen reptes que intenten superar i mereixen la meva paciència i respecte. Si et dic que sóc cristià, m’obri a la crítica quan sóc hipòcrita. Sovint sóc hipòcrita (massa sovint), així que no dubteu a fer-me saber que no sóc un bon cristià, encara que no tingueu les mateixes creences que jo.

Si puc esbrinar l’etapa 4, deixaré aquest món una persona molt i molt feliç. Sé que experimentaré una veritable alegria ... He vist aquest tipus d'alegria en altres persones i ho vull per mi mateix. La meva fe em diu que això és quelcom que Déu vol jo tenir. Sé que hi ha alguna cosa que cal prendre, però és difícil rebutjar mals hàbits i canviar de cor. Però hi continuaré treballant.

Espero que no hagi estat un missatge massa fluixet per a vostè. Necessitava descartar una mica els problemes de la meva família i escriure de manera transparent m’ajuda molt. Potser també us ajudarà!

13 Comentaris

 1. 1

  GRAN publicació! I m’encanta saber que no sóc l’únic pare que castiga traient el maquillatge. La meva filla creu que el delineador d'ulls és el seu millor amic. És increïble la rapidesa amb què ho aconsegueix quan no se li permet tenir. 🙂

  • 2

   Eyeliner és l’enemic del pare d’un nen de 13 anys. 🙂

   Crec que el maquillatge és un pendent relliscós. Mai no he estat fan de molts maquillatges i la meva teoria és que les dones en fan servir cada vegada més perquè se senten insensibilitzades a la bellesa que realment tenen. Així que ... si teniu 13 anys, quan tingueu 30 anys acabareu semblant un Picasso.

   Amb una pausa de maquillatge, espero que Katie pugui veure la bellesa que té i després utilitzar-la menys tard.

   • 3

    Estic dacord. Tot i que les habilitats de delinear els ulls de la meva filla van ser molt útils aquesta nit, ja que m’estava preparant per a la gala dels premis Crystal Heart Festival del Heartland Film Festival. Va proclamar que "ho feia malament" i va procedir a maquillar-me els ulls amb molt de gust. Sí, no sóc un gran fan del maquillatge, sobretot b / c, no m’agrada passar-hi el temps. Moltes dones que es posen amb paleta haurien de parar b / c, en realitat són molt boniques per sota. Ets un bon pare per intentar ensenyar a la teva filla què és realment la bellesa.

 2. 4

  Vaja, quina publicació Doug! M’agrada molt la teva actitud.

  Saps, hi ha una gran superposició entre el cristianisme i l’islam pel que fa als valors familiars i socials. Molts dels que vau dir que creieu exemplifiquen molts dels ensenyaments de l’islam. És curiós que, de vegades, els no-mulsims com vosaltres facin una millor feina demostrant valors islàmics que alguns temes musulmans.

  Per això, us saludo! Mantingueu l’actitud positiva. Ets un blogger fantàstic i segur que sembla un diable.

  • 5

   Gràcies AL,

   És curiós que ho diguis. He llegit l'Alcorà i tinc uns amics islàmics. Cada vegada que ens reunim trobem tantes coses en comú entre les nostres religions. Gràcies també pels vostres elogis: no crec que sigui un pare tan bo com pogués ser, però ho estic intentant.

 3. 6

  Disculpeu dir-ho, però aquesta publicació fa que debati sobre si cancel·lar la subscripció o no, per alguns motius:

  1. Aquest és un bloc sobre màrqueting (o aquesta és la meva impressió). Tot i que està bé afegir personalitat i està bé mencionar les vostres creences, un llarg post sobre religió em va desactivar.

  No m’equivoqueu; la religió està bé i respecto les teves creences. Però la religió és personal i no crec que tingui cabuda en un bloc empresarial. Si volgués llegir sobre religió, em subscriuria a blocs amb opinions religioses.

  2. Escriure sobre una adolescent plorant tot el dia per males notes em fa sentir malament fins a l’estómac. El nen no està decebut, és probable que tingui por de la vostra reacció.

  3. Escriure sobre com castigar un nen per males notes després de plorar tot el dia (que no és realment una reacció normal per a adolescents) em fa sentir encara més malalt. Castigueu algú quan hagi fet alguna cosa malament i no us penedeu, segur. Però quan algú hagi pres una mala elecció, se n’ha adonat, n’ha après i està disposat a fer-ho millor la propera vegada, deixeu-ho així. Deixeu que la noia generi confiança. Deixeu-ho fer millor perquè vol, no perquè tingui por del càstig.

  Respecte que pugueu estar d’acord o no amb mi. Només vaig pensar que potser voldríeu saber per què aquesta publicació del bloc no va tenir cap marca.

  • 7

   Hola James,

   Gràcies per dedicar-vos temps a escriure. Si us sentiu obligat a donar-vos de baixa, em sap greu veure-ho, però estic d'acord amb això. Aquest no és un bloc corporatiu, sinó personal. Com a tal, aconsello els meus lectors sobre el meu ofici, però també sóc transparent en transmetre les meves creences amb els meus lectors.

   Amb el pas del temps, m’he convertit en grans amics dels lectors del meu bloc, sobretot pel fet de compartir la meva feina i la meva vida amb els meus lectors. Faig; tanmateix, mantingueu les meves publicacions personals a la categoria "Inici" perquè pugueu evitar llegir-les si voleu.

   També respecto la vostra opinió sobre el que va passar amb la meva filla. La meva filla no està tancada enlloc :), té una gran configuració ... telèfon mòbil, reproductor de mp3, ordinador, televisió, etc. de manera que gairebé no està "castigada", tot i que li va costar dur-se el maquillatge. Et puc garantir que no em tingui por. És possible que es molesti si creu que em va decebre, però mai no he donat a Katie una raó per tenir "por".

   No estic tan segur, als 13 anys hauria d’haver permès que es maquillés, però és una bona noia amb bones notes i una actitud fantàstica, així que intento donar-li la llibertat que ella vulgui. Quan em mostra que ho pot fer, mai no li poso límits. Si sou pares, ja sabeu el difícil que són aquestes situacions.

   Espero que us quedeu i em conegueu! Hi ha bona informació en aquest bloc i m’encanta compartir el que aprenc a la indústria.

   ¡Salut,
   Doug

 4. 8

  Prou just, Doug. Tinc també un bloc de negocis amb una categoria anomenada "Personal Ramblings" per al mateix tipus de coses. El disseny i la cobertura del lloc fins ara m’havien donat la impressió que era un bloc estrictament empresarial.

  Em trobo en una posició molt estranya a Internet. Sóc canadenc i la nostra cultura tendeix a ser molt més silenciosa sobre la religió que els nostres veïns americans, molts dels quals tendeixen a ser força extremistes (al meu entendre, i no dic que siguis extremista). Respecto les creences de la gent i també en tinc de pròpies, simplement no m’agrada alimentar-me amb la força.

  Malauradament, aquest extremisme m'ha deixat molt cautelós de ser colpejat per la Bíblia, i el meu radar per als cops entrants sembla estar basat en una alta sensibilitat. Així que, si no em fan aixafar aquí, em quedaré. Tracte just?

  Pel que fa a les filles ... És bo escoltar que reconeixeu que els adolescents necessiten aquesta llibertat, i gràcies per aclarir-ho. Crec fermament com més estreta és la corretja, més problemes es plantegen els pares. Tampoc "tinc" pares que tinguin una mà pesada amb els seus fills. Simplement no és la resposta.

  I ... Tinc jo mateix un nen de 14 anys i un nen petit, per poder relacionar-me amb els reptes de la criança i el poder del maquillatge.

  Gràcies de nou per la vostra resposta. Vaig tenir una mica (d’acord molt) d’una reacció a la postura, així que per compartir una mica sobre mi perquè no pensis que sóc un cul complet, llegeix la meva publicació sobre les reaccions a la mateixa.

  • 9

   Als nord-americans, ens agrada ficar-nos tot a la cara: la guerra, la riquesa, la tecnologia, la música, la religió ... així ho digueu i estem orgullosos del mal que ho fem. Quan un de nosaltres és sincer, és difícil que ens prenguem seriosament.

   Vaig viure a Vancouver durant 6 anys i vaig graduar-me de l'escola secundària allà. De fet, la família de la meva mare és canadenca. El meu avi és un oficial retirat de les forces canadences. Sóc un gran fan del Canadà i encara puc cantar l'himne (en anglès, he oblidat la versió francesa). La meva mare és quebeca, nascuda i criada a Montreal.

   Faig broma amb els meus companys de secundària que els Estats Units no podrien demanar un toc millor que el Canadà.

   Gràcies per la seva reflexiva resposta ... Mai no ho vaig prendre així.

 5. 10
 6. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.