Promocioneu la vostra marca a conferències amb un portàtil

skinit skin per a portàtils

La primera vegada que vaig notar una pell fresca en un ordinador portàtil, va ser De Jason Bean logotip bnpositive en una pell del seu ordinador portàtil. El fa destacar en un mar d’ordinadors portàtils i es nota des de qualsevol sala de conferències.

Vaig decidir dissenyar la meva pell per al meu MacBookPro i vaig passar per alguns llocs web abans de trobar-ne un de senzill i completament personalitzable. El lloc que vaig decidir era Skinit. La interfície per dissenyar la pell era increïblement senzilla d'utilitzar i proporcioneu el número de model del vostre portàtil perquè es dimensioni correctament i fins i tot es redueixi al voltant del logotip.

La qualitat de la pell resultant és increïble ... és bastant gruixuda i resistent a les ratllades. Rebo moltes bones observacions sobre el bonic que sembla i m’encanta el fet que promogui la meva marca. La meva advertència: assegureu-vos de penjar una imatge en alta resolució. La meva pell està una mica pixelada, però funciona bé, ja que sembla una mica artística. També vaig afegir el meu nom de twitter perquè la gent em pogués trobar i seguir ràpidament.

IMG_1953.JPG

Em sorprèn que no vegi moltes marques importants que proporcionin als assistents a la conferència pells per a portàtils. Que divertit seria entrar a una sala de conferències tècnica i identificar ràpidament Google, Microsoft i altres empleats! És molt més fàcil que intentar llegir el nom de la seva empresa en una insígnia que els penja al coll.

7 Comentaris

 1. 1

  Gràcies per les mencions a la pell del meu portàtil de MyTego.com. Estic d'acord amb el comentari d'alta resolució. Aconseguiu absolutament la versió amb més alta resolució del vostre gràfic que podeu obtenir. També tens raó a l'hora de destacar entre una multitud, després de tot, Chris Brogan em va destacar a BlogINDIANA l'any passat per la pell del meu portàtil.

 2. 2

  Trobar un lloc nou per anunciar la vostra marca és com aconseguir més formatge en una pizza; sempre trobareu un altre lloc per farcir-la. Gran post.

  James Baxter
  Marques genials de Gran Bretanya

 3. 3
 4. 5

  Estava buscant exactament la mateixa pell personalitzada per a portàtils, però a l'Índia, com que skinit em cobraria gairebé l'enviament si no pel producte en si, per tant, vaig optar per triar alguna cosa localment.

  Va cercar i va trobar theskinmantra.com i inkfruit.com, mentre que inkfruit no es personalitza gens, els nois de theskinmantra ho van fer i, noi, la singularitat prestada al meu ordinador portàtil és increïble...

  No hi ha una interfície personalitzada en línia elegant com la de skinit, però simplement podem enviar la imatge per correu electrònic als nois i ells fan la pell del portàtil. No és el més sofisticat, però tot es perdona després de rebre l'ordinador portàtil...

  cna penjo l'enllaç a una foto del meu portàtil, m'agradaria lluir 🙂 🙂

  Abhinav,
  Construccions Mehta

 5. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.