Promocioneu la vostra marca a conferències amb un portàtil

skinit skin per a portàtils

La primera vegada que vaig notar una pell fresca en un ordinador portàtil, va ser De Jason Bean logotip bnpositive en una pell del seu ordinador portàtil. El fa destacar en un mar d’ordinadors portàtils i es nota des de qualsevol sala de conferències.

Vaig decidir dissenyar la meva pell per al meu MacBookPro i vaig passar per alguns llocs web abans de trobar-ne un de senzill i completament personalitzable. El lloc que vaig decidir era Skinit. La interfície per dissenyar la pell era increïblement senzilla d'utilitzar i proporcioneu el número de model del vostre portàtil perquè es dimensioni correctament i fins i tot es redueixi al voltant del logotip.

La qualitat de la pell resultant és increïble ... és bastant espessa i resistent a les ratllades. Rebo moltes bones observacions sobre el bonic que sembla i m’encanta el fet que promocioni la meva marca. La meva advertència: assegureu-vos de penjar una imatge en alta resolució. La meva pell està una mica pixelada, però funciona bé, ja que sembla una mica artística. També vaig afegir el meu nom de twitter perquè la gent em pogués trobar i seguir ràpidament.

IMG_1953.JPG

Em sorprèn que no vegi moltes marques importants que proporcionin als assistents a la conferència pells per a portàtils. Que divertit seria entrar a una sala de conferències tècnica i identificar ràpidament Google, Microsoft i altres empleats! És molt més fàcil que intentar llegir el nom de la seva empresa en una insígnia que els penja al coll.

7 Comentaris

 1. 1

  Gràcies per les mencions a MyTego.com de la meva portàtil. Estic d'acord amb el comentari d'alta resolució. Obteniu la versió més alta resolució del vostre gràfic que podeu obtenir. També teniu raó en destacar-vos entre una multitud, al cap i a la fi, Chris Brogan em va destacar a BlogINDIANA aquest darrer any per la pell del meu portàtil.

 2. 2

  Trobar un lloc nou per anunciar la vostra marca és com aconseguir més formatge a la pizza: sempre trobareu un altre lloc on omplir-la. Gran post.

  James Baxter
  Cool Brands of Britain

 3. 3
 4. 5

  Buscava exactament el mateix aspecte personalitzat per a portàtils, però a l'Índia, ja que skinit em cobraria gairebé per l'enviament si no fos pel producte, i per tant vaig optar per triar alguna cosa localment.

  S'ha cercat i s'ha trobat theskinmantra.com i inkfruit.com, mentre que inkfruit no es personalitza gens, aquests nois ho han fet i noi, la singularitat prestada al meu ordinador portàtil és increïble ...

  No hi ha cap interfície personalitzada en línia tàctil com la de skinit, però simplement podem enviar la imatge per correu electrònic als nois i fer-ne la versió del portàtil. No és el més sofisticat, però tot es perdona després de rebre el portàtil ...

  cna publico l'enllaç a una foto del meu ordinador portàtil, wud m'agrada mostrar-se 🙂 🙂

  Abhinav,
  Construccions Mehta

 5. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.