La millor nota que he rebut MAI al meu bloc

Somriure i SalutEl meu bloc ha cridat força atenció en els darrers mesos i la gent ha estat massa amable en els seus comentaris. El fet que la gent es prengui el temps per fer-me un compliment o donar-me les gràcies és impressionant. Realment em porta a intentar dedicar més esforç a cada publicació. He tingut alguns comentaris fantàstics des que vaig començar el bloc, però he de compartir aquesta carta amb vosaltres. Em va fer absolutament el dia! També és un testimoni de l’impacte que pot tenir un bloc. Abans d'aquesta nota, ni tan sols sabia que Mitch era un lector ... fes un cop d'ull a la seva nota:

Douglas,

Sóc un lector de llarga data i subscriptor del vostre bloc. Volia enviar-vos un correu electrònic per informar-vos de què estic fent.

Jo i un amic, tots dos estudiants de primer cicle de la Universitat McGill de Montreal, Canadà, acabem de llançar una nova empresa d’atenció al client en línia. Hem utilitzat molts dels ensenyaments del vostre bloc per desenvolupar aquesta nova nostra empresa.

La nostra empresa es diu ClixConnect i ofereix un servei extremadament innovador per proporcionar atenció al client en línia. El que fem és bàsicament oferir un servei de xat en directe subcontractat per als llocs web de la gent (mitjançant els petits botons de xat en directe que veieu als llocs web). Els propietaris de llocs web poden respondre a les preguntes del xat quan estiguin disponibles i, quan no estiguin disponibles, algú del nostre centre de trucades respondrà les seves consultes el 24/7/365.

Aquesta és la meitat de la innovació. El component enormement innovador de ClixConnect és que també tenim una nova tecnologia al nostre programari que permet recomanacions de xat automatitzades per als clients, en funció del producte que estiguin visualitzant. Per tant, diguem que algú mira una samarreta vermella en un lloc web, pot aparèixer una finestra de xat automàtica que els recomana un pantaló blau.

Vam dedicar uns 6 mesos a planificar-ho i vam treballar amb gent del Canadà, els Estats Units, Romania i el Pakistan per llançar-lo.

Només volia fer-vos saber que les idees estan activades Martech Zone realment ens han ajudat a arribar on som avui i ho agraïm sincerament.

Gràcies de nou Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
Universitat McGill BCom 2008

Estic realment afalagat! Quina carta tan sorprenent. No puc dir-vos quant va significar la lectura d’aquesta nota. Molta sort amb Clixconnect, Mitch! Revisaré la vostra sol·licitud i continuaré esforçant-vos per oferir-vos contingut que us ajudi.

7 Comentaris

 1. 1

  És molt divertit, sobretot provinent d’un estudiant. Fa 18 mesos, un dels meus empleats va marxar a l'Escola de Postgrau a Europa. Va visitar-lo fa 4 setmanes i em va dir que les metodologies comercials estratègiques i de relacions públiques que havia compartit amb ell a la feina aquí li havien proporcionat un poderós avantatge competitiu entre els seus companys. En aquell moment, no en tenia ni idea.

  Em va emocionar profundament perquè és un bon noi i farà moltes coses fantàstiques a la seva vida.

  Estic segur que hi ha molts altres, com Mitch, que han estat potenciats pel vostre treball.

  • 2

   Gràcies Neil ... els comentaris i cartes com aquesta són sens dubte més inspiradors que cap bonificació. Realment em va agradar llegir això.

   Gran part del meu bloc es basa en comentaris, de manera que crec que és una nota que ens pot sentir bé tots.

 2. 3

  La interacció que tinc en rebre comentaris és la part més gratificant d’escriure el meu bloc i m’ajuda a esforçar-me per aconseguir un contingut cada vegada millor.

  És una gran història de Doug, i el producte que han creat és una idea fantàstica, fins i tot puc pensar en utilitzar-lo en el futur.

  Sens dubte, he utilitzat moltes de les vostres recomanacions al meu bloc i ara tinc prop de 200 lectors (després de només un parell de mesos) a feedburner, i això és degut en part a vosaltres.

  Mantingues la bona feina,

  Osca

 3. 5

  Sé que això et va fer sentir meravellós. Comentaris com aquest sempre et fan sentir especial.

  Tinc una gran quantitat d’atrevits al meu bloc, molts d’ells m’envien de tant en tant per correu electrònic i de tant en tant surten i
  "Parlar" de vegades els seus comentaris tenen un major impacte en mi que els dels meus lectors habituals simplement perquè va ser completament inesperat. 🙂

  Acabo de descobrir el vostre lloc web fa uns vint minuts. Ja he llegit bastants dels vostres missatges i he marcat / enllaçat els vostres missatges perquè pugui tornar quan tingui més temps.

  He estat pensant seriosament en portar el meu bloc al següent nivell i la informació de llocs web, com el vostre, sens dubte m’ajudarà a convertir els meus somnis en una realitat.

  Fa més de dos anys que blogueo, però, els meus objectius en els darrers mesos estan canviant.

  • 6

   Gràcies Mama Vegana! També comprovaré el vostre lloc. No sóc vegana, però tinc un respecte increïble per la dedicació que requereix. I, per descomptat, ets mare, la feina més dura. Sóc un pare solter, així que intento (i no) portar tots dos barrets.

   Avisa’m si puc ajudar-te amb alguna cosa.

 4. 7

  Gràcies Douglas,

  Definitivament faré preguntes. En aquest moment no sé què demanar. El màrqueting per al meu bloc encara és molt nou per a mi. Escolto, llegint i aprenent.

  Sóc mare soltera i sí, sé a què vols dir intentant portar els dos barrets. 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.