L'efecte iPad

ipad

Hi ha alguna cosa que passa amb la meva manera d’interactuar en línia. Com a lector àvid i que estic assegut davant d’una pantalla com a mínim vuit hores al dia, constato que el meu comportament ha canviat significativament durant l’últim any. Abans portava el portàtil a tot arreu ... ara no. Si estic treballant, estic a la meva oficina a una pantalla gran o a casa a una pantalla gran. Si estic comprovant el correu electrònic o a la sortida, sovint estic al meu iPhone.

Però mentre llegeixo, compro en línia i investigo, em trobo buscant el meu iPad cada vegada que tinc oportunitats.

compra d'iPad

Quan em llevo, hi arribo per llegir la notícia. Quan estic veient una pel·lícula o una televisió, m’hi poso per mirar les coses. Quan m’assec a llegir i relaxar-me, sempre ho tinc amb mi. Quan penso a comprar alguna cosa, també l’utilitzo. Si no us sembla estrany ... ho és per a mi. Sóc un esnob de llibres. M'encanta la sensació i l'olor d'un llibre fantàstic ... però em trobo a recollir-los menys. Ara compro llibres a l’iPad i fins i tot em subscric a revistes.

I m’encanta una pantalla gran: com més gran millor. Però mentre llegeixo, la pantalla gran és massa. Massa finestres, massa alertes, massa icones ... massa distraccions. L'iPad no té aquestes distraccions. És personal, còmode i té una pantalla increïble. I m’encanta sobretot quan els llocs en línia aprofiten la interacció de les tauletes, com ara lliscar. Em trobo dedicant més temps als seus llocs i interactuant molt més profundament.

Sorprenentment, no m’agrada fer xarxes socialment a la tauleta. L'aplicació de Facebook és una merda ... només una versió més reformat i més lenta del santuari en línia. Twitter és bastant genial, però tendeixo a obrir-lo només perquè comparteixo els descobriments que faig, sense interactuar amb la comunitat.

Apunto això en una publicació del bloc perquè no puc ser l'únic. En parlar amb el nostre client, Zmags, especialitzat en el desenvolupament de bells Interaccions de l'iPad amb la seva publicació digital plataforma, confirmen que no sóc l’únic. Quan l’experiència s’adapta al dispositiu, els usuaris interactuen molt més profundament amb els llocs o les aplicacions amb què participen.

No n'hi ha prou amb que els professionals del màrqueting facin simplement un lloc responsiu que funciona en un iPad. Realment només aprofiten el dispositiu quan personalitzen l’experiència. Les experiències de l'iPad atrauen un major nombre de visitants, més interacció amb aquests visitants i conversions més altes per part d'aquests visitants.

Aquí a Martech, fem servir Onswipe per millorar l’experiència ... però té limitacions (com intentar veure una infografia i ampliar-ne la mida). En lloc d'això, esperem llançar una aplicació per a l'iPad per poder aprofitar al màxim el mitjà. Hauríeu de pensar en fer el mateix.

5 Comentaris

  1. 1

    Podria passar aquesta història en la meva experiència personal com un efecte de la pestanya Galaxy... el mateix... passar ~ 10 hores al dia, de les quals 5 hores fora de l'oficina estan a la pestanya, notícies, llibres, jocs, missatgeria, correus electrònics. i una mica de social [més a través de hootsuite i flipboard]

  2. 3

    La tauleta és un dispositiu que pot ser utilitzat per nens de 3 anys a persones de 66 anys. Així que crec que entra en qualsevol categoria no només per a un segment específic de persones. Però tindrà un impacte més gran per als professionals de negocis, ja que volen informació pràctica. el més aviat possible…

  3. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.