Killing Me (Blog) suaument

RIPVisitants: Baixada del 33%
Pàgines vistes: Baixada del 18%
Subscripcions RSS: Un 5% més
Adsense: Baixada del 70%
Rang Technorati: Baixada del 4%.

Aquestes són algunes de les meves estadístiques de les darreres dues setmanes al meu bloc. Per als meus visitants habituals, notareu que no he estat bloguant constantment, una d’aquestes regles cardinals que no hauríeu de trencar mai. El bloc és tot impuls. Un cop perdeu impuls, no hi ha cap mitjà immediat per retrocedir.

He notat que alguns bloggers fan un treball fantàstic omplint espai mort mitjançant:

 1. Recapitulant les publicacions de bloc més populars.
 2. Tenir bloggers convidats.
 3. Extracció de clips multimèdia (vídeo o so) que estan al tema i estan disponibles a través de Youtube i altres canals.

L’única tàctica que he estat prenent és continuar publicant Del.icio.us enllaços. Bàsicament vaig deixar d’escriure, pensar en escriure i vaig deixar de participar en altres converses de blocs. Una de les raons per les quals no vaig posar mètodes alternatius per retenir els lectors va ser que jo va fer vull veure què passaria.

Tenir un RSS sembla que el feed és l’únic mètode de publicació que pot retenir (i fins i tot augmentar) els subscriptors. No estic positiu, però estaria disposat a apostar que van ser els visitants els que van arribar aquí amb el motor de cerca, van notar quants subscriptors tinc i els van semblar dignes de participar-hi. Els enllaços diaris de Del.icio.us proporcionen almenys un cert valor a aquests nous subscriptors.

Si sou un nou subscriptor, espereu més de mi. Estic just enmig d’un canvi d’ocupació i lliuro una aplicació de mapatge a un client. La veritat és que aquesta setmana també tinc una cervesa o dues cada nit amb els meus companys de feina del meu actual empleador. Són una empresa Inc 500 que creix ràpidament i no vull que els empleats pensin que deixo l’empresa per alguna raó negativa ... Simplement passo a un nou repte i una oportunitat fantàstica.

Dilluns serà el meu primer dia amb el meu nou empresari i estic desitjant-ho. A finals de la setmana que ve, les coses haurien de calmar-se i tornaré a l’acció. Amb aquest treball, tindré exposició a empreses de desenvolupament subcontractades, a una nova indústria en línia (màrqueting i patrocini en restauració), a noves tecnologies (integració de punt de venda) i a comerç electrònic. Estigueu preparats per obtenir un contingut fantàstic mentre hi busco.

Martech Zone arriba la resurrecció!

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Només volia fer-te saber això
  Encara estic llegint. Recentment, fora de
  ciutat al juliol molt de vacances.
  No obstant això, va fer un imant de cotxe amb
  el meu lloc web. Trobeu la foto al meu blog.
  Estaria emocionat de veure què ets
  pensar?

  Es va unir a Technorati després de llegir sobre
  tu al seu lloc.
  Ara necessito més Fav.
  Tens algun consell per a mi?

  Molta sort amb el teu nou treball.

  Gràcies,
  Elizabeth G.
  http://BookTestOnline.com
  http://BookTestonlinecom.blogspot.com
  http://asktheteenager.blogspot.com

 3. 3

  Suposo que no m'estranya. Tinc poc temps per escanejar els canals RSS i menys encara per visitar llocs de blocs individuals. (Doneu-me la culpa de tot l'assumpte!) Per empitjorar les coses, si un blogger no ofereix un feed complet, en general, no em puc permetre el luxe de llegir la informació i _aleshores_ he d'anar al lloc per acabar l'oferta. (Ho sento, torna a culpar-me, és culpa meva.)

 4. 4

  Tenir un descans està bé i molta sort amb el moviment de carrera.

  No et preocupis pels números. El meu propi bloc té números de trànsit força estàtics, pàgines vistes i subscriptors RSS. Tinc un augment ocasional de StumbleUpon, però això és tot. Però després només tinc temps per escriure un blog dues vegades per setmana, així que mai espero que la meva base de lectors creixi ràpidament.

  Aviat provaré una nova tàctica de publicació d'emplenament per portar-me fins a 3 publicacions a la setmana. A veure com va.

 5. 5
 6. 6

  Doug,

  Agraeixo la publicació: molta sort amb el canvi de feina! Fa una còpia de seguretat dels vostres pensaments sobre l'impuls, com heu assenyalat amb raó. Algú sap d'un giny de 2 hores addicionals al dia?! 😉

  Jon

 7. 7
  • 8

   Fa temps que tinc el seu javascript incrustat al meu peu de pàgina. Gràcies per penjar aquest post, però! De fet, no he anat a comprovar les estadístiques.

   Estic molt agraït pels amics, com tu, que segueixen tornant i unint-se a la conversa. En molts aspectes, sóc un observador... comprovant les converses entre altres persones.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.