Killing Me (Blog) suaument

RIPVisitants: Baixada del 33%
Pàgines vistes: Baixada del 18%
Subscripcions RSS: Un 5% més
Adsense: Baixada del 70%
Rang Technorati: Baixada del 4%.

Aquestes són algunes de les meves estadístiques de les darreres dues setmanes al meu bloc. Per als meus visitants habituals, notareu que no he estat bloguant constantment, una d’aquestes regles cardinals que no hauríeu de trencar mai. El bloc és tot impuls. Una vegada que perdeu impuls, no hi ha cap mitjà immediat per retrocedir.

He notat que alguns bloggers fan un treball fantàstic omplint espai mort mitjançant:

 1. Recapitulant les publicacions de bloc més populars.
 2. Tenir bloggers convidats.
 3. Extracció de clips multimèdia (vídeo o so) que estan al tema i estan disponibles a través de Youtube i altres canals.

L’única tàctica que he estat prenent és continuar publicant Del.icio.us enllaços. Bàsicament vaig deixar d’escriure, pensar en escriure i vaig deixar de participar en altres converses de blocs. Una de les raons per les quals no vaig posar mètodes alternatius per retenir els lectors va ser que jo va fer vull veure què passaria.

Tenir un RSS sembla que el feed és l’únic mètode de publicació que pot retenir (i fins i tot augmentar) els subscriptors. No estic positiu, però estaria disposat a apostar que van ser els visitants els que van venir aquí amb el motor de cerca, van notar quants subscriptors tinc i els van semblar dignes de participar-hi. Els enllaços diaris de Del.icio.us proporcionen almenys un cert valor a aquests nous subscriptors.

Si sou un nou subscriptor, espereu més de mi. Estic just enmig d’un canvi d’ocupació i lliuro una aplicació de mapatge a un client. La veritat és que també tinc una o dues cerveses cada vespre aquesta setmana amb els meus companys de feina del meu actual empresari. Són una empresa Inc 500 que creix ràpidament i no vull que els empleats pensin que deixo l’empresa per alguna raó negativa ... Simplement passo a un nou repte i una oportunitat fantàstica.

Dilluns serà el meu primer dia amb el meu nou empresari i estic desitjant-ho. A finals de la setmana que ve, les coses haurien de calmar-se i tornaré a l’acció. Amb aquest treball, tindré exposició a empreses de desenvolupament subcontractades, a una nova indústria en línia (màrqueting i patrocini en restauració), a noves tecnologies (integració del punt de venda) i al comerç electrònic. Estigueu preparats per obtenir un contingut fantàstic mentre hi busco.

Martech Zone arriba la resurrecció!

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Només volia fer-ho saber
  Encara estic llegint. Recentment, fora de
  ciutat al juliol molt de vacances.
  No obstant això, va fer un imant de cotxe amb
  el meu lloc web. Cerca una foto al meu bloc.
  Estaria encantat de veure què et fa
  pensar?

  Es va unir a Technorati després de llegir sobre
  al seu lloc.
  Ara necessito més Fav.
  Tens algun consell per a mi?

  Bona sort amb la vostra nova feina.

  Gràcies,
  Elizabeth G.
  http://BookTestOnline.com
  http://BookTestonlinecom.blogspot.com
  http://asktheteenager.blogspot.com

 3. 3

  Suposo que no m’estranya. Tinc poc temps per escanejar canals RSS i molt menys visitar llocs de blocs individuals. (Culpeu-me tot el tema!) Per empitjorar les coses, si un blogger no ofereix un feed complet, generalment no em puc permetre el luxe de llegir el missatge i, llavors, he d’anar al lloc per acabar l’oferta. (Ho sento, torna a culpar-me, és culpa meva).

 4. 4

  Fer una pausa està molt bé i molta sort amb la carrera professional.

  No us preocupeu pels números. El meu propi bloc té números de trànsit força estàtics, pàgines vistes i subscriptors a RSS. Rebo ocasionalment un augment de StumbleUpon, però això és tot. Però després només tinc temps de fer blocs dos cops per setmana, de manera que mai espero que la meva base de lectors creixi ràpidament.

  Aviat provaré una nova tàctica de publicacions de recanvi per portar-me fins a 3 publicacions a la setmana. Ja veuré com va.

 5. 5
 6. 6

  Doug,

  Agraïu la publicació: molta sort amb el canvi de feina. Fa còpies de seguretat dels vostres pensaments sobre l’impuls, com heu assenyalat amb raó. Algú coneix un widget addicional de 2 hores al dia ?! 😉

  Jon

 7. 7
  • 8

   Fa temps que tinc el seu javascript incrustat al peu de pàgina. Gràcies per publicar aquest missatge, però! En realitat no he anat a revisar les estadístiques.

   Estic molt agraït pels amics, com vosaltres, que continuen tornant i unint-se a la conversa. En molts aspectes, sóc un observador ... comprovant les converses entre altres persones.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.