Izotope RX: Com eliminar el soroll de fons de les gravacions de veu

Izotope RX6 Voice De-Noise

No hi ha res més agreujant que tornar a casa d’un esdeveniment, posar-vos els auriculars d’estudi i esbrinar que hi havia un munt de soroll de fons a les vostres gravacions. Això és el que em va passar. Vaig fer una sèrie de gravacions de podcasts en un esdeveniment i vaig optar per micròfons lavalier i una gravadora Zoom H6.

No teníem un espai dedicat a l'estudi per gravar, només ens vam asseure a una taula allunyada de la gentada ... però no va ajudar gens. Si tingués el mesclador i alguns micròfons d’estudi, hauria pogut sintonitzar bona part del fons, però aquests micròfons lavalier recollien cada petit so Em van aixafar.

Per tant, vam fer algunes proves amb les eines d’Audacity per eliminar sons de fons, però si ajustàvem la configuració, la veu començaria a sonar desconcertada. Vaig publicar el número al meu fòrum de podcasts favorit i al meu sorprenent amic, Jen Edds es recomana immediatament Izòtop RX6, una eina autònoma per reparar fitxers d'àudio.

Sense cap entrenament ni tan sols mirant un vídeo de Youtube, vaig escampar la meva terrible pista d’àudio a l’eina i vaig fer clic Soroll de veu, i gairebé em mullava els pantalons mentre escoltava el soroll de fons, simplement desapareixia.

Izotope RX Voice De-noise

Si creieu que estic inventant això ... vaig seguir endavant i vaig compartir un fragment dels resultats. Absolutament sorprenent! Nota lateral: no ho vaig narrar al meu estudi, només vaig utilitzar un micròfon d'escriptori a Garageband ... així que no em jutgeu.

Izotope RX6 Voice De-noise està actualment a la venda per 99 dòlars des de 129 dòlars. Això és imprescindible per a qualsevol podcaster que es trobi lluitant amb el soroll de fons a la gravació, des dels clics, fins al zumbit, fins als retalls i molt més. Acabo d’utilitzar el mode d’adaptació i els preajustats, però en realitat podeu treballar al fitxer d’àudio com si estigués al Photoshop amb diverses eines incorporades.

Comprar Izotope RX6 Voice De-noise

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.