Realment són mitjans de comunicació "socials"?

Mitjà de comunicació socialTinc 36 amics Facebook, 122 connexions a LinkedIn, 178 membres al meu MyBlogLog comunitat, un parell de dotzenes a MySpace, uns 60 amics a Yahoo! Missatgeria instantània, 20 a AOL Instant Messenger i 951 contactes enumerats Plax! Jo també hi estic Ryze, MyColts.net, Jaiku, Twitter i he llegit aproximadament una dotzena de blocs d’amics (entre els més o menys 300 de feeds que recopilo i reviso).

Em fa vergonya dir a la gent que tinc tres comptes a Internet ... ni un. El meu telèfon està connectat, la meva casa està connectada i tinc un compte T-Mobile per accedir a Starbucks i Borders (on jo do reunir-se amb amics). També el tinc a la feina, és clar. Es pot riure, però és probable que en pocs anys també estigui connectat al mateix nivell. Simplement és la meva carrera i afició.

Tenint en compte totes les xarxes socials de les que formo part, realment sóc tan social?

Second LifeL’altre dia parlava amb alguns professionals del màrqueting sense ànim de lucre i vaig intentar explicar-ho Second Life a ells. Proveu d’explicar Second Life als professionals del màrqueting de mitjans impresos i no podeu deixar d’obtenir algunes rialles i rialles. Finalment algú va dir:

“Això no em sembla tan social. Sona antisocial ".

Nota personal: Second Life és, sens dubte, un nivell d’uberguitat que no m’esforço per aconseguir. Tinc prou reptes amb la meva primera vida que treballar en una segona.

Crec que estava morta. Això no és social. El social requereix més que mirar, llegir o escoltar ... és reconèixer el llenguatge corporal, l'atractiu, el tacte, l'olfacte ... simplement mirar als ulls.

De vegades, quan estic profundament compromès amb la meva feina, la meva filla puja a l'ordinador que hi ha darrere meu (literalment a 6 peus de distància) i IM jo ... “Hola pare! jeje ”(té 13 anys). Normalment em dono la volta i em poso a riure ... vol dir que he estat a l’ordinador prou i necessito passar una estona fora del monitor. Afortunadament, s’estendrà per la meva cadira i m’enfonsarà fins que aparti el portàtil. Tinc la sort de tenir algú que es preocupi prou per fer-ho.

Comptes cerebrals

TelosiàEn 2000, a mico controlava un braç a través d'Internet. Ara hi ha fins i tot una posada en marxa, anomenada numenta, que treballa per fer coincidir la intel·ligència artificial amb la intel·ligència humana.

Això comença a recordar-me dels telosians del primer episodi de Star Trek. Eren els tipus lletjos amb grans caps grossos que mantingueren presoners creant-se il·lusions telepàticament. (Digueu-me que ho recordeu episodi, "La gàbia". Era pre-Shatner fins i tot! El pilot més car de NBC).

Abans només estàvem connectats a la feina, després a casa, ara amb els nostres telèfons mòbils ... el cervell és realment el proper? Fins i tot tindrem algun tipus de vida fora d’Internet? Es fa una mica de por, oi?

Ben segur, si ens podem connectar a Internet a través del cervell, només cal pensar en la rapidesa amb la qual podríem escriure i desplegar codi. Podria construir una granja de desenvolupadors amb cafè i cafè i puré de pizza mitjançant tubs d’estómac i construir Un punt cinc vida. (En algun lloc entre la primera i la segona vida).

Tampoc no em sembla massa social. Necessito sortir més.

PD: Què creieu que s'executarà el compte de Brain 'Net?

4 Comentaris

 1. 1

  És un mal moment per dir-te que t'has perdut un GRAN concert a The Lawn el divendres a la nit, o és un bon moment per recordar-te que es va perdre la teva presència? Molta sort amb el teu desendollament ocasional. M'ha servit molt, molt bé. Potser tinc una mica menys de coneixement, però definitivament em sento més connectat amb la gent.

 2. 3

  Apagueu el telèfon de tant en tant.

  Apagueu el correu electrònic de tant en tant.

  Aneu a veure les muntanyes i els boscos i el mar!

  No hi ha necessitat de Second Life, no, gràcies!

  Tinc prou tecnologia al meu primera vida ara! 🙂

  Salut!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.