Les preguntes que no es fan sobre Ello

preguntes ello

Estic segur que algú fa aquestes preguntes, però de totes maneres vaig a donar-me una punyalada perquè no les he trobat. m'hi he apuntat això força aviat: gràcies al meu amic i company addicte a la tecnologia de màrqueting, Kevin Mullett.

Immediatament, dins de la petita xarxa vaig recórrer i vaig descobrir gent increïble que mai no havia conegut. Vam començar a compartir i parlar ... i va ser bastant increïble. Algú fins i tot va comentar que Ello tenia això olor de nova xarxa. El cap de setmana hi vaig passar més temps que a Facebook ... sobretot veient imatges i descobrint gent.

Per què necessitem Ello?

El brunzit immediat al voltant d’Ello i el creixement massiu em diuen una cosa: No estem contents de les xarxes que tenim. Algunes persones es centren en el fet que Ello no té adopció massiva, d’altres se centren en les característiques. A tots dos els falta el punt. No es tracta de l'adopció ni de les característiques, sinó de si la xarxa afavoreix una comunicació sana i millorada entre els éssers humans.

Ello és la resposta?

No, al meu entendre, no. Sé que Ello és beta, però ja han tingut clara la seva visió escrivint un manifest:

La vostra xarxa social és propietat d’anunciants. Cada publicació que comparteix, cada amic que feu i cada enllaç que seguiu es fa un seguiment, es registra i es converteix en dades. Els anunciants compren les vostres dades perquè us puguin mostrar més anuncis. Sou el producte que heu comprat i venut.

No consta això, però vaig a parafrasejar una mica i diré que Ello creu que vincular-se amb els dòlars de les empreses és vendre, que les empreses són l’enemic.

S’equivoquen. Els humans mantenim relacions amb empreses, productes i serveis cada dia, i la majoria de nosaltres agraïm aquestes relacions. Les empreses que fabriquen els productes que compro no són el meu enemic, vull que siguin el meu amic ... i vull aprofundir en la meva relació amb ells.

Vull que m’escoltin, que em responguin i que em comuniquin personalment quan saben que m’interessarà.

El màrqueting en xarxes socials ens està fallant

Als primers dies de Facebook, es permetia a les empreses crear pàgines per construir la seva comunitat i fomentar relacions més enllà de les persones amb les marques que apreciaven. Era la promesa del màrqueting a les xarxes socials: que no haguéssim de llançar anuncis davant de tothom i obligar-los a passar per un embut d’interrupció per intentar treure algunes vendes. Les empreses i els consumidors podrien comunicar-se mútuament amb una bella interfície basada en permisos.

Vam construir les nostres comunitats i ens vam comprometre ... i llavors Facebook va treure la catifa de sota nostre. Van començar a amagar les actualitzacions de la nostra pàgina. Ara ens obliguen a anunciar-nos a les persones que han sol·licitat la participació.

La publicitat a les xarxes socials és la estàndard de màrqueting de merda de facto - sense canvis des que el primer missatge de correu directe, el primer anunci de diaris o el primer anunci del motor de cerca va apartar la nostra atenció del contingut que ens preocupava. La publicitat a les xarxes socials és un fracàs.

Ello és diferent?

Un parell de dies després d’utilitzar Ello, em va seguir @ausdom. Tinc curiositat per qualsevol persona que em segueixi, així que vaig fer clic i vaig fer una ganyota immediatament. Ausdom és un logotip i les seves actualitzacions impulsen els seus productes. Uf ... el primer SPAM ha arribat a Ello. Dubto que Ausdom sigui la primera marca que hi ha, però van ser els primers a seguir-me, així que reben l'esment.

La meva predicció és que Ello ara s’enfonsarà amb comptes de marca (igual que Twitter), sense diferències ni limitacions. AQUEST és el problema, amics meus. Tot i que volem crear relacions amb marques, no volem que ens empitxin per la gola. No és la compra i venda de dades el que em molesta a les xarxes socials (tot i que l’accés del govern a elles em fa por), és l’abominació de la mala comercialització de les xarxes socials el que em molesta. Ello serà superat aviat i destruït, tret que primer facin això sobre les persones i continguin les marques.

La xarxa social que necessitem!

Ho faré de bon grat donar qualsevol marca de les meves dades sempre que les proporcioni a canvi d’una millor experiència d’usuari i màrqueting. No cal que el comprin. No vull que una empresa només pugui registrar-se en una plataforma i començar a parlar amb mi. Vull que esperin passivament fins que facin el primer moviment.

Ello no és la resposta ni serà la resposta a jutjar pel seu manifest. Però no hi ha dubte que tenim gana de canvis. Necessitem alguna cosa que no sigui Twitter, Facebook, LinkedIn i Google+. Volem una xarxa on hi hagi restriccions que posin el consumidor responsable ajudar al venedor creeu relacions respectables amb clients potencials, clients potencials i clients potencials.

Les empreses finançarien aquest tipus de xarxes. Les empreses paguen milers de dòlars per eines per supervisar i respondre a les converses de xarxes socials, segur que pagaran una quota de subscripció a una xarxa que proporciona una interfície gratuïta per als consumidors, però que permet crear i créixer relacions basades en permisos. PD: Una vegada vaig llançar un producte com aquest a una incubadora i es va passar per sobre. M’agradaria tenir el finançament per construir-lo!

Envieu-me la invitació si heu trobat aquesta xarxa.

5 Comentaris

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Sé que sóc un home vell perquè en secret espero que la gent arribi a un punt en què s’adonin que podrien tenir un contingut molt millor si estiguessin disposats a pagar alguna cosa.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.