iPhone a Flickr: més de 15,000 fotos i en augment

Amb tota la publicitat de l’iPhone (no en tinc cap), vaig pensar que seria interessant veure l’activitat a Flickr i quanta gent feia fotos sobre l’iPhone o amb el seu iPhone. Em va sorprendre veure més de 15,000 fotos recents de l'iPhone publicades a Flickr.

Per als meus lectors de RSS, feu clic a a la publicació per veure la presentació de diapositives:

L’equip de Màrqueting d’Apple realment es mereix una bonificació.

8 Comentaris

 1. 1
  • 2

   Crec que Apple és excel·lent manipulant la gent amb el seu màrqueting. Allà on moltes empreses es concentren en la productivitat i el retorn de la inversió, Apple es concentra en "cool". Se centren en els "desigs" versus les "necessitats", contràriament a la norma.

   Dit això, Apple té una història molt llarga de fer que les coses "funcionin" per primera vegada i impulsant la innovació als seus productes. ho tinc es va burlar de la màquina Apple una mica.

   Mirant enrere, però... Ara tinc un AppleTV (que miro tant com la televisió normal), un MacBookPro i un G3 (necessita ajuda) i un G4 (també necessita ajuda). Fa dos anys, no tenia res d'Apple!

   No tinc previst aconseguir l'iPhone aviat. És simplement un luxe que ara mateix no em puc permetre. Ara... si el meu empresari vol canviar-ho... 🙂

   Gràcies!

   • 3

    ?I el més estrany (que encara em sorprèn després de molts anys amb els ordinadors) és que l'iPhone té més potència de processament que el G3. (Parlant d'això, com vas posar a les teves mans un G3 fa dos anys?)

    També m'agradaria dir que Apple és més que "cool". Sí, fan equipament fantàstic, però el nucli per a mi és "funciona". No són tan compatibles com els ordinadors, però, al seu torn, obteniu alguna cosa que funciona fora de la caixa. No obtindreu molts paràmetres que pugueu modificar. Potser es pot dir: Microsoft creu que l'usuari té moltes opcions. Apple creu que la majoria dels usuaris saben menys sobre la vida interna dels ordinadors i, per tant, els enginyers d'Apple prenen les decisions per vosaltres.

    Per a determinades feines un Mac és millor, per a altres és un PC. Afortunadament, les línies s'han tornat més borroses últimament.

    Tant un KIA com un Mercedes et porten d'A a B. És una mica més còmode a l'altre...

    • 4

     Hola Foo,

     Ben posat! (Recentment he aconseguit el G3 i el G4: és una història llarga, però tots dos necessiten molta feina per recuperar-se en forma... a més necessito alguns monitors, teclats, etc. No he tingut temps per posar-los en marxa. )

     Doug

 2. 5
  • 6
  • 7

   Vaig tenir un Thinkpad fa molt de temps i va ser fantàstic. Era un maó, però tenia 3 sistemes operatius (Windows 2000, Win 98 i OS/2). Records encantats. Ara tinc un MacBookPro i és el millor portàtil que he tingut mai, tot i que em vaig desanimar a posar-lo a la botiga durant uns dies. (Apple li va girar molt ràpid: em va impressionar).

 3. 8

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.