Invertiu en persones. No us decebrà.

Depositphotos 8874763 m 2015

He bromejat amb força gent que, des del meu divorci (i la posterior dissolució de tots els meus béns mundans), he passat els darrers cinc anys invertint en persones. Pot semblar molt estrany i espero que no sigui egoista, però sento que en centrar la meva atenció en mentors, amics i familiars, viuré una vida molt més fructífera.

Un amic meu, Troy, em va preguntar ahir a la nit en què passava la major part del temps pensant. Fa 5 o 10 anys, pot ser que fos feina, diners o la següent "joguina". Però sincerament li vaig respondre que són els meus fills. El meu fill ja està previsualitzant alguns programes a IU i estarà en el seu últim any. La meva filla també comença a modelar els seus pensaments cap al futur, pensant en la decoració d’interiors o les arts i manualitats. No dubto del que facin els meus fills perquè tinguin èxit. De vegades, els meus fills es queixen de tot el temps que passo a l’ordinador o a la feina, però la veritat és que no em passa massa temps sense reflexionar sobre el pare que sóc increïblement beneït.

La gent pensa que els meus fills són molt bons per culpa de mi. Això realment em fa riure ... No crec que sigui el cas en absolut. Els darrers anys m’han envoltat de meravellosos mentors, amics, familiars i, de vegades, professionals per ajudar-me a criar els meus fills. A més, tenen una mare fantàstica que ha compartit fàcilment les seves experiències amb ells per ajudar-los a obtenir coneixements perquè no s'arrisquin a prendre les mateixes decisions a la seva vida. Per a mi, és una inversió que pagarà millor que qualsevol dòlar que guanyaré a la vida. Jo viuria feliçment una vida de pobresa si sabés que els meus fills, la meva família i els meus amics són feliços.

Així que ... aquestes són les meves inversions a la vida. Crec que tinc aproximadament 30 llocs que allotjo per a amics i familiars. És una cosa que realment no tinc tant de temps per fer com voldria, però intento fer-ho el millor possible amb els recursos que tinc. És la meva petita inversió en la seva felicitat.

Avui he llançat un bloc per a un amic meu, Pat Coyle. Pat és una persona amb qui vaig tenir el plaer de treballar durant uns mesos. La seva visió sobre la família, Déu, el treball i el màrqueting són coses que estimo com a amic. No puc dir-vos quant he après i he gaudit treballant amb Pat durant el poc temps que vaig fer. Així que ... vaig llançar una inversió a la seva manera ... publicant un bloc a http://www.patcoyle.net. El bloc de Pat es diu "La meva vida com a client". Potser va ser una mica egoista posar el blog de Pat i girar-li el braç per seguir publicant. La veritat és que només busco obtenir més consells de part de Pat que rebia cada dia quan treballava amb ell. Sigui com sigui, espero que també vegeu el bloc de Pat.

Invertiu en persones! Mai no us decebrà.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.