Inspiració de dissabte

El meu fill, Projecte de llei, encapçala la producció de so per a la interpretació de The Wizard of Oz de High School. La meva filla també hi serà, fent un dels munchkins. La Katie ja està rebent bones crítiques per part de la gent de l'obra ... molt divertit, ja que només és a l'escola mitjana. Va ser un tram per a ella fins i tot poder entrar a l’obra. Tot i que li encanta. Sempre em sorprèn el talent dels meus fills.

Com us podeu imaginar, els meus dies i nits ja estan plens de cançons del Mag d'Oz. El meu fill ha reescrit "Si només tingués un cor" en una versió acústica moderna. Tanmateix, no l’ha interpretat fora de casa. Volia inspirar-lo una mica per agafar la guitarra i tocar-la durant un descans a la pràctica d'avui.

Quan vaig veure aquest vídeo a 3R.e.Medium, li vaig mostrar i el va inspirar a portar la seva guitarra a l’assaig d’avui. El meu fill no té problemes per entretenir una multitud ... però no una multitud que no tingui ni idea del que vindrà. Imagineu-vos actuar en un metro de París! Això és el que van fer aquestes persones amb un talent increïble:

Potser això us inspirarà! Va inspirar el meu fill!

PD: Ahir a la nit també vaig tenir Projecte de llei llogar The Wiz de manera que podríem canviar de ritme. 😉

6 Comentaris

 1. 1

  I have no musical talent but I have always wanted to walk into a place and turn the mother out, I turned off Quincy Jones, slow jams to check this out, just think Doug, this could be you, me and Chris getting down on the EL in Chicago, lets try it. better idea, you and Chris try it and I will hold the viedo cam! great job

  • 2

   I’m with you on that one, JD! I can carry a note and I used to be able to dance about a 100 lbs ago. I keep telling my son when he’s rich and famous that I’m going to sing at least one song with him on stage.

   I think he’s worried. 🙂

 2. 3
 3. 6

  Hey–I really liked the group. Thanks for sharing it. Everything else still goes over my head! (ps. I need to tell Mike to get more stuff on his site!)

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.