L’art de la facturació mòbil

The Art of Check en pre

No estic segur de si sóc minoritari en serveis geogràfics, però gaudeixo fent servir Foursquare i registrant-me a tot arreu. El més curiós és que no comparteixo sovint les meves visites ni aprofito mai les ofertes especials que ofereixen. Llavors, per què ho faig? Mmmm ... No ho he entès. M'agrada el fet que les darreres versions de l'aplicació Foursquare em demanin que facin el registre d'entrada quan estigui a prop d'una ubicació que he freqüentat.

Em sembla que realment no hem abordat el valor real de les aplicacions de registre. Mantenint un registre tant del lloc on es troba com del lloc on freqüenta, no passarà molt abans que aquestes aplicacions proporcionin recomanacions. Potser si estic a una secció de la ciutat i un grapat de persones són a una cafeteria, l'aplicació m'hauria de fer saber que són a prop i em demanarà que m'uneixi a ells. La publicitat automàtica i les notificacions i recomanacions automàtiques poden millorar realment aquests serveis (i em poden donar alguna cosa per a mi estar content de comprovar-ho tot el temps).

Facebook, Yelp, Google i Foursquare: Ells (i moltes aplicacions més) permeten als usuaris registrar-se a les ubicacions i anunciar als seus amics on són. El nombre de persones que registren la visita és relativament petit en comparació amb aquelles que es dediquen a altres activitats mòbils, però creix, juntament amb el nombre d’empreses que utilitzen els serveis per comercialitzar clients nous i existents.

Intuit havia proporcionat aquesta infografia i una publicació fantàstica al bloc amb consells per generar més registres de registre dels consumidors.

L’art de facturar

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.