Darrere del botó M’agrada de Facebook

Botó M'agrada a Facebook

El botó M’agrada de Facebook és un dels elements més penetrants que la Web ha vist mai. Amb la popularitat de Facebook i l’època daurada del màrqueting de xarxes socials, els administradors web busquen un tros del trànsit social.

Aquí teniu un cop d'ull a les sorprenents estadístiques d'ús del botó M'agrada de Facebook. Mai no tornareu a mirar el botó M’agrada.

PD: no us fa voler fer clic al botó "M'agrada" allà dalt?

botó darrere del facebook
A través de: Boostlikes.com

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Pel que he pogut veure fins ara, Dominos ha estat fent un gran treball amb la seva presència a les xarxes socials. L'han estat utilitzant molt sàviament i han posat èmfasi en el factor psicològic humà, aconseguint taxes de compromís més altes. Han fet una molt bona feina.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.