Xip ràpid d'índex: una experiència EMV més ràpida i millor

Aquesta tarda, he visitat la meva filla al seu despatx (que bo que sóc un pare?). Em vaig aturar a la botiga del carrer, El mercat fresc i va agafar un bonic arranjament floral per al seu escriptori i algunes delícies per al personal que hi havia. Quan vaig sortir, em vaig quedar impressionat ... Vaig inserir el meu Targeta de crèdit EMV i va funcionar gairebé instantàniament.

Va ser la més ràpida que he vist una caixa amb una targeta compatible amb xip. No només això, ja que vaig completar el pagament, em va preguntar si volia rebre un rebut imprès o enviar-lo a la meva adreça de correu electrònic. Un moment després vaig tenir el meu rebut i un cupó per utilitzar per a la meva propera visita. I no cal imprimir el cupó, s’aplica automàticament sempre que faci servir la mateixa targeta de crèdit. Boom!

Curiós pel sistema, vaig mirar cap amunt Index - la plataforma que alimenta la caixa. Es descobreix que hi havia alguna cosa diferent en la seva tecnologia. Van tornar a escriure el programari de processament per capturar i validar les dades de la targeta de crèdit EMV. El seu sistema té fins i tot la possibilitat d’inserir i agafar la targeta durant el pagament, confirmant la venda un cop estigueu llestos.

Aquí teniu una visió general de com Índex desenvolupat Quick Chip, on van poder baixar el procés de compra fins a 1 segon. Això és deu vegades més ràpid que la mitjana, millorant la velocitat de pagament i l’experiència de l’usuari.

Ah ... i The Fresh Market també va ser fantàstic!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.