Després del meu enorme missatge polític

Barack Obama 2008

De vegades crec que els lectors del meu bloc m’han conegut realment al llarg dels anys. Ahir vaig publicar una publicació al bloc preguntant si Obama va ser el següent Vista. Vaja, quina tempesta de foc que va aixecar! La sèrie de comentaris va ser tan viciosa per l'esquerra i la dreta que em vaig negar a publicar molts dels comentaris.

El meu bloc és un bloc de màrqueting i tecnologia, no un bloc polític. El meu humor Va ser intencionat i definitivament estava aprofitant la popularitat d’aquestes eleccions. Quan m’he llevat aquest matí i he descobert que Barack Obama és el nostre president electe, estic al costat del càrrec i, no només espero, sinó que prego que Obama ofereix sobre el canvi que li ha promès. (Com a independent, però, no sóc optimista).

Per als de la a l'esquerra que em va atacar pel càrrec, realment cal aturar l'odi i els atacs cruels contra qualsevol persona que qüestioni els vostres líders. L’autoritat interrogadora forma part de les llibertats per les quals vam lluitar jo i altres en aquest país i és el nostre deure, com a ciutadans d’un país lliure, qüestionar el lideratge i fer-los responsables. Estic realment decebut pels comentaris que m’han escrit. Mai no m’ha agradat la política i crec que és el centre de per què tenim aquesta divisió en aquest país.

La ironia definitiva, és clar, és que jo recolzat Obama a través de les primàries i ha estat explicant als meus fills el increïble que seria un dia a la història si fos elegit president. Només després de l'elecció d'Obama de Biden com a vicepresident, vaig deixar de donar suport a la seva campanya.

Per als que estiguin al dret, és hora que analitzeu profundament com vau malgastar el vostre poder. Quan vau tenir l'oportunitat de dirigir aquest país, trobar oportunitats per arribar a totes les línies de partit i dirigir a TOTS al somni americà, en lloc de fer-ho vau conduir amb orgull i ignorar els que més us necessitaven.

Va ser terrible veure què li vau fer al partit republicà i la vostra pèrdua només és culpa vostra. No en culpeu als mitjans de comunicació: heu proporcionat el farratge per a aquells que sempre lluitaven amb vosaltres.

És un gran dia per a Amèrica

Sempre he estat un orgullós nord-americà, però avui és un gran dia. Independentment de com vagin els propers quatre anys, és un pas tan increïble en la direcció correcta per curar els problemes de cursa que han dividit aquest país durant tant de temps. El mes que vaig néixer, els disturbis van omplir el país, es va signar la Llei de drets civils i Martin Luther King va ser detingut.

És trist que hagi trigat 40 anys, però és així encara és un dia increïble a Amèrica. Realment és el primer dia en 40 anys que aquest país ha tingut un esdeveniment significatiu que va empènyer el racisme a la cuneta que li pertoca. Independentment de quin costat del passadís siguis, és un gran dia per ser americà.

6 Comentaris

 1. 1

  Estic d'acord, gràcies per la publicació de seguiment. No vaig donar suport a Obama i no el vaig votar. Crec que va portar moltes coses fantàstiques al Congrés i és el tipus de persona que vull que participi en el sistema, simplement no el vaig donar suport com a líder de tot el país. Tot i això, això no canvia el fet que ara sigui el meu president i sigui el responsable del meu país. Jo també espero que pugui complir el canvi que va fer a través de tot això. Però, com vosaltres, sincerament, no espero que s’aconsegueixi res del que es va prometre a les campanyes dels polítics a banda i banda del passadís.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, he gaudit molt de la vostra publicació d'Obama-Vista i he sentit que les analogies eren boniques i alegres. Fins i tot el vaig publicar a Twitter.

  Cal que la gent s’aclareixi i superi tota la retòrica electoral. Les eleccions són concursos. Els concursos són competitius i de vegades ressalten les falles i diferències dels candidats. Hi ha molt més que ens uneix que no ens desgasta. Tots hi estem junts. El senyor Obama és TOT el president elegit nord-americà ara, no només els demòcrates.

  Permet que tots avancem i amb la velocitat de Déu i solucionem els nostres problemes.

 4. 5

  Doug, els atacs cruels de l'esquerra van ser trucs de la dreta. Per primera vegada a la meva vida adulta estic orgullós de ser nord-americà i orgullós del meu país. És hora que ens reunim com a nació per al bé comú, l’economia, l’energia, portar les tropes a casa, donar esperança a la classe inferior i pregar perquè tots puguem reforçar-nos com a força unida darrere del nostre lideratge. els nostres fills voldran ser com Barack en lloc de com Mike o 50 cent. Si l'educació es converteix en una prioritat per a la joventut d'Amèrica que l'elecció d'Obama serà un gran motiu. En algunes ciutats nord-americanes, tenim un índex d’abandonament negatiu superior al 75% que permet mantenir viva l’esperança. Doug, fes un cop d'ull al meu missatge, ha arribat el nostre moment http://www.blackinbusiness.org

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.