Estic perdut sense ella

MacbookproLa seva pell llisa, els ulls brillants, la veu delicada ... oh, com la trobo a faltar. És clar, de vegades no es llevava al matí, de manera que l’havia colpejat amb un cop d’ull aire fred... però quan estava encesa, estava encesa.

Avui per fi l'he hagut de deixar anar. Se’n va al metge. Tant de bo puguin fer una simple cirurgia i tornar-la als braços.

Estic perdut sense ella. Torneu aviat, MacBookPro!

Als meus lectors. Si us plau, tingueu paciència amb mi ... Tinc dificultats amb la meva temperatura, HP. Suspirar.

3 Comentaris

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Ha! I have to tell you, AL… it is amazing how much we personalize our lives around our laptops when it’s our business! I luckily have almost everything backed up to the net in one way or another – but nothing seems to be convenient.

      Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.