Estic enamorat de StumbleUpon

Pantalla 2014 10 24 a 1.49.28 PM

M'encanta compartir estadístiques ... així que aquí teniu un segment d'estadístiques de fonts de referència al meu bloc aquí. Un dels elements que notareu és que Topar-se s'està convertint ràpidament en un gran recurs de referència per al meu lloc. Tant la quantitat com la qualitat d'aquestes visites són excepcionals. Tingueu en compte que la majoria de visitants es queden més d'una pàgina.

Referents de Google Analytics

StumbleUpon simplement fa que sigui fàcil revisar llocs. Utilitzo una barra d’eines StumbleUpon al Firefox que m’envia a pàgines que poden interessar-me, permet dir si m’agraden o no, permet revisar les pàgines que he seleccionat I permet connectar-me amb altres persones que utilitzeu el servei. Vaja!

Irònicament, cal que ensopegueu al seu lloc. Encara necessiten un enginyer d’usabilitat per ajudar a traçar el lloc ... de totes maneres és un guanyador. M'encanta els visitants que m'aporta, així com les excel·lents funcions de creació de xarxes i marcadors. És senzill i lleuger! També espero que continuïn ampliant les seves categories. Són una mica millors que Digg, però encara difícil de segmentar.

visita El meu StumbleUpon pàgina. Avui trobareu que he trobat aquest increïble lloc: Billy Harvey. El treball Flash, la navegació al lloc, els efectes de la música canviant d'ubicació a mesura que navegueu ... vaja. Quin lloc increïble! És possible que us agradi o no la música (ell hi canta!). Estic meravellat del lloc.

Topar-se

3 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Cos curiós: ahir a la nit estava revisant les estadístiques del meu bloc i em vaig adonar que Stumbleupon m'havia enviat 30 visitants nous. Per a mi, això representa el 80% del meu trànsit del dia, i mai abans havia sentit parlar de Stumbleupon... deu ser perquè m'has enllaçat d'alguna manera. No puc agrair-te prou, Doug, per tot el que fas. Seguiu fent-ho!! El xec està al correu (hee hee).

  3. 3

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.