iElegància? La primera setmana de la meva migració a un MacBook Pro

A hores d'ara, ja heu estat inundats pels anuncis per a Mac i PC:

La veritat és que no estic segur que clavin el que gaudeixen els usuaris de Mac. Sens dubte, tots els iLife, iMovies, iTunes, etc. són ideals per utilitzar. A més, no és d’estranyar que a la gent creativa els encanti utilitzar un Mac. Alguna cosa podria ser que gent com Adobe i programes com Quark tinguessin el seu començament en un Mac.

L’element que crec que falta a Apple en aquests anuncis és l’elegància de la interfície d’usuari. Tot i que Windows ha evolucionat i ha imitat molts dels trets d’Apple, encara han de capturar realment la facilitat d’ús.

Vaig a mostrar la meva edat aquí, però vaig començar en aquesta indústria programant una lògica d’escala en controladors lògics programables (PLC), em vaig traslladar a DOS, vaig integrar PLC a DOS i vaig desenvolupar, integrar i implementar aplicacions a Microsoft Windows, IBM OS2 Warp / Warp Server, etc. Mai ha estat senzill, però sempre m'he desafiat a llegir i experimentar per automatitzar i integrar-me cada cop més. Tinc molta experiència i podríeu dir que sóc un "noi de Microsoft", ja que l'he utilitzat com a eina principal en tota la meva carrera professional.

OSX (el sistema operatiu de Mac), és menys desordenat, senzill d’utilitzar, fàcil de manipular, personalitzar, integrar, etc. Per dir-vos la veritat, un dels moments més divertits que vaig tenir va ser quan no vaig poder esbrinar com instal·lar un programa. No em vaig adonar que podia simplement arrossegar-lo a la carpeta Aplicacions. No us agradaria que fos tan senzill a Windows? Sheesh.

Pel que fa a la interactivitat a la feina (som una botiga de Microsoft), no he tingut problemes. No hi ha problemes per accedir a la xarxa, accedir sense fils, utilitzar Office i enviar i compartir fitxers. Ha estat força indolor. Tinc paral·lels funcionant "per si de cas" necessito executar XP ... però el tinc fora d'una finestra del Mac (és increïble). Allà tinc Microsoft Access i Microsoft Visio.

Així que ... la meva primera paraula hauria de ser iElegance. Apple fa un treball fantàstic en una interfície senzilla i preciosa que funciona perfectament. Quan he canviat de PC a PC en el passat, sincerament he passat més temps del que passa al Mac. Estic impressionat.

One comment

  1. 1

    Benvingut al meravellós món de Mac 🙂

    Vaig tenir la meva primera exposició a Mac a principis dels 80, quan vaig veure una demostració que emfatitzava el fet que els Mac eren amigables (com a "Inseriu el disc" en lloc de "inserir disc"). Quan vaig passar un any als EUA el 1986, el shool només tenia Macs. Eren tan fàcils de connectar en xarxa, i quin encant fer gràfics (avui en dia, hom en diria "gràfics"). Durant alguns anys vaig treballar amb ordinadors, principalment per la raó que, com a estudiant, no es podia permetre un Mac en aquell moment. De nou, vaig tenir un Mac (5200) preciós, que era un predecessor, tot i que no va tenir tant èxit, de l’iMac. Una vegada més, quan va sortir Windows XP, vaig tenir la temptació de comprar un portàtil Sony. El suport tècnic no només va ser un succió, en aquest moment vaig començar a guanyar diners amb el vídeo i haver de reiniciar el PC cada hora amb el client assegut al vostre costat no va ser una bona experiència. Així que vam saltar al carretó Final Cut, ja amb la versió 1.25. No ho he lamentat ni una sola vegada. Avui som 2 a l’oficina i tenim 5 Mac; tot, des d’un petit Mac mini, una vella torre G4 (us imagineu un PC de 7 anys que encara té bon aspecte i que encara funciona) fins a un G5 amb 4 processadors.
    En poques paraules: els Mac poden costar més en la fase inicial, però estalvien molt en costos de productivitat, són divertits de treballar, protegits dels virus. Només funcionen.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.