L'iPad Hype ... Per què segueixes?

flipboard ipad

flipboard ipadVam tenir un parell de persones que es queixaven que el bloc tenia un problema a l'iPad on realment no podien llegir les publicacions. Es tractava de la desena persona que es queixava del nostre bloc i de l’iPad, així que finalment em vaig trencar i en vam comprar uns quants. Un és per a mi, un per a Stephen, el nostre desenvolupador ... i l’altre és per a un dels afortunats lectors.

Uns dies després i estic totalment enganxat. L’iPad és una mica més pesat del que pensava que seria, però resulta una bossa per a portàtils molt més lleugera quan torno a casa cada nit. La definició de la pantalla és bastant sorprenent i la interfície és molt, si no exactament, com l’iPhone. Em vaig burlar de comprar-ne un ... semblava una pèrdua de diners sense el telèfon ni la càmera (vaig sentir que la càmera sortia al març). No ha estat així.

Ja n’he escrit El Diari i la meva intriga amb aquesta aplicació que ofereix les notícies d’una manera molt divertida, però la major part del meu amor per l’iPad és la manera com els desenvolupadors han aprofitat el toc i la propietat immobiliària per proporcionar una interacció molt millor.

L’exemple que m’encanta mostrar és Flipboard, una aplicació que empeny tot el vostre contingut a pàgines ben organitzades que simplement podeu passar per la pàgina. Tu pots també M'agrada ells, respondre a Twitter, reenviar o enviar l'article per correu electrònic. L’aplicació és tan senzilla d’utilitzar que he tornat als meus canals RSS i ara els devore cada matí.

La clau per als professionals del màrqueting aquí és entendre que, de nou, la interacció dels usuaris canvia amb el vostre lloc. No espero que tothom surti i optimitzi una interfície d'usuari única només per a l'iPad (tot i que ara ho estem estudiant), però us recomanaria que feu més que fer que el vostre lloc sigui llegible en un d'aquests dispositius. Com a usuari de l'iPad, estic avorrit oficialment del lloc típic i estic buscant la propera experiència d'usuari.

Guanyador d'aquesta setmana

Aquesta setmana ha guanyat curiósebebon @_______. Estem pendents de rebre notícies d’ells per veure quin premi els agradaria seleccionar. Hi ha molts més premis, inclosos Formstack - Construïu formularis fàcilment en línia, Vontoo - envieu recordatoris de veu i Tinderbox creeu, presenteu i feu un seguiment de les propostes fàcilment en línia.

5 Comentaris

 1. 1

  Doug, benvingut a la festa!

  Mentre era un convers primerenc (i encara m’encanta), vaig entendre de debò el poder del que s’havia creat quan el meu pare, de 74 anys, en va demanar un abans que jo ... i ara en tinc en compte un altre perquè no n’hi ha prou per la seva llar de dues persones. Un exemple més d’un disseny industrial excepcional juntament amb el desenvolupament creatiu. Igual que l'iPhone, la característica més interessant és el programari i el fet que l'experiència es pugui millorar constantment mitjançant millors aplicacions.

  El diari és un bon exemple d’aquest procés iteratiu. Tot i que és molt divertit, nou i no s’assembla gens a qualsevol altra cosa disponible, encara hi ha molt marge de millora (funciona massa lent, les actualitzacions triguen massa, etc.) Però el fet és que * * continuarà millorant , millorant també l’experiència general amb el dispositiu. Coses divertides!

  / Jim

 2. 2

  Quan es va introduir l'iPad per primera vegada, el vaig desgarrar verbalment de tothom que escoltés. Apple i Steve Jobs creien realment que farien inútils els netbooks?

  Tot i això, després de l’experiència pràctica recent, sóc un convers. L'experiència de la IU és fantàstica i els desenvolupadors han creat aplicacions boniques i elegants per aprofitar les millors funcions de l'iPad.

  Mentre esperaré fins a la versió 2, vaig a mossegar la bala i a comprar-ne una, de manera que jo també puc formar part de la bona gent. 🙂

 3. 3

  Quan es va introduir l'iPad per primera vegada, el vaig desgarrar verbalment de tothom que escoltés. Apple i Steve Jobs creien realment que farien inútils els netbooks?

  Tot i això, després de l’experiència pràctica recent, sóc un convers. L'experiència de la IU és fantàstica i els desenvolupadors han creat aplicacions boniques i elegants per aprofitar les millors funcions de l'iPad.

  Mentre esperaré fins a la versió 2, vaig a mossegar la bala i a comprar-ne una, de manera que jo també puc formar part de la bona gent. 🙂

 4. 4

  Gran descripció de Flipboard, és una aplicació impressionant. Un bon punt per assegurar-vos que el vostre lloc web es pugui llegir en un iPad, no estic segur que tothom hi pensi.

 5. 5

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.