Tinc culpa a les xarxes socials

douglas karr culpa

douglas karr culpaTinc culpa. No, no és culpable que hagués gastat un parell de dòlars en una fotografia de stock en lloc de fer-me una foto. És culpable que no hagi participat a les meves xarxes socials.

Google+ no ha ajudat. Sembla que ara he de continuar converses en cinc universos en lloc dels quatre ... el meu bloc, Facebook, LinkedIn i Twitter. Acabo de registrar-me a Spotify ... i he sentit que Pandora llançarà una xarxa social aviat. També gestiono una xarxa social per a Veterinaris de la Marina.

Ugh.

Una combinació de moltes feines i estar malalt les últimes setmanes em té ple de culpa ... No estic parlant amb tu. No estic connectat amb tu. No estic fent la meva part per ajudar-vos a mantenir l’interès per mi. Oh, segur ... He llançat un crapload de infografia per mantenir-vos interessat ... i alguns enllaços dignes aquí i allà per comentar. Però sé que no faig prou per mantenir-te.

L' culpa em mata.

En realitat no estic fent broma. Vull que ho sàpigueu perquè potser passareu pel mateix. Sento gent que em pregunta sempre: "Com trobeu el temps?". No és fàcil. De fet: entre estar malalt, marxar a l’estranger, mudar de casa, ser pare, parlar en públic, dirigir el programa de ràdio, fer desenvolupament, fer trucades de vendes, escriure publicacions i executar els contractes que tenim amb clients ... no mantenir-se al dia. Gràcies a Déu, tinc els meus companys de feina, els meus amics i els clients comprensius i els clients potencials que m’accepten.

Meh.

Així doncs, el primer que cal seguir va ser la mateixa estratègia que em va portar a on sóc ... la meva presència social. De moment, sé que puc fer un petit cop i tornaré a rebotar. Però si continuo mantenint aquesta pèrdua d’impuls, tindrà un impacte negatiu en tot el que faig. Ho faré millor. Prometo. No em deixis encara: no has vist el millor de mi darrerament i puc assegurar-te que aviat arribaran algunes coses fantàstiques. Enganxeu-vos.

Suspiro.

Una vegada més ... ho sento per la foto. No vaig tenir temps de remenar pels llocs d’imatges. Són les 10:40 ... Ara me'n vaig a casa.

7 Comentaris

  1. 1

    Em vaig sentir malament per tu, així que vaig baixar la teva foto i després la vaig penjar a iStockPhoto. Així que ara *és* una foto d'estoc! (broma, és clar)

  2. 2

    Em vaig sentir malament per tu, així que vaig baixar la teva foto i després la vaig penjar a iStockPhoto. Així que ara *és* una foto d'estoc! (broma, és clar)

  3. 6

    Em vaig sentir malament per tu, així que vaig baixar la teva foto i després la vaig penjar a iStockPhoto. Així que ara *és* una foto d'estoc! (broma, és clar)

  4. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.