Social Media Màrqueting

Potser no ets bo en això

De tant en tant, ets beneït per algú que pren el temps per agrair-te després de fer un discurs. Faig broma amb gent que m’explica el gran que va ser una sessió fent-los saber que mai he estat bo en ballet. Sempre fa riure, però hi ha una història al darrere.

De fet, m’encanta ballar.

La meva mare em va fer prendre classes de claqué i jazz durant la major part de la meva infància. Per sort, vaig poder amagar aquest fet a la majoria dels meus amics. També vaig anar a l’escola a dues ciutats de l’estudi, de manera que mai em vaig haver de preocupar que algú es presentés a un recital i em reconegués amb la meva armilla de lluentons i les sabates d’aixeta de cuir.

Barreja, salta, passa.

Tornem al tema. Algunes persones simplement no són bones per ballar. El meu fill, per exemple, té un ritme increïble. Toca un munt d’instruments i barreja música que sona increïble. Però poseu-lo a la pista de ball i sembla que sigui un paó amb un esquinç de turmell que té una convulsió. (Ho sento, Bill, encara t'estimo!) Per sort per a tots nosaltres, inclosa la seva meravellosa núvia, és molt bo en matemàtiques. És molt, molt bo en matemàtiques.

Pirueta.

D'acord ... aquí està el punt. Algunes persones xuclen Twitter, d’altres xuclen Facebook i encara més xuclen els blocs. Deixeu de provar de fer que facin allò que mai no seran bons. Algunes empreses es troben al mateix vaixell. No són bons en això ... mai no ho seran bons. Deixeu de provar de parlar-hi. Deixeu-los continuar fent allò que realment són bons.

No sóc bo en el ballet.

De fet, no he provat mai el ballet. I, per sort per a mi, no em faràs provar. Si foteu Twitter, invertiu el vostre temps en un altre lloc. Si xucles a Facebook, deixa d’obstruir les parets de la gent amb concursos sobre quin tipus d’animal del zoo t'assembles. Si us foteu els blocs, aneu a buscar algú que sigui bo i feu-los escriure el contingut.

Saltar, saltar i gran plié.

Potser no esteu bé en aquestes coses de les xarxes socials. Està bé, estic segur que ets genial en una altra cosa. Si heu donat la millor oportunitat a les xarxes socials i no arribeu a enlloc, aneu a fer-ho.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i un reconegut expert en transformació digital. Douglas ha ajudat a iniciar diverses startups d'èxit de MarTech, ha ajudat en la diligència deguda de més de 5 mil milions de dòlars en adquisicions i inversions de Martech i continua llançant les seves pròpies plataformes i serveis. És cofundador de Highbridge, una consultora de transformació digital. Douglas també és autor publicat d'una guia de Dummie i d'un llibre sobre lideratge empresarial.

Articles Relacionats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.