Vaig trencar WordPress 2.1

D’acord, tothom deixa de riure ... Sé que aquest és el tema predeterminat. En lloc d’intentar “arreglar” el meu vell tema i tot el codi personalitzat que hi havia posat, vaig decidir desfer-lo completament. Així que acaba de suportar-me una estona mentre construeixo el meu primer tema per a WordPress. Vaig a mantenir aquest tema lleig per motivar-me a fer el tema i fer-ho més ràpidament. Vaig començar-hi ahir a la nit!

12 Comentaris

 1. 1

  Bona sort. Tot em va anar bé, però estava esperant el xoc. Sempre sospito que alguna cosa anirà malament quan actualitzi WordPress, però fins ara no ho ha fet mai.

 2. 2
 3. 3

  Excel·lent títol de la publicació: els enllaços d'imatge eren una mica erronis després de la meva actualització de WordPress, però en cas contrari és bastant fluix.

  Confio que el vostre nou tema es veurà elegant.

 4. 4
 5. 5

  Hola Doug,

  Crec que el vostre tema "predeterminat" queda molt bé. No sembla tan malament com t’imagines. I crec que acabeu de demostrar que fins i tot el tema "per defecte" pot quedar bé només amb algunes modificacions.

  Però, tenir un tema personalitzat crea una identitat; això és el que volen els blocs i tots necessitem tenir un bloc d’aspecte únic que puguem mostrar realment al món.

  Tinc ganes de veure el vostre nou tema.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ho entenc plenament. Jo, el meu nou lloc, estava preparat per anar fins que també vaig trencar el meu tema. Una mica de reticències va empitjorar les coses. L’havia de reconstruir. Tot i que el meu lloc anterior, sense blocs, estava inactiu. Bàsicament, vaig estar gairebé un mes sense tenir lloc web. I sóc desenvolupador de negocis web.

 11. 11
 12. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.