Vaig trencar WordPress 2.1

D’acord, tothom deixa de riure ... Sé que aquest és el tema predeterminat. En lloc d’intentar “arreglar” el meu vell tema i tot el codi personalitzat que hi havia posat, vaig decidir desfer-lo completament. Així que acaba de suportar-me una estona mentre construeixo el meu primer tema per a WordPress. Vaig a mantenir aquest tema lleig per motivar-me a fer el tema i fer-ho més ràpidament. Vaig començar-hi ahir a la nit!

12 Comentaris

 1. 1

  Bona sort. Tot em va anar bé, però estava esperant l'accident. Sempre sospito que alguna cosa sortirà terriblement malament quan actualitzo WordPress, però fins ara no ho ha fet mai.

 2. 2
 3. 3

  Títol de la publicació fantàstic 🙂 Els enllaços d'imatge tenien una mica d'error després de la meva actualització de WordPress, però, en cas contrari, és bastant elegant.

  Confio que el teu nou tema semblarà genial!

 4. 4

  Molta sort Doug. He estat posposant l'actualització a WordPress 2.1 perquè em preocupa patir la mateixa sort.

  He fet uns quants temes de WordPress en el passat, així que no dubteu a donar-me un crit si necessiteu ajuda amb això.

 5. 5

  Hola Doug,

  Crec que el teu tema "predeterminat" té molt bona pinta! No es veu tan malament com t'imagines. I crec que acabes de demostrar que fins i tot el tema "predeterminat" pot quedar bé amb només alguns retocs.

  Però, tenir un tema personalitzat crea una identitat: d'això es tracta el bloc i tots hem de tenir un bloc d'aspecte únic que realment puguem mostrar al món!

  Espero veure el teu nou tema.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ho entenc perfectament. En el meu nou lloc, estava preparat per anar fins que també vaig trencar el meu tema. Una mica de retoc va empitjorar les coses. Vaig haver de reconstruir-lo. Tot mentre el meu lloc anterior, no de blocs, estava caigut. Bàsicament, vaig estar gairebé un mes sense un lloc web. I sóc desenvolupador de negocis web.

 11. 11
 12. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.