Màrqueting d'esdeveniments

Com tractar els seus oradors públics

Aquesta és una publicació que hauria d’haver escrit fa més d’un any, però em va motivar escriure-la aquesta nit després d’un acte al qual vaig parlar. L’any passat vaig viatjar a Rapid City, Dakota del Sud i vaig parlar a Concepte UN, un primer esdeveniment de màrqueting empresarial fundat per Korena Keys, empresària regional, propietari de l'agència, i orgullós de Dakotan del Sud. L'objectiu de Korena era fer arribar ponents professionals fora de l'Estat que poguessin deixar una impressió a les empreses de Dakota del Sud perquè estiguessin motivats a adoptar estratègies de vendes i màrqueting digitals.

Quan vaig aterrar a Rapid City l’any passat, Korena em va recollir personalment de l’aeroport. Em vaig registrar a un hotel històric local i després Korena va portar tots els altaveus a recórrer alguns cellers locals. L’endemà, vam fer una gira professional per la regió de Black Hills, un parc d’ossos local, el mont Rushmore i una nit a Deadwood. Em va impressionar la hospitalitat, tant que li vaig dir a Korena que volia tornar. Korena m’ha tornat amb gràcia aquest any, a Sioux Falls. El tracte no va ser diferent: un recorregut històric per la regió i alguns records increïbles. Aquesta és una foto nostra a les cascades de Sioux City.

Tot el temps que vaig estar a Dakota del Sud en els dos viatges, vaig compartir cadascun dels records en línia. Mai no em vaig adonar de l’increïble que era la regió i ja he tornat una vegada i penso tornar aviat per passar-hi unes vacances més llargues (Sioux Falls té increïbles senders per a bicicletes que cobreixen la ciutat).

Aquesta publicació no tracta d’espatllar els altaveus (tot i que definitivament NO em queixo de ser espatllada). Després d’haver parlat en centenars d’esdeveniments, mai no m’havia impressionat més que abans amb aquests compromisos ... i aquí teniu algunes perspectives:

  • Mai he passat tant de temps preparant una presentació i un discurs del que tinc per a l'esdeveniment d'aquest any. Volia superar absolutament la despesa i els recursos que l'equip de Korena va gastar en mi viatjant i parlant en el seu esdeveniment. No estic segur que això fos possible, però ho vaig provar.
  • Mai he passat tant de temps promocionant un esdeveniment en què parlava. Tot i no viure ni treballar a Dakota del Sud, em vaig esforçar tant com vaig poder per intentar ajudar a la venda d’entrades i atreure els seus negocis regionals a l’esdeveniment.
  • L' indústria de viatges i hostaleria a Dakota del Sud hauria de prendre nota del que és un increïble ambaixador de Dakota del Sud que és Korena. Korena tenia influencers des de Boulder, Colorado fins a Tampa, Florida i arreu, que compartien desenes de les seves experiències en línia amb el seu públic. Vaig tenir ni més ni menys d’una dotzena d’amics que van contactar i em van dir que tenien previst visitar la regió després de veure el que gaudia dels viatges.

Tot i que totes aquestes coses són impressionants, crec que tot es redueix a una cosa ... Korena ens va tractar com socis més que només altaveus. La majoria de les vegades, em conviden a parlar en un esdeveniment i em fan sentir que la gent em fa un favor donant-me audiència. No pensen en els anys de parla i les setmanes de treball que es produeixen per parlar en el seu esdeveniment ni en la molèstia de deixar la meva empresa i la meva família durant uns dies. És clar, de vegades hi ha un sopar de ponent o una delícia esperant a l'habitació de l'hotel ... però és bastant estrany obtenir res addicional.

Després d’haver assistit i parlat a tants esdeveniments, tinc algunes idees sobre com les empreses organitzen i promocionen esdeveniments. Fa anys, vaig participar en un esdeveniment internacional d'Analytics i l'equip em va proporcionar un assistent i una ubicació privada per entrevistar els seus patrocinadors del meu bloc. L’equip de Korena va acomodar-ho aquest any i vaig poder gravar un podcast amb un dels altaveus.

També hi vaig assistir CONEX a Toronto aquest any, un esdeveniment patrocinat per Uberflip però dirigit per l'agència de Jay Baer, Convèncer i convertir. L’esdeveniment continua creixent i és un dels millors que he assistit mai. No crec que sigui casualitat que un dels millors ponents de la indústria hagi ajudat a desenvolupar un dels millors esdeveniments de la indústria. Crec que l’equip de Jay va agafar tot el que s’ha après de milers de discursos i centenars d’esdeveniments, i el va embolicar en un esdeveniment que el va deixar fora del parc. Quan vaig xerrar amb Jay després d’una entrevista recent, vaig pensar que veia una oportunitat i li vaig parlar d’això. La seva resposta va ser increïble: estava completament compromès i va fer algunes preguntes més. M’encanta escoltar el seu públic.

Com no tractar el vostre altaveu

Avança ràpidament a la meva última oportunitat de parlar. La participació a l'esdeveniment no va ser tan bona i la logística per parlar-hi va ser força complexa, des de l'escenari, la tecnologia de suport fins a l'agenda. Amb la meva intervenció, no em va semblar que aconseguís un homerun, així que vaig deixar de banda l’organitzador després de l’esdeveniment i vaig fer algunes recomanacions sobre com experimenta l’orador. poder ser millorat. La resposta va ser una mica impactant ... em va dir que podia anar a organitzar el meu propi esdeveniment d’aquesta manera si volia.

Uff.

No intentava dir-li a l'organitzador com ho feien hauria organitzeu l'esdeveniment, acabo de tenir prou experiència després de parlar tots aquests anys sobre què el podria millorar. Si no és tan impactant com podria ser i no és tan rendible com podria ser, per què no escolteu els altaveus per obtenir informació i idees sobre què podríeu provar en el futur?

Els ponents són els vostres socis

Si em contracteu per parlar al vostre esdeveniment, és del meu millor interès no només fer una gran feina parlant ... és del meu interès promoure el vostre esdeveniment abans, durant i després. És del meu millor interès millorar la vostra experiència d’esdeveniments com puc. El meu interès és ajudar-vos a fer créixer el vostre esdeveniment perquè pugueu permetre’m retornar-me. Agraeixo i estic en deute amb les empreses que em contracten. Tracta’m com a soci i et donaré tot el que tinc per millorar el teu esdeveniment. Tracta’m com una merda i me’n vaig.

Si esteu interessats en col·laborar amb mi en el vostre proper esdeveniment, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi a través de Highbridge o el bot de xat aquí al meu lloc.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior