Recollida de vestits sense arrugues

Aquí em sento a una habitació d’hotel a Milwaukee, Wisconsin. El nostre equip es presentarà demà a una empresa aquí dalt i tornarà a Indianapolis. Vaig comprar un vestit nou per al viatge: estava a la venda amb un 70% de descompte i no el vaig poder deixar passar. És marró xocolata (gairebé negre) i força còmode. Fa pocs anys que no he comprat un vestit, de manera que em vaig regalar amb tot un vestit, incloses les sabatilles lliscants.

Bossa de missatgeria Case LogicA l’aeroport de Midway vaig tenir una conversa amb un altre viatger i vaig comentar que el meu vestit estava embalat a la bossa de mà. El noi no es podia creure que tenia un vestit a la bossa.

De fet, vaig tenir tot el viatge en un Bossa de missatger - Canvi de roba, ordinador portàtil, revista, etc. Portava les sabates de vestir amb els meus pantalons texans, de manera que semblava un viatger agradable, realment era només per estalviar espai. I - són lliscants perquè pugui fer la seguretat més ràpidament. El Bossa de missatgeria Case Logic Tinc un compartiment posterior encoixinat en què s’adapta perfectament el meu MacBookPro, de manera que no necessito molestar l’embalatge per accedir a l’ordinador portàtil.

Quan vivia a Denver, veia un programa matinal on un noi mostrava com enrotllar un vestit perquè no quedés arrugues. La gent sol portar una bossa de roba gran o plegar-la. El problema és que la bossa de la peça es plega i plegar-la provoca arrugues. Si enroleu el vestit correctament, acabareu sense arrugues i encaixareu gairebé en qualsevol cosa.

Sóc un noi gran, de manera que us podeu imaginar la quantitat d’espai que té un vestit hauria agafa’t amb mi.

Enrotlla els teus pantalons

Per enrotllar els pantalons, assegureu-vos que els pantalons estiguin disposats amb els pantalons al lateral i els plecs alineats perquè els pantalons quedin perfectament plans. Començant per la cintura, feu rodar els pantalons perfectament fins que estiguin en un bon rotllo. Deseu-los a la bossa o a l’equipatge en un racó suau on no quedin fregats.

Enrotlla la jaqueta

Enrotllar la jaqueta requereix una mica més de finor. Voldrà doblegar suaument la seva jaqueta i no doblegar-la :) per tornar les espatlles a tocar-se. D’aquesta manera, qualsevol plec es produeix directament al centre de l’esquena i té un aspecte natural. Col·loqueu suaument les mànigues en diagonal per un costat de la jaqueta. No els voleu plegar tant com doblar-los. L’extrem de la màniga hauria d’acabar sota el botó inferior de la jaqueta.

Començant per l’espatlla, arrossegueu la jaqueta cap amunt, però assegureu-vos de no arrufar-la a mesura que avanceu. Ha de formar un rotllo més gruixut que els pantalons, però es mantindrà bé durant el viatge. No introduïu les coses a la bossa que l’envolta, poseu-les allà amb mitjons, samarreta interior, etc.

Desembalatge del vestit

Tan aviat com arribeu al vostre destí, assegureu-vos de desembalar la bossa, desenrotllar el vestit i penjar-lo. Hauríeu de trobar-lo en perfecte estat! Ho sento, no tinc imatges que coincideixin: en realitat estic a la carretera, de manera que una càmera de mòbil no la talla.

NOTA: Sembla que no tinc tanta sort amb les camises de vestir; normalment acabo planxant-les a l’hotel.

8 Comentaris

 1. 1

  Oblideu-vos d’aquests consells sobre millors blocs o diversos widgets per a l’aplicació WordPress, això és un coneixement realment útil. 🙂

  Gràcies!

  Curt

 2. 2

  Doug, m'encanta la moda i els vestits, els teus sonen jazzístics, com està l'encaix? Em faig gran part de les meves coses, tinc 6 peus2 i 260 lliures. Un home de la vostra professió hauria de tenir ni més ni menys que 3 bonics vestits per a negocis, una jaqueta blava, gabardina, pantalons grisos i negre, i un vestit molt modern per a les vostres dates calentes.

  • 3

   El meu gust per la roba és molt més que el meu pressupost per comprar-les, JD! Aquest vestit en particular no està fora de la cremallera, de manera que he de posar-lo en un sastre. Les mànigues fan aproximadament una polzada de llarg, però tota la resta és bonica. M’agradaria que els pantalons tinguessin un folre de seda, el meu altre vestit té això i és més agradable de portar que un vell parell de texans.

   El roll up funciona! Prometo 🙂

 3. 4

  Vós antic militar, vosaltres! Vaig aprendre aquesta joia d’embalatge quan estava a CA visitant el meu millor amic que hi havia allotjat en aquell moment. Em feia la maleta per tornar a casa i això el va irritar molt. Va agafar el control i va rodar tota la meva roba i va acabar encaixant en aproximadament un terç de l’espai que havia ocupat. Crec que és una cosa militar b / c, les úniques persones que conec que fan aquest paquet han estat militars o han tingut aquesta influència a la seva vida.

  Independentment, he plegat rodant-ho tot des de llavors. Sempre arribo sense arrugues (que són el desgast de la meva existència) i amb molt d’espai per a altres articles diversos. Les camises de vestir, però, sí, s’han de retocar normalment amb una planxa.

  Bona publicació i informació molt valuosa per tenir com a empresari.

  • 5

   Devia estar envellint ... en els meus dies era "fold & stow". No vam rodar res, però pràcticament hi havia plecs a la nostra roba en plegar-los! Segueixo plegant tovalloles com vaig fer a Boot Camp i no puc suportar-les plegades de cap manera. Trist!

 4. 6

  He de provar de rodar el vestit i veure si funciona millor que el paquet de vestits que faig servir ara. Pròxim truc: aconseguir samarretes al meu destí sense que semblin dormir-hi. Alguns consells per això, algú?

  • 7

   Compro camises sense ferro de terres enderrocades i les enrotllo. Si hi ha arrugues o arrugues, n'hi ha prou amb un cop de ferro. Si sé que portaré una jaqueta, no em molesto ni a planxar. Els plecs surten en 30 minuts si porto una jaqueta de vestit.

 5. 8

  d'una altra manera: estireu un braç de la jaqueta per dins i continueu de manera que tingueu una espatlla per dins. Col·loqueu l’altre braç pel braç per dins. Les espatlleres s’han d’apilar. Després enrotlleu la jaqueta.

  Les samarretes sense arrugues dels germans Brooks són les millors: no s’arruguen.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.