Com millorar el rendiment del vostre equip de vendes

augmentar

Molts dels meus amics són venedors excel·lents. Sincerament, mai no vaig respectar completament el seu ofici fins que no vaig començar el meu propi negoci i vaig fer una punyalada. Vaig tenir un gran públic, relacions sòlides amb empreses que em respectaven i un gran servei que necessitaven. Res d’això va importar el segon que vaig passar per la porta per seure a una reunió de vendes.

No vaig fer res per preparar-me i aviat em vaig trobar amb problemes. Vaig començar a entrenar amb un entrenador que em portava sota la seva ala, em va conèixer i en què era bo, i després em va ajudar a crear estratègies personalitzades amb les quals em sentia còmode a l’hora de perseguir compromisos comercials amb possibles clients. Va transformar el meu negoci i ara veig els grans venedors que m’envolten amb por de com persegueixen tancar acords.

Un dia, espero contractar un equip comercial. No és que ara no ho vulgui, però sé que haig de portar a la porta la persona adequada que ens pugui ajudar a assolir el nostre potencial. Veig com moltes empreses contracten, facturen i treballen a través de personal de vendes sense experiència i no puc seguir aquest camí. Volem orientar-nos i trobar les empreses adequades per treballar-hi i, després, tenir algú amb els coneixements suficients per treure-les per la porta.

Per a aquells que tingueu un equip de vendes, us ofereix aquesta infografia de Healthy Business Builder 10 maneres de millorar el rendiment de les vostres vendes.

La ineficiència de les vendes pot caure en el fons del vostre negoci i pot provocar greus conseqüències si no s’aborda immediatament. En aquesta infografia, analitzarem les diferents maneres de millorar l’eficiència del vostre equip de vendes per tal que el vostre negoci pugui continuar prosperant i prosperant avui i els propers anys.

10 maneres de millorar el rendiment de les vostres vendes

  1. Proporcionar rigor training i seguiments.
  2. Inspirar el vostre equip comercial.
  3. Conegueu la clau fortaleses de cada membre de l’equip.
  4. Mantingueu els vostres venedors responsable.
  5. Proporcioneu al vostre equip de vendes un producte fantàstic dades.
  6. Condueix regularment un en un reunions.
  7. Tenir un vista holística dels vostres clients.
  8. No enginyeu excessivament el vostre procés de venda.
  9. Implementar alimentar el plom puntuació de plom.
  10. Assegureu-vos que les vendes, el servei al client i el màrqueting ho siguin alineats integrat.

Com millorar el rendiment de les vendes

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.