Coses que cal saber per començar a duplicar un públic desat a Facebook

Públic de Facebook

Hi ha casos en què voleu orientar-vos a un públic completament nou amb els vostres esforços de màrqueting a Facebook. Tanmateix, no és estrany que molts dels vostres públics es superposin de maneres clau. 

Per exemple, potser heu creat un públic personalitzat amb determinats interessos i funcions demogràfiques clau. Amb aquest públic, potser us orientàveu a una regió específica. Poder duplicar aquest públic salvat pot ser molt útil si mai n’heu llançat un de nou campanya de màrqueting i volia orientar-se al mateix tipus d'usuaris, però en una part diferent del país o en una regió més petita. 

Amb el públic duplicat, tot el que hauríeu de fer és canviar de regió, en lloc de crear manualment un públic nou amb la mateixa configuració, excepte aquella. Tots els altres paràmetres els podeu deixar tranquils.

Facebook no ofereix cap funció per duplicar públics desats. Dit això, encara podeu fer-ho seguint aquests passos clau:

Començant

Ús Gestor empresarial de Facebook (o Ads Manager si no teniu cap compte de Business Manager), seleccioneu el compte d'anunci corresponent i, a continuació, seleccioneu Públics under the Baza secció per trobar els vostres públics desats. Marqueu la casella que hi ha al costat del nom del públic que voleu duplicar. 

Duplicant el públic

A continuació, feu clic a Editar botó. Això us permet fer ajustaments al públic. De nou, això resultarà útil quan vulgueu fer canvis a un públic duplicat sense tornar a inserir manualment la mateixa informació.

Voleu donar un nom nou al vostre públic duplicat per evitar confusions. Això pot ser tan senzill com Duplicat de [Nom del públic original]. Editeu el nom en conseqüència.

Audiència de Facebook semblant a un duplicat

Ara també podeu fer modificacions a qualsevol altra configuració que vulgueu canviar. Potser voleu orientar-vos a un altre grup d’edat amb la vostra nova campanya. Potser voldríeu orientar només un gènere Les modificacions que feu dependran dels vostres objectius específics. Un cop esteu satisfet de les vostres modificacions, només cal que feu clic a "Desa com a nou".

Assegureu-vos que no feu clic Actualitzar! Això no crearà un públic nou. En lloc d’això, simplement aplicarà les modificacions a l’actual. No voleu que això passi.

També val la pena assenyalar que hi ha casos en què pot tenir sentit evitar la superposició de públic. Facebook ho permet comprovar les superposicions, ajudant-vos a comprendre millor què podeu fer per evitar-los. Tanmateix, si voleu un cert grau de superposició entre el vostre públic, aquest senzill procés pot ser molt útil.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.