Com reduir el trànsit del vostre bloc a la meitat

blocs convidats

No suposo ningú realment desitjaria reduir el trànsit a la meitat al seu bloc. No obstant això, és bastant estàndard amb les meves estadístiques i exerceix força pressió sobre el meu blog cada dia.

Trànsit de blocs

Si continuo fent blocs de manera constant, el meu trànsit creix, potser aproximadament 100 visitants nous al dia cada mes. Tanmateix, si no faig blocs ni un sol dia, el trànsit disminueix a la meitat. Aquesta setmana passada, he estat tan ocupat que els meus enllaços diaris han estat la majoria del contingut, fins i tot obligant un bon amic meu a queixar-se.

No faig blocs per manca de contingut, de manera que només necessito tornar a tenir un bon ritme. Tinc un munt d’informació per compartir sobre l’avanç creixent en tecnologia de màrqueting en línia; he de ser més disciplinat en els meus terminis de publicació. Quedeu-vos, torno a l’alça!

4 Comentaris

 1. 1

  M'encanta la transparència aquí. Em pregunto com seria si es mostressin estadístiques a la pàgina tot el temps.

  Crec que només funcionaria a les pàgines de productes i als llocs de revisió en comparació amb un bloc personal. Segueixo la gent per les seves idees i no per les seves estadístiques. Però seria interessant veure si els nois amb més trànsit són els nois amb millor idea.

  Bona sort entrant en un ritme. Realment lluito amb ell.

  Don

 2. 2

  Bon allotjament de cap de setmana allà. Què va passar amb els dies en què la gent navegava i llegia publicacions importants del bloc de màrqueting les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana? M'interessaria veure si aquesta tendència va ser coherent durant els darrers mesos.

 3. 3
 4. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.