Com em van enterrar Digg (My Fault)

RIPPer als que heu estat lectors habituals del meu bloc, ja sabeu que experimento ... molt! Potser massa! A principis d’aquesta setmana Em vaig inscriure a User Submitter. És un servei identificat a article recent de Wired on l'autor de l'article va pagar per obtenir Diggs on Digg.com.

Així és com funciona ... algú paga User Submitter i reparteix els diners amb els usuaris de Digg, que, al seu torn, exploren la història. El sistema és realment maldestre per dir-vos la veritat. Rebràs un URL de feed personalitzat que t'explica quines històries has de fer Digg. Tu llavors digg la història. A continuació, haureu de tornar a iniciar sessió a User Submitter per informar-vos-ho dugg la història. Després, el vostre digg està "verificat". No sé de què es compon, però definitivament no està automatitzat.

Suposo que els operadors d’Usuari Submitter han de tenir molta cura sobre com fan els seus negocis. Si continuen rascant Digg per obtenir contingut, estic segur que Digg hi aniria ràpidament. Si sou usuari d’enviament d’usuaris, puc donar fe que us agrada molt més ràpidament.

La meva carrera amb User Submitter ha acabat oficialment avui. Quan vaig intentar iniciar sessió a Digg.com, vaig rebre el següent missatge:

Ús indegut del compte Digg

I quins eren els meus grans ingressos?

Enviador d’usuaris

Em fa vergonya admetre que vaig guanyar 0.50 dòlars abans que Digg fos enterrat sumàriament. En realitat, no he fet res perquè probablement no tinc cap mitjà per recollir els 0.50 dòlars de l'usuari que envia.

Què he après, doncs? Es pot abusar de Digg? Clar, però ells són observant i millorant la seva capacitat per frustrar aquests problemes. L’interessat de l’usuari li importa? Suposo que probablement reben Diggers a l'esquerra i la dreta ... i se'n van amb una moneda. Després d’haver experimentat amb User Submitter, el meu consell seria fer-ho allunyar-se. És un dolor al cul, una pèrdua de temps i no val la pena els diners que pot guanyar o no.

Sobretot si t'agrada Digg. No sóc un gran fan, però em sap greu haver aconseguit l'arrencada.

Ho sentim, Digg! Ho sentim, Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott i Timeless.

Atentament,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Comentaris

  1. 1

    Potser podeu subornar l’esquena amb aquest mig diner que heu fet ...

    oh espera que no ho vas aconseguir igualment .. maleït home .. ara això fa mal jeje

  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.