Com he danyat la meva reputació amb les xarxes socials ... i què n'hauríeu d'aprendre

Com he danyat la reputació de les meves xarxes socials

Si mai he tingut el plaer de conèixer-te en persona, estic bastant segur que em trobaràs agradable, divertit i compassiu. Tot i que, si mai no us he conegut en persona, tinc por del que penseu de mi segons la meva presència a les xarxes socials.

Sóc una persona apassionada. M’apassiona la meva feina, la meva família, els meus amics, la meva fe i la meva política. M’encanta el diàleg sobre qualsevol d’aquests temes ... així que, quan van sorgir les xarxes socials fa més d’una dècada, vaig tenir l’oportunitat de proporcionar i discutir els meus punts de vista sobre pràcticament qualsevol tema. Tinc curiositat real Per què la gent creu el que fa i també explica per què crec el que faig.

La meva vida a casa va créixer increïblement diversa. Això inclou totes les perspectives: religió, política, orientació sexual, raça, riquesa ... etc. El meu pare era un model excel·lent i devot catòlic romà. Va donar la benvinguda a l’oportunitat de trencar el pa amb qualsevol persona, de manera que la nostra llar va estar sempre oberta i les converses van ser sempre vives però increïblement respectuoses. Vaig créixer en una casa que va agradar qualsevol conversa.

La clau per trencar el pa amb la gent, però, era que els miraves als ulls i reconeixien l’empatia i la comprensió que portaves a la taula. Heu après on i com van créixer. Podríeu entendre per què creien el que feien en funció de les experiències i el context que van aportar a la conversa.

Les xarxes socials no van arruïnar la meva reputació

Si heu aguantat la meva última dècada, estic segur que heu estat testimoni del meu afany per participar a les xarxes socials. Si encara esteu per aquí, estic agraït que encara estigueu aquí, perquè ignorant vaig saltar a les xarxes socials de primera mà, emocionat per l’oportunitat de construir millors connexions i entendre millor els altres. Era una piscina poc profunda, com a mínim.

El més probable és que m’haguéssiu vist parlar en un esdeveniment, si hagués treballat amb mi o fins i tot hagués sentit parlar de mi i m’hagués afegit com a amic a qualsevol canal de xarxes socials ... També vaig connectar amb vosaltres en línia. Els meus canals de xarxes socials eren un llibre obert: compartia sobre el meu negoci, la meva vida personal, la meva família ... i sí ... la meva política. Tot amb esperances de connectivitat.

Això no va passar.

Quan vaig pensar per primera vegada en escriure aquesta publicació, volia posar-la en títol Com les xarxes socials van arruïnar la meva reputació, però això m'hauria convertit en una víctima, mentre que jo era un participant massa disposat a la meva pròpia desaparició.

Imagineu escoltar alguns crits des d’una altra sala on els associats debaten apassionadament un tema específic. Entres a la sala, no entens el context, no coneixes els antecedents de cada individu i crides la teva opinió sarcàstica. Tot i que algunes persones ho podrien apreciar, la majoria dels observadors simplement pensarien que era un imbècil.

Jo era aquell imbècil. Més i més, i més.

Per agravar el problema, plataformes com Facebook estaven massa disposades a ajudar-me a trobar les habitacions més altes amb els arguments més intensos. I, sincerament, ignorava les repercussions. Després d’haver obert les meves connexions amb el món, ara el món observava la pitjor de les meves interaccions amb els altres.

Si hagués escrit una actualització (etiqueto #goodpeople) que compartís una història sobre algú que va sacrificar i va ajudar un altre ésser humà ... obtindria un parell de dotzenes de visualitzacions. Si vaig llançar una baralla a l’actualització política d’un altre perfil, en tinc centenars. La majoria de la meva audiència a Facebook només va veure un costat de mi, i va ser horrible.

I, per descomptat, les xarxes socials estaven més que encantades de fer-me ressò del meu pitjor comportament. Ho diuen així compromís.

Què falten les xarxes socials

El que falta a les xarxes socials és qualsevol context. No us puc dir totes les vegades que vaig oferir un comentari i em van etiquetar immediatament el contrari del que realment creia. Cada actualització de les xarxes socials que els algoritmes afavoreixen les tribus de les dues audiències que van atacar. Malauradament, l’anonimat només s’hi afegeix.

El context és fonamental en qualsevol sistema de creences. Hi ha una raó per la qual els nens solen créixer amb creences similars a les dels seus pares. No ho és adoctrinament, és literalment que cada dia són educats i exposats a la creença d'algú que estimen i respecten. Aquesta creença està totalment recolzada al llarg del temps per milers o centenars de milers d’interaccions. Combineu aquesta creença amb experiències de suport i aquestes creences estan bloquejades. És difícil, si no és possible, donar-hi la volta.

Aquí no parlo d'odi ... tot i que també es pot aprendre tràgicament. Parlo de coses senzilles ... com la fe en un poder superior, l’educació, el paper del govern, la riquesa, els negocis, etc. El fet és que tots tenim creences arrelades en nosaltres, experiències que reforcen aquestes creences i les nostres percepcions. del món són diferents a causa d’ells. És una cosa que s’ha de respectar, però que sovint no es fa a les xarxes socials.

Un exemple que faig servir sovint és el de negocis perquè vaig ser treballador fins als 40 anys. Fins que no vaig començar el meu negoci i vaig ocupar persones, desconeixia realment tots els reptes de començar i operar un negoci. No entenia la normativa, l’assistència limitada, la comptabilitat, els desafiaments del flux de caixa i altres demandes. Coses senzilles ... com el fet que sovint les empreses arriben (molt) tard a pagar les seves factures.

Per tant, com veig altres persones que mai no han donat feina a ningú que donés la seva opinió en línia, estic interessat en proporcionar la meva. Un empleat que va dirigir el seu propi negoci em va trucar mesos més tard i em va dir: "Mai ho vaig saber!". La veritat és que fins que no estigueu en la pell d’una altra persona, només vosaltres pensar entens la seva situació. La realitat és que no ho faràs fins que no hi siguis.

Com estic reparant la meva reputació en xarxes socials

Si em seguiu, encara veureu que sóc una persona compromesa i amb opinió en línia, però que els meus usos compartits i els meus hàbits han canviat dràsticament durant els darrers dos anys. Aquest ha estat el difícil resultat de perdre amics, molestar la família i ... sí ... fins i tot perdre negocis a causa d'això. Aquí teniu el meu consell per avançar:

Els amics de Facebook haurien de ser autèntics Friends

Al meu entendre, els algorismes de Facebook són els pitjors. En un moment donat, en tenia prop de 7,000 amics a Facebook. Tot i que em vaig sentir còmode discutint i debatent temes de colors amb amics propers a Facebook, vaig exposar les meves pitjors actualitzacions a les 7,000 persones. Va ser horrible ja que va desbordar el nombre d’actualitzacions positives que vaig compartir. El meu Facebook amics simplement vaig veure les meves actualitzacions més partidistes, horribles i sarcàstiques.

He reduït Facebook a poc més de 1,000 amics i continuaré reduint aquesta quantitat avançant. En la seva major part, tracto tot ara com si fos públic, tant si ho marca com si no. El meu compromís ha caigut dràsticament a Facebook. També tinc ganes de reconèixer que també veig el pitjor d’altres persones. Sovint faré clic al seu perfil per veure de debò la bona persona que són.

També he deixat d’utilitzar Facebook per a empreses. Els algoritmes de Facebook estan dissenyats perquè ho facis pagar perquè es vegin les actualitzacions de la vostra pàgina i crec que és realment dolent. Les empreses van passar anys construint seguidors i, a continuació, Facebook va arrencar totes les publicacions, però no de pagament, dels seus seguidors ... perdent totalment la inversió que van fer en la cura d’una comunitat. No m'importa si aconseguís més negoci a Facebook, no ho intentaré. A més, no vull arriscar-me a negociar amb la meva vida personal allà, cosa que és massa fàcil.

LinkedIn només és per a empreses

Encara estic molt obert a connectar amb qualsevol usuari LinkedIn perquè només hi compartiré la meva empresa, els meus articles relacionats amb la meva empresa i els meus podcasts. He vist que altres persones hi comparteixen actualitzacions personals i ho desaconsellarien. No entraria a una sala de juntes i començaria a cridar a la gent ... no ho feu a LinkedIn. És la vostra sala de juntes en línia i heu de mantenir aquest nivell de professionalitat.

Instagram és el meu millor angle

Hi ha poca o cap discussió, per sort, a Instagram. En el seu lloc, és una visió cap a la meva vida que vull curar i compartir acuradament amb els altres.

Fins i tot a Instagram, he d’anar amb compte. La meva extensa col·lecció de borbons ha fet que la gent es connectés amb mi per la preocupació que puc ser alcohòlic. Si el meu Instagram s'anomenés "La meva col·lecció de borbons", estaria bé una fila de borbons que he recollit. Tanmateix, la meva pàgina sóc jo ... i la meva descripció és de més de 50 anys. Com a resultat, hi ha massa fotografies borbòniques i la gent pensa que sóc un borratxo. Oy.

Com a resultat, estic deliberat en els meus intents de diversificar les meves imatges d’Instagram amb les fotos del meu nou nét, els meus viatges, els meus intents de cuinar i una mirada acurada de la meva vida personal.

Gent ... Instagram no és la vida real ... Vaig a seguir així.

Twitter està segmentat

Comparteixo obertament al meu Twitter personal compte, però també en tinc un de professional Martech Zone DK New Media que segmento estrictament. Periòdicament, faig saber a la gent la diferència. Els ho vaig fer saber Martech ZoneEl compte de Twitter segueixo sent jo ... però sense les opinions.

El que agraeixo de Twitter és que els algorismes semblen presentar una visió equilibrada de mi en lloc dels meus tweets més controvertits. I ... els debats a Twitter poden convertir-se en la llista de tendències, però no sempre passen pel corrent. Tinc les converses més satisfactòries a Twitter ... fins i tot quan estan en un debat apassionat. I, sovint, puc desinflar una conversa que s’està emocionant amb una paraula amable. A Facebook, sembla que això no passa mai.

Twitter serà un canal difícil per a mi per renunciar a les meves opinions ... però m'adono que encara podria perjudicar la meva reputació. Una resposta fora de context per a tota la conversa de tot el meu perfil podria significar la ruïna. Dedico més temps a decidir què comparteixo a Twitter del que tenia en el passat. Moltes vegades, no faig clic mai a publicar al tuit i continuo.

La millor reputació és no tenir-ne un?

Mentrestant, tinc por dels líders de la meva indústria que són ben respectats i que són prou disciplinats per no prendre mai posició a les xarxes socials. Alguns poden pensar que això és una mica covard ... però crec que sovint es necessita més coratge per mantenir la boca tancada que obrir-se a les crítiques i cancel·lar la cultura que veiem que s’accelera en línia.

Malauradament, el millor consell pot ser no discutir mai res controvertit que es pugui falsificar o treure de context. Com més gran tinc, més veig que aquesta gent fa créixer els seus negocis, se’ls convida més a la taula i es fa més popular a la seva indústria.

És un fet senzill que havia alienat persones que mai no m’havien conegut en persona, que mai no van ser testimonis de la meva compassió i que mai no havien estat exposades a la meva generositat. Per això, em sap greu d’alguna cosa que vaig compartir al llarg dels anys a les xarxes socials. També he contactat amb diverses persones i m’he disculpat personalment, convidant-los a prendre un cafè per conèixer-me millor. Vull que em vegin per qui sóc i no per la malvada caricatura a què els va exposar el meu perfil de xarxes socials. Si sou d’aquelles persones ... truca'm, M’encantaria posar-me al dia.

No és trist que la clau de les xarxes socials sigui evitar evitar-les del tot?

NOTA: He actualitzat la preferència sexual a l’orientació sexual. Un comentari va assenyalar amb raó la manca d’inclusivitat allà.

6 Comentaris

 1. 1

  "Això inclou totes les perspectives: religió, política, preferències sexuals, raça, riquesa ... etc."

  Se us considerarà més actual i inclusiu si utilitzeu orientació sexual en lloc de preferència. No escollim ser heterosexual, gai ni res més. És la nostra identitat.

 2. 3

  M’encanta que hagis escrit això. Mostra que realment no heu après res. El problema va ser les teories de la conspiració, l’odi i l’estupidesa general. Les xarxes socials no són l’enemic (com heu assenyalat), és que en realitat només sou una persona que odia ... Recordeu aquell tuit en què, de manera fluïda, vau dir “agafar-los una mica de cola goril·la” sobre una fuita radioactiva al Japó? Recordo ... va ser fa deu dies. Espero que la vostra reputació continuï en aquesta trajectòria.

  • 4

   Zack, gràcies pel teu comentari. Crec que dóna suport al meu article i la meva visió de les xarxes socials, ja que, òbviament, teniu una visió horrible de mi, mentre que els meus col·legues, clients i amics no. Et desitjo el millor.

 3. 5

  Vaja! No dubtis, és un article fantàstic carregat d’informacions sobre coses que tots hauríem de tenir més en compte individualment. Però, com ja heu esmentat, la importància de fer-ho quan intenteu equilibrar el fet de ser persona i també dirigir un negoci en línia és encara més difícil i complicat.

  Sembla que tu i jo vam començar a fer aquesta connexió en línia i fora de línia fa molts anys ara, sembla que sempre ho ha estat. Tantes tasses de cafè a diversos cafès i empreses del camí. Cap ofensa a cap de les meves altres amistats dels dies de Circle City, la vostra en la que probablement lamento estar tan lluny geogràficament que no puguem compartir més cafè, discussions, debats, rialles i sí, potser fins i tot algun bourbon amb de forma més regular.

  Aquí teniu a vosaltres, les nostres empreses i xarxes socials. Que continuem navegant amb cura aquestes aigües nosaltres mateixos i ajudem a guiar els nostres clients de manera segura entre ribes també!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.