La meva oficina domèstica actualitzada per a gravació de vídeo i podcasting mitjançant el meu MacBook Pro

Quan em vaig mudar a la meva oficina a casa fa uns anys, tenia molta feina que havia de fer per convertir-lo en un espai còmode. Volia configurar-lo tant per a la gravació de vídeo com per al podcast, però també convertir-lo en un espai còmode on gaudeixo passant llargues hores. Ja és a punt, així que volia compartir algunes de les inversions que vaig fer i el perquè.

A continuació, es detallen les actualitzacions que he fet:

  • Ample de banda – Vaig tallar el cable, vaig actualitzar a fibra i tots dos van augmentar la meva velocitat de càrrega i descàrrega alhora que vaig estalviar un munt de diners en desfer-me del cable. L'empresa de fibra va instal·lar la xarxa directament a la meva oficina, així que ara tinc un servei d'1 Gb tant amunt com a baix directament al meu ordinador portàtil mitjançant un encaminador de xarxa! Per a la resta de la llar, tinc un Wifi Eero Mesh sistema que va ser instal·lat amb la fibra per Metronet.
  • Estació d’acoblament triple display - En lloc de connectar manualment Ethernet, monitors, concentrador USB, micròfon i altaveus cada vegada que em sentava a l’escriptori, vaig optar per la j5 Crea una estació d’acoblament USB-C. És una connexió i tots els dispositius estan endollats ... inclosa l'alimentació.
  • Escriptori - Com que estic en forma, volia tenir l'opció de posar-me dret i tenir una regió de treball molt àmplia per fer-ho. Vaig optar per un Varidesk... que està construït increïblement bé, és absolutament impressionant i s'adapta a tot el que hi hagi perquè pugui passar fàcilment de seure a dempeus. Ja tenia un suport de pantalla doble que s’instal·lava fàcilment a l’escriptori.
  • Micròfon - Sé que a molta gent li encanta Yeti, però no vaig poder treure la claredat del micròfon. Podria haver estat la meva veu, no estic segur. Vaig optar per un Micròfon Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR i sona i té un aspecte fantàstic.
  • Interfície d'àudio XLR a USB - El micròfon és XLR, així que tinc un Behringer U-PHORIA UMC202HD, de 2 canals interfície d'àudio per empènyer-la a l'estació d'acoblament.
  • Podcast Braç - Els braços de podcast de perfil baix que es veuen bé al vídeo poden ser bastant cars. Vaig optar pel Podcast Pro i es veu fantàstic. El meu únic error en això és que el micròfon està per sota del pes per al qual està dissenyada la tensió del braç, de manera que vaig haver de posar un contrapès al braç per mantenir-lo constant.
  • Amplificador per a auriculars - Ja sabeu el ridícul que pot ser mantenir o resoldre problemes de sortida d’àudio mitjançant programari, així que vaig optar per un Amplificador d’auriculars compacte de 4 canals PreSonus HP4 en canvi, on tinc auriculars, auriculars d’estudii un sistema de so envoltant tot connectat. Això significa que la meva sortida sempre és la mateixa ... Acabo o baixo els auriculars que faig servir o silencio la sortida del monitor.
  • Altaveus - Volia un gran conjunt d’altaveus per a l’oficina que estiguessin connectats a la sortida del monitor de l’amplificador d’auriculars, així que vaig Sistema d'altaveus domèstics Logitech Z623 de 400 watts, sistema d'altaveus 2.1.
  • Webcam - Un dels problemes amb què parlava al vídeo era un enlluernament extrem amb la meva antiga càmera web ... així que he actualitzat a Logitech BRIO que té moltes més opcions i tracta molt millor l’enlluernament, sense oblidar que té una sortida 4K.
  • Font d'alimentació ininterrompuda (UPS) – S'ha instal·lat un SAI Gaming Pro APC 1500VA per quan s'apaga el corrent. Tot i que estic bastant segur treballant en un MacBook Pro, ara tinc tots els meus equips de xarxa, monitors externs, unitat externa i altre maquinari alimentats en cas d'un tall de corrent. Amb tot (molt) connectat, l'estic fent funcionar amb una càrrega aproximadament del 30% i el SAI em diu que tindré uns 14 minuts d'alimentació ininterrompuda. Encara millor, MacOS va detectar el SAI i tinc paràmetres per desar automàticament i apagar el meu sistema en cas que no sóc a casa i es perdi l'energia durant un període prolongat.

Actualització de càmera web: Logitech BRIO

Un dels problemes que veureu al vídeo original és que la càmera web era terrible per fer front a l'enlluernament dels meus monitors quan tenia grans finestres blanques a la pantalla. He actualitzat la càmera web a a Logitech BRIO, una càmera web 4K de gamma alta amb moltes opcions de personalització i gravació. Podeu veure els resultats anteriors.

La configuració és fantàstica i fins i tot tinc una bona televisió i una barra de so al costat per veure una pel·lícula o escoltar-la mentre treballo.

Divulgació: estic utilitzant enllaços d'afiliats al llarg d'aquesta publicació.