El meu Home Office actualitzat per a gravació de vídeo i podcasts

Quan em vaig traslladar a la meva oficina a casa fa uns anys, tenia molta feina que havia de fer per convertir-lo en un espai còmode. Volia configurar-lo tant per a la gravació de vídeo com per al podcast, però també convertir-lo en un espai còmode on gaudeixo passant llargues hores. Ja és a punt, així que volia compartir algunes de les inversions que vaig fer i el perquè.

A continuació, es detallen les actualitzacions que he fet:

  • Ample de banda - Feia servir Comcast, però la meva casa no estava connectada, de manera que sovint feia passar un cable Ethernet des del router fins a la meva oficina quan gravava per assegurar-me que no tenia problemes d’amplada de banda. Comcast tenia bones velocitats de descàrrega, però les velocitats de càrrega eren terribles. Vaig treure el tap i vaig passar a Fiber. L’empresa l’ha instal·lat directament a la meva oficina, de manera que ara tinc servei d’1 GB tant cap amunt com cap avall directament al meu ordinador portàtil. Per a la resta de la llar, tinc un Eero Mesh wifi sistema que va ser instal·lat amb la fibra per Metronet.
  • Estació d’acoblament triple display - En lloc de connectar manualment Ethernet, monitors, concentrador USB, micròfon i altaveus cada vegada que em sentava a l’escriptori, vaig optar per la j5 Crea una estació d’acoblament USB-C. És una connexió i tots els dispositius estan endollats ... inclosa l'alimentació.
  • Escriptori - Com que estic en forma, volia tenir l'opció de posar-me dret i tenir una regió de treball molt àmplia per fer-ho. Vaig optar per un Varidesk... que està construït increïblement bé, és absolutament impressionant i s'adapta a tot el que hi hagi perquè pugui passar fàcilment de seure a dempeus. Ja tenia un suport de pantalla doble que s’instal·lava fàcilment a l’escriptori.
  • Micròfon - Sé que a molta gent li encanta Yeti, però no vaig poder treure la claredat del micròfon. Podria haver estat la meva veu, no estic segur. Vaig optar per un Micròfon Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR i sona i té un aspecte fantàstic.
  • Interfície d'àudio XLR a USB - El micròfon és XLR, així que tinc un Behringer U-PHORIA UMC202HD, de 2 canals interfície d'àudio per empènyer-la a l'estació d'acoblament.
  • Podcast Arm - Els braços de podcast de perfil baix que es veuen bé al vídeo poden ser bastant cars. Vaig optar pel Podcast Pro i es veu fantàstic. El meu únic error en això és que el micròfon està per sota del pes per al qual està dissenyada la tensió del braç, de manera que vaig haver de posar un contrapès al braç per mantenir-lo constant.
  • Amplificador per a auriculars - Ja sabeu el ridícul que pot ser mantenir o resoldre problemes de sortida d’àudio mitjançant programari, així que vaig optar per un Amplificador d’auriculars compacte de 4 canals PreSonus HP4 en canvi, on tinc auriculars, auriculars d’estudi, i un sistema de so envoltant tot connectat. Això significa que la meva sortida sempre és la mateixa ... Acabo o baixo els auriculars que faig servir o silencio la sortida del monitor.
  • Altaveus - Volia un gran conjunt d’altaveus per a l’oficina que estiguessin connectats a la sortida del monitor de l’amplificador d’auriculars, així que vaig Sistema d'altaveus domèstics Logitech Z623 de 400 watts, sistema d'altaveus 2.1.
  • Webcam - Un dels problemes amb què parlava al vídeo era un enlluernament extrem amb la meva antiga càmera web ... així que he actualitzat a Logitech BRIO que té moltes més opcions i tracta molt millor l’enlluernament, sense oblidar que té una sortida 4K.

Actualització de càmera web: Logitech BRIO

Un dels problemes que veureu al vídeo original és que la càmera web era terrible en tractar l'enlluernament dels meus monitors quan tenia finestres blanques grans a la pantalla. He actualitzat la càmera web a Logitech BRIO, una càmera web 4K de gamma alta amb moltes opcions de personalització i gravació. Podeu veure els resultats anteriors.

La configuració és fantàstica i fins i tot tinc una bona televisió i una barra de so al costat per veure una pel·lícula o escoltar-la mentre treballo.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.