Responsabilitzar les empreses

frustrat

Podria compartir amb vosaltres algunes històries de terror fantàstiques sobre la meva història amb bancs i targetes de crèdit. Certament, alguns d’ells han estat culpa meva, però la majoria són les accions ridícules dels bancs. Em pregunto com dormen aquests nois a la nit ... beneficis massius, rescats, bonificacions per a executius i ridícules comissions per excés ni tan sols els han permès millorar els seus sistemes.

Heus aquí un bon exemple ... la meva targeta de crèdit empresarial s'ha desactivat dues vegades mentre viatjava. Abans dels dos viatges, vaig informar al banc que viatjaria i que m’asseguraria que no em marquessin. Les trucades van ser una pèrdua de temps: em van tancar dues vegades activitat sospitosa. N’hi havia prou dues vegades ... i el sistema en línia antiquat i la manca de suport els caps de setmana i les nits finalment em van fer tornar a un gran banc. Els anomenarem JP.

JP té un sistema en línia bastant impressionant. JP té funcions de cable extern. JP té una aplicació on puc dipositar un xec fent-ne una foto. JP fins i tot té funcions de nòmina amb el meu compte. Potser el que és refredar ... JP em va assignar un banquer personal. Què és un banquer personal? És algú que he de enviar per correu electrònic i trucar cada vegada que tinc un problema. Aleshores, el meu banquer personal em diu el número 1-800 per demanar ajuda. Una gran millora respecte a l’antic sistema de trucar al número 1-800 en primer lloc. [Sí, això és sarcasme]

BTW: el meu banquer personal és un estimat i sé que intenta ajudar-me tot el que pugui. Però no soluciona el problema.

Aquest cap de setmana, havia de demanar alguns bitllets d'avió per a Participa en conferències a San Francisco a finals d’aquest mes. Primer vaig utilitzar Kayak i la targeta de crèdit ha fallat. A continuació, he utilitzat el lloc Delta.com i ha fallat. Les dues vegades es deia que la meva adreça no coincidia amb el meu compte. L'únic problema amb això és que la meva adreça s'introdueix exactament de la mateixa manera als dos llocs, de manera que no hi ha cap discrepància. En lloc de penjar, em vaig quedar aturat mentre el representant de Delta trucava personalment al meu banc per verificar l'adreça. (Molt bonic de Delta!)

El representant de Delta va tornar i em va dir que el meu banc els va dir que la meva adreça no coincidia. Ara estic molest. El següent a la línia és el meu banquer personal. El meu banquer personal es posa en contacte amb l'assistència tècnica i em recomanen que provi la meva adreça amb o sense el codi postal del meu codi postal. De debò.

El lloc Delta no permet una extensió Zip4, de manera que el temps perdut entre els meus correus electrònics i les trucades del meu banquer personal al seu equip d’assistència ha estat molt rentable. Faig saber al meu banquer personal que encara no funciona. Quatre dies després i no tinc les entrades.

En aquest moment us podeu preguntar per què no només agafo una de les meves altres targetes i pagueu el bitllet. Per què? Perquè això se suposa que funciona. Per a això serveix una targeta de crèdit empresarial ... per fer coses com reservar viatges, comprar equips, etc. do tenen altres maneres de comprar el bitllet i estic segur que la majoria de la gent ha frustrat el sistema i ho ha fet.

Però no hi vaig.

Honestament, tots suportem massa solucions a la nostra vida. Aguantem errors de programari, problemes bancaris, problemes de telèfon, problemes d’Internet ... les nostres vides no són cada vegada més fàcils amb tot això, és cada vegada més complex. I a mesura que afegim més complexitat, trobem més problemes. Al centre de tots aquests problemes hi ha el fet que hem arribat a esperar solucions alternatives i que ja no demanem responsabilitats a les empreses. És més fàcil agafar una altra targeta de crèdit que seguir trucant i enviant per correu electrònic al meu banquer personal.

Però demà perdré una mica més de productivitat al telèfon i al correu electrònic amb el meu banquer personal. La seva productivitat (malauradament) la patirà, així com l’equip de tecnologia amb què treballa. M'asseguraré que això es solucioni, de manera que els altres no hagin de passar pel que estic passant.

Si tots féssim responsables de les empreses, continuaríem millorant i tots ens en beneficiaríem.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.