Hit and Run Dissabte!

Avui he conduït la meva filla a casa de la seva mare per un cap de setmana de mamà-filla. Anada i tornada, la unitat dura aproximadament 2 hores. Estava a aproximadament un quilòmetre de tornar a casa quan vaig presenciar que una camioneta lleugera que tenia al davant va esclafar contra el cotxe que tenia davant ... i després es va enlairar! Els dos em van sorprendre i emprenyaren molt, així que vaig agafar-la i vaig trucar al 911 al mòbil. Vam conduir unes 8 milles cap al nord i es va adonar que la seguia i em vaig aturar en una benzinera.

El conductor i el noi amb qui anava es van dirigir fins a la finestra i em van preguntar si els seguia. Vaig dir ... "Uh, sí" ... ella diu: "Per què, no et vaig pegar ??"

No m’ho podia creure !!! Així que li vaig dir que es quedés quiet i que estava al telèfon amb la policia (els havia estat donant indicacions tot el temps). Estava una mica marcada i va dir "Estic fora d'aquí" i va tornar a pujar al seu camió. Vaig veure el noi amb qui la suplicava, sabia que tenien problemes. Li vaig fer saber que estaria just darrere seu :).

Així que van tornar al camió i crec que es dirigien cap a l’accident, però ja era una mica massa tard. Un parell de quilòmetres més avall, la policia va bloquejar el carrer. De fet, podia escoltar el policia que estava al carrer agitant-la i ell em sentia dir: "Ei ... són ells!"

Malauradament, un pobre noi que conduïa un Mustang nou es va quedar atrapat enmig de tot això i va marcar el cotxe de la policia just abans que la dama fos aturada (sí, un segon accident!). Em vaig allunyar i vaig donar tota la meva informació.

Després d'això, vaig tornar cap a l'accident original on va ser la pobra noia que va ser colpejada. Estava molt sacsejada, però la seva família em va donar una bona alegria per rastrejar el conductor.

No puc dir-vos per què ho vaig fer ... però em va sorprendre que fos l'únic. Malauradament, és la segona vegada que presencio un crim i no veig ningú fer un pas endavant. Això és realment terrible. Si Tothom va fer alguna cosa quan es va cometre un delicte, estic segur que les taxes de criminalitat baixarien significativament. Aquest accident va afectar tanta gent! La pobra noia que va ser atropellada, el nen que va colpejar el cotxe de la policia, la senyora que anava a la presó, l'amic seu que em va dir que li va dir que parés ... quin dissabte per a tothom.

No es necessita molt per augmentar quan es produeix una cosa així. Algú em va dir una vegada que es necessita una persona especial ... no estic d'acord. Sóc un gran fan del karma ... si mireu cap a una altra banda, és probable que algú aparti la mirada quan sigui el que necessiteu ajuda.

2 Comentaris

  1. 1

    Gràcies, Sean ... No sóc cap heroi, no tinc màrqueting de màrqueting ... però realment em va tornar boig veure que algú feia mal a una altra persona i després enlairava-se. Afortunadament tothom estava bé, estic segur que el resultat podria haver estat molt pitjor.

  2. 2

    Doug, grans idees de màrqueting, però la vostra història d’herois va ser molt convincent i va tenir coratge. Estic molt content que no us hagin disparat, visc al comtat de Cook, IL. A tanta gent ja no li importa, estic orgullós de conèixer algú que sí.
    JD

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.