Amagar la vostra subscripció no és una estratègia de retenció

botó de cancel·lació

Avaluem molts serveis per poder escriure sobre ells al bloc o utilitzar-los per als nostres clients. Una de les tècniques que comencem a veure cada cop més són els serveis que us permeten iniciar fàcilment un compte, però no tenen cap mitjà per cancel·lar-lo. No crec que això sigui un descuit ... i de seguida em desvincula de la companyia.

botó de cancel·lacióHe passat uns 15 minuts aquest matí fent això. Un servei de control de xarxes socials oferia un prova gratuïta així que em vaig inscriure. Al cap d’unes dues setmanes, vaig començar a rebre correus electrònics que m’avisaven que el meu judici s’havia acabat. Després de 2 dies, vaig començar a rebre correus electrònics diaris que em deien que el meu termini havia caducat i que tenia un enllaç on podia actualitzar-me a un compte de pagament.

El correu electrònic enllaç de cancel·lació de la subscripció em va portar a una pàgina d'inici de sessió del compte. Grrr ... haver d’iniciar sessió per donar-se de baixa és un altre dels meus mascotes. Com que estava iniciant la sessió de totes maneres, vaig pensar que cancel·laria el compte. Vaig anar a la pàgina d'opcions del compte i les úniques opcions eren opcions d'actualització diferents, sense opció de cancel·lació. Fins i tot en lletra petita.

Per descomptat, tampoc no hi havia cap mitjà per demanar suport. Només un FAQ. Una revisió ràpida de les PMF i cap informació sobre la cancel·lació del compte. Afortunadament, una cerca interna de les PMF va oferir la solució. Un enllaç de cancel·lació enterrat en una pestanya obscura del perfil d'usuari.

Això em recorda a la indústria dels diaris ... on sovint us podeu inscriure en línia, però heu de trucar i esperar en espera per parlar amb un representant del servei d'atenció al client per cancel·lar la vostra subscripció. I ... en lloc de cancel·lar-lo, intenten oferir-vos altres opcions de subscripció i regals. He estat per telèfon amb aquesta gent on he estat tan molesta que acabo de repetir "cancel·lar el meu compte" una vegada i una altra fins que van complir.

Gent, si aquest és vostre estratègia de retenció, teniu una mica de feina a fer. A més, esteu emmascarant problemes amb el vostre producte o servei ocultant la vostra veritable retenció de clients. Atura-ho! Cancel·lar un producte o servei ha de ser tan senzill com registrar-s’hi.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.