Feliç Cap d'Any ... Potser

mal de capAquesta tarda tinc ganes de passar el cap d’any amb uns grans amics, Bill i Carla. En tocarem alguns Cranium jocs, mireu alguns vídeos i relaxeu-vos mentre esperem que el 2007 entri tranquil i (amb sort) pacíficament.

ACTUALITZACIÓ: havia escrit anteriorment sobre una relació comercial desafiant que vaig entrar amb un altre blogger. A petició d'altres lectors, mantindré aquesta publicació parcial. Afortunadament, estem treballant els problemes pendents.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    M’alegro que s’estigui treballant. Vaig veure la publicació original i em va preocupar molt. Com que recentment vaig plorar per la mort del meu cònjuge (estàvem separats, però els millors amics), puc relacionar-me DEFINITIVAMENT amb Holiday Blues.

    La meva també té una nota feliç. Li encantava el Nadal, però la seva salut l'havia impedit "fer-ho bé" en els darrers anys. Em consola saber que va passar el millor Nadal fins ara.

    Vince

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.