Feliç aniversari a mi!

Aniversari ExactTarget

ExactTarget és un lloc ideal per treballar.

Aquest matí els meus companys / companys de feina / companys de dinar m’han sorprès amb una beina ben decorada. Complet amb confeti d’aniversari (amb compte de no posar-ne cap teclat), cinta Happy Birthday, una màquina Expresso (!!!), bolígraf Dr.Grip Gel Fine Point, marcador Expo Dry Erase amb suport magnètic i goma d’esborrar a la punta, I un removedor de taques "Tide To Go" (ja que sempre torno de dinar amb una sola gota d'alguna cosa a la camisa).

No es pot tenir un aniversari molt millor que això! (Fins que arribi a casa i els meus fills em donin de menjar el meu pastís amb la meva espelma "Over the Hill"). Vaja, encara no tinc ni 40 anys!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.