El trànsit és relatiu, ja en tinc prou

globus ocularsTrànsit creixent. Tothom sembla obsessionat amb fer arribar el seu contingut a tants llocs i cerques possibles. Per a una empresa, sempre és interessant obtenir reconeixements nacionals o regionals que generin cert interès per la vostra empresa. Però és el trànsit adequat?

Treballar a la indústria dels diaris em va donar una mirada fascinant a la ridícula persecució de més globus oculars. Molts diaris continuen descomptant (i devaluant) fortament el seu diari simplement per mantenir taxes elevades de publicitat amb un espectador inflat. Això va arribar a extrems, com ara comptar els lectors amb exemplars robats del diari (sí, ho va permetre l'Audit Bureau of Circulations).

El meu lector és constant

El nombre de lectors al meu lloc ha tingut alts i baixos, però és bastant constant. Durant la setmana, faig una mitjana de mil lectors directament, uns dos mil RSS i més de 100 per correu electrònic. Tenint en compte que escric moltes coses sobre Indianapolis i el tema estret del màrqueting en línia, combinat amb la meva dedicació a una persona a temps parcial, estic orgullós d’aquestes estadístiques.

A nivell regional, el bloc m’ha proporcionat molta exposició. Crec que sóc molt respectat per l’esforç que he fet, tant al bloc com en ajudar les empreses. Rebo un munt d’invitacions per prendre cafè i reunions, tantes que sovint no estic disponible i, de vegades, molesta els que intenten posar-me al dia. També tinc prou compromisos orals que estic treballant seriosament per "afinar" els meus discursos i millorar-ne la difusió.

L' nombre de globus oculars que tinc al meu bloc superen els recursos que personalment tinc per lliurar a cada sol·licitud. No m’imaginava que els meus lectors es duplicessin i com això podria afectar la meva vida. Ja treballo massa hores i tinc la sensació de no passar tanta estona de qualitat amb la meva família com voldria.

En fixar-vos en com la vostra empresa farà créixer el volum de lectors i trànsit, us heu de preguntar: "Quant n'hi ha prou?". Què passa si doblegueu els lectors? Quants clients potencials més posaria al vostre canal? El vostre negoci ho podria gestionar? Moltes empreses no estan preparades per escalar. Altres ho fan molt bé suficient trànsit per pagar als seus empleats i propietaris amb un salari honest.

No sempre es tracta més globus oculars, de vegades és només el globus oculars drets. Les oportunitats rellevants són les que compten.

3 Comentaris

 1. 1

  Suposo que sempre depèn del tipus de lloc que executeu. Per a mi, més trànsit equival a més ingressos. Estan directament relacionats.

  Si teniu 4 o 5 llocs publicitaris que publiquen anuncis de CPM, pot significar 300 o 400 dòlars a la butxaca al final del dia .. multipliqueu aquesta compra 365 .. i obtindreu una quantitat substancial 🙂

  • 2

   Molt cert, frikis! El meu bloc és un d'aquests blocs "híbrids" que són alhora una publicació i una marca personal per consultar i parlar. Si es tractés simplement d’una publicació, sens dubte estaria pressionant el sobre per intentar aconseguir tants lectors com pogués.

 2. 3

  Com valora la rellevància? No demano que sigui flipant, per cert.

  Vull dir ... com? Podeu veure d’on provenen algunes de les oportunitats ... això és un començament. Podeu veure quan la gent comenta ... un altre punt de dades. Podeu jutjar el volum de correu electrònic que podeu "connectar" o parlar ..., però quins altres factors utilitzeu per jutjar els lectors rellevants?

  Al final, 1000, 2000, 10,000, etc., com se sap si el seu "SHAZAM" il·lumina tan brillant com el de Seth Godin? Paris Hilton coneix més gent que Angelica Huston, però sé quina vull veure en una pel·lícula.

  Em ve al cap aquelles màquines antigues que abans veies als bars "Agafa't aquí per veure quin tipus d'amant ets?" ... tothom sabia que només era una manera de robar-te els 50 cèntims, però amb prou beguda d'alcohol, la gent es faria fins a utilitzar la màquina.

  Era una pregunta a la qual tothom volia saber la resposta, i a la qual cap màquina no estava mai qualificada per jutjar, així que el desig de la retroalimentació excedeix el motiu i intento no anar-hi amb els meus propis esforços en fer blocs.

  Salutacions,

  Wrich

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.