Dues maneres molt efectives de fer créixer la vostra llista de correu electrònic

arbre de diners

Creixem agressivament el nostre programa de butlletins de correu electrònic i tinc una confessió per fer ... Afegeixo gent al nostre Martech Zone butlletí de notícies cada dia. De fet, hem passat a gairebé 3,000 subscriptors en els darrers mesos. Més important encara, aquest trànsit segueix conduint els subscriptors al nostre bloc i als nostres anunciants i patrocinadors. Si no teniu un programa de correu electrònic per capturar persones i tornar-les al vostre lloc, bloc o marca ... estareu perdent molts clients potencials.

Els dos mitjans més ràpids per fer créixer la nostra llista de butlletins de màrqueting han estat:

 1. Afegint tots els contactes rellevants que ens ha arribat a través del nostre lloc o correu electrònic. Fins i tot inclou professionals de relacions públiques que es posen en contacte amb nosaltres per presentar idees de publicacions al bloc (aproximadament cada hora).
 2. Afegint tothom a la meva xarxa - de la meva llibreta d’adreces i fins i tot de LinkedIn. Curiosament, vaig agafar una mica d’interès d’un home de lliurament de correu electrònic que vaig afegir fa uns 6 mesos ... però en realitat no va afegir el correu electrònic a la carpeta Junk, només va guanyar molt, em va cridar noms en línia i després se’n va anar (per sort) ).

butlletí loga3Funciona tan bé que m’agradaria tenir un mitjà automatitzat per fer-lo funcionar. M’agradaria tenir una eina que recollís tots els correus electrònics entrants i que afegís automàticament la persona a la llista de butlletins. Curiosament, ho vaig veure GetResponse ha afegit una integració similar a aquesta a la seva plataforma de correu electrònic. A la dreta es mostren totes les fonts de les quals els usuaris de GetResponse poden obtenir subscriptors.

Si els meus nous subscriptors reben el correu electrònic i no els agrada? No us preocupeu: simplement es poden donar de baixa. Aquesta és una pràctica acceptada a la indústria ... però no sempre aconsellable. Si creieu que això és horripilant (com faran la majoria dels professionals de la distribució de correu electrònic), no m’importa. Tots dos estic fent créixer el nostre butlletí, augmentant el trànsit cap al lloc I segueixo mantenint tarifes d’obertura i de clic increïbles. A més, continuo tenint una ràtio de queixes del 0% i la meva taxa de cancel·lació de la subscripció va ser del 0.41% a l’últim butlletí que vaig enviar.

Per descomptat, la clau de tot això és doble:

 1. L' qualitat del contingut al nostre butlletí. És rellevant. És oportú. I és informatiu i de disseny professional. Aquest darrer correu electrònic fins i tot va promoure un esdeveniment. NO només no he rebut cap queixa, sinó que s'han convertit un parell de persones.
 2. L' volum de nous subscriptors Vaig afegint que cada setmana és molt petit. No llenço 10,000 subscriptors que he trobat a la llista de butlletins ... Hi afegiré de 20 a 50 subscriptors setmanals ... aproximadament el mateix volum que el butlletí afegeix naturalment.

Realment ha canviat tota la meva actitud envers el màrqueting per correu electrònic. Ja no tinc una doble opció i afegeixo tots els correus electrònics amb els quals em poso en contacte professionalment. Fins i tot em fa preguntar-me si és el moment d’aconseguir una llista de professionals del màrqueting. Si faig això, jo voluntat envieu una carta d’invitació perquè no m’arrisqui a fer mal a la llista.

No estic segur de per què tots els proveïdors de correu electrònic no afegeixen això a la seva col·lecció d'eines. Felicitacions a GetResponse... Vaig pensar que era una mica original fent créixer la llista. Sembla que estan per davant del joc.

3 Comentaris

 1. 1

  És una idea molt agosarada! Però l'altra cara: si tots els contactes professionals que m'han afegit al seu butlletí sense que li demani/doni permís, estaria molt molest.

  Afegiu-hi, el vostre tema, el vostre contingut és una cosa que agradaria a la majoria de tothom. No crec que aquest consell pugui aplicar-se a totes les indústries.

 2. 3

  Doug, sovint acabo de llegir publicacions al meu lector RSS, però aquest va ser prou fantàstic com per justificar una parada i un comentari. Estic d'acord al 100% i estic cansat del correu electrònic que nazi intenta dificultar el seu producte quan tots els altres mitjans s'integren més.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.