Gràcies, Dorion Carroll i Technorati!

Gran marcaAi la ironia! Ahir em vaig acabar d’escriure un post ahir al estat de la marca i com cada empleat és clau per als vostres esforços de marca. Fa uns 6 mesos vaig tenir un problema on Technorati no actualitzava les meves estadístiques. Vaig escriure un missatge de correu electrònic al seu servei d'assistència i, al cap d'una setmana més o menys, vaig rebre una resposta amable i vaig rebre una actualització que va corregir el problema.

Va ser una gran primera impressió. No pago "Technorati", de manera que realment no esperava cap resposta ni res a canvi. Des de llavors, he estat un fan i poc a poc he anat descobrint algunes maneres interessants d’utilitzar Technorati per millorar la qualitat del meu bloc i mesurar el creixement, l’autoritat i la classificació del meu bloc.

Fa un parell de dies, jo publicat a les funcions de cerca de blocs de Technorati. Un dels lectors del meu bloc, Vince Runza, va comentar la publicació i com tenia problemes amb Technorati en actualitzar el seu bloc. A través de la màgia de la blogosfera i com a empleat de Technorati Dorion Carroll diu: "gent, parlant amb la gent i una mica de correu electrònic (automatitzat mitjançant comentaris del bloc)" ... el missatge va arribar a Dorion, que es va assegurar que el problema es corregís immediatament.

Tot l'episodi no podria haver pintat una imatge més clara per a la meva publicació. Abans d'aquest número, l'única "vista" de la marca Technorati era el lloc, el logotip i el color verd:

Technorati

Ara sé que hi ha darrere de Technorati empleats conscients que es preocupen pel que la gent diu sobre la seva empresa; per tant, la seva marca. El més senzill hauria estat que els empleats simplement ignoressin l'entrada i "deixessin que el suport el gestionés". No és el que va succeir i diu molt per a la marca Technorati. Technorati és més que un "motor de cerca", és una empresa que intenta ajudar els bloggers a millorar.

Gràcies, Dorion. Gràcies, Technorati.

One comment

  1. 1

    Escolta, escolta! Em va sorprendre la rapidesa amb la resposta. Li vaig prometre, al seu bloc, que no li molestaria cap problema futur de suport tècnic. El món no només és pla, també és més ràpid!

    Vince

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.