Màrqueting per a mòbils i tauletes

Google Reader de Google Labs

Google ReaderÉs massa tard i hauria d’estar dormint. Però no sóc. Ho culpo a Google. Estava comprovant alguns enllaços que feien referència al meu bloc a Google Analytics i que em van trobar: http://www.google.com/reader/view/

Vaig decidir veure quin era l'enllaç i el vaig llançar a la barra d'adreces. M'alegro de fer-ho! Google ha creat un petit lector de feeds basat en la web. Hi poso totes les meves subscripcions a tots els blocs que comprovo diàriament. Google fa la resta. Es fa un seguiment de les entrades que he llegit i de les que no. També em permet etiquetar els meus feeds. Aquest és més un sistema de classificació dels vostres feeds. També podeu llançar una estrella a les entrades que us agradin molt.

Un lector de feeds basat en web és ideal per a mi, ja que llegeixo tant a la feina com a casa. D’acord, no està malament. Realment res massa impressionant que dius ...
Però després vaig fer clic a "Comparteix". Massa dolç!!! Amb una mica de màgia javascript, ara tinc el Top Ten a la barra lateral (mireu a la dreta). A mesura que indiqui les publicacions que he llegit amb un "Star", apareixeran automàticament als meus deu primers. Això és massa genial.

He recollit Freakonomics i The Long Tail avui, però no he començat a utilitzar-los. Demà hi seré!

G'night a tothom!

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

2 Comentaris

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior