API Google Map: cerca, arrossega i actualitza la meva ubicació

Feu clic aquí per veure!Ahir vaig comprar Google Map Hacks però em va decebre una mica el llibre. No és culpa de l’autor, però el llibre està pràcticament desactualitzat des del llançament del Geocoder de Google i de la versió 2 de Google de la seva API.

Hi havia força enllaços als llibres, així que vaig poder comprovar un munt de llocs i veure com s’han adaptat a les noves versions. Estic construint la integració de mapes per a un lloc nou que estic construint. El primer pas serà que un local pugui posar la seva adreça en un mapa i actualitzar la seva ubicació si el marcador no es troba a la posició perfecta.

Algunes millores que he fet:

  • Utilitzant el Geocoder V2
  • Utilitzant la funcionalitat d'arrossegar al mapa
  • Actualització de latitud i longitud en un camp de formulari (per descomptat, es poden amagar)
  • Arrodonint la latitud i la longitud a una precisió de 8 dígits
  • Desactivació del formulari perquè la persona no pugui afegir més d'una ubicació

Feu clic AQUÍ per obtenir una demostració de treball.

Vaig dissenyar els meus propis marcadors per a una opció avançada. Si us plau, deixeu un comentari a aquesta entrada si esteu "prestant" el meu codi o si el milloreu d'alguna manera. M’encantaria veure què faràs. Els meus següents passos són que l'usuari seleccioni quin tipus de marcador li agradaria, a més de posar una imatge en miniatura a la finestra d'informació.

No dubteu a utilitzar el codi: podeu donar un thank-you al meu Paypal.

Dóna suport a aquest lloc.

5 Comentaris

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.