Truqueu-me quan ja no tingueu la versió beta, Google Gears.

Google Gears BetaBé, no estic segur de què hi ha al diable Google Gears per a la seva versió beta, però crec que haurien de tornar a Alpha.

Vaig començar a córrer Google Gears fa aproximadament una setmana per provar la funcionalitat fora de línia d’aplicacions com Google Reader. No vaig notar immediatament cap problema en executar el complement, però al llarg de la setmana vaig haver de deixar el Firefox cada vegada més i més.

Finalment, només tenir una sola pàgina oberta (que no té res a veure amb la visualització fora de línia) provocaria que el Firefox es congelés. L’altra nit ho vaig notar mentre feia servir Yahoo Webmessenger. Tenia curiositat per saber si Yahoo em causava problemes. Avui he deixat d'utilitzar-lo i encara tenia problemes. Vaig desactivar Google Gears després que el Firefox es congelés cada pocs minuts i vull! Estic lliure de nou.

Ho sento, Google. Recupereu els glutis al campus, demaneu una pizza i talleu els cupons de massatges per a aquest equip; han de tornar a la feina.

3 Comentaris

 1. 1

  Quan estava jugant ràpidament amb Gears, vaig trobar una sèrie de coses estranyes, però ho vaig atribuir al fet que estava desenvolupant i que hi hauria efectes secundaris, també vaig acabar desinstal·lant-lo perquè ja tenia massa firefox. complements instal·lats.

  Trobo que el mateix Firefox es fa més poc fiable com més complements tinguis alhora, no estic segur de si això es deu a fuites de memòria o simplement al lentitud general.

 2. 2

  només Google té el valor de llançar programari beta a una escala tan gran.

  Una vegada vam intentar llançar programari beta i molts llocs de programari compartit es van negar a acceptar el programari... dient que podria causar inestabilitat a la màquina de l'usuari.

  Però el mateix lloc estarà més que encantat de publicar coses beta de grans 🙂

 3. 3

  Posa't en contacte
  He tingut problemes semblants. De fet, he deixat d'utilitzar Firefox... al final vaig saber que era Gears i vaig desactivar tots els complements... per confirmar que era el problema dels complements,\n.
  A poc a poc va fer marxar els altres sense marxar. D'alguna manera, Firefox encara està fallat. 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.