Truqueu-me quan ja no tingueu la versió beta, Google Gears.

Google Gears BetaBé, no estic segur de què hi ha al diable Google Gears per a la seva versió beta, però crec que haurien de tornar a Alpha.

Vaig començar a córrer Google Gears fa aproximadament una setmana per provar la funcionalitat fora de línia d’aplicacions com Google Reader. No vaig notar immediatament cap problema en executar el complement, però al llarg de la setmana vaig haver de deixar el Firefox cada vegada més i més.

Finalment, només tenir una sola pàgina oberta (que no té res a veure amb la visualització fora de línia) provocaria que el Firefox es congelés. L’altra nit ho vaig notar mentre feia servir Yahoo Webmessenger. Tenia curiositat per saber si Yahoo em causava problemes. Avui he deixat d'utilitzar-lo i encara tenia problemes. Vaig desactivar Google Gears després que el Firefox es congelés cada pocs minuts i vull! Estic lliure de nou.

Ho sento, Google. Recupereu els glutis al campus, demaneu una pizza i talleu els cupons de massatges per a aquest equip; han de tornar a la feina.

3 Comentaris

 1. 1

  Quan estava jugant ràpidament amb Gears, vaig trobar una sèrie de coses estranyes que passaven, però ho vaig dir al fet que estava desenvolupant i que hi hauria efectes secundaris, també vaig acabar desinstal·lant-lo, ja que ja tenia massa firefox complements instal·lats.

  Em sembla que el firefox en si és més poc fiable quan més complements teniu alhora, no estic segur de si això es redueix a la memòria o simplement es ralentitza.

 2. 2

  només Google té ganes de llançar programari beta a una escala tan gran.

  una vegada vam provar de llançar programari beta i molts llocs de shareware es van negar a acceptar el programari ... dient que pot causar inestabilitat a la màquina de l'usuari.

  Però el mateix lloc estarà encantat de publicar coses beta de nois grans 🙂

 3. 3

  Posa't en contacte
  He tingut problemes similars. De fet, he deixat d'utilitzar Firefox ... al final vaig saber que eren engranatges i vaig desactivar tots els complements ... per confirmar que era el problema dels complements, \ n.
  Va tornar enrere d'altres sense engranatges gradualment. D’alguna manera, Firefox encara està fallit. 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.