Blogger a Haven per a Black Hat SEO

barret negre SEO

Bon amic i mentor, Ron Brumbarger m'ha deixat una nota aquest matí amb un inquietant enllaç a un bloc de Blogger que va aparèixer en algunes alertes de Google d'algunes paraules clau que seguia. No repetiré les paraules clau aquí, ja que no vull que els meus visitants facin un backlink ni visiten el bloc, però les conclusions van ser força inquietants. Aquí teniu una secció de text d’un bloc al qual he trobat enllaçat:

Bloc de correu brossa

L'URL i el nom del bloc semblen estar codificats d'alguna manera perquè el creador pugui fer un seguiment dels resultats. A les publicacions s’inclou el contingut de tercers esquitxat de paraules clau en negreta; sembla que prova la densitat de les paraules clau. També hi ha enllaços d’entrada a altres blocs que estan provant altres paraules clau ... el rastre continua i continua.

Sembla que el bloc en qüestió no roba cap contingut, sinó que es dedica a provar algunes paraules i frases clau de cerca. Una de les raons per les quals és espantós és que probablement estan provant perquè puguin calcular com guanyar aquests termes als motors de cerca. Vaig fer saber a Ron i li vaig enviar un enllaç a Formulari d'informes de blocs de correu brossa de Blogger; amb sort, es tancarà immediatament, així com la resta de blocs relacionats que s’enllacen amb i des d’ells.

No m'estranya que hi hagi spammers que estiguin provant amb aquests mètodes. Em sorprèn, però, que això passi just sota el nas de Google. Matt Cutts sol·licita algunes idees sobre què hauria d’abordar Google webspam el 2009 - potser la seva pròpia plataforma hauria de ser una prioritat.

Gràcies per fer-me saber i escriure sobre aquest Ron. Ron és president de Bitwise Solutions, una empresa de primer ordre aquí a Indianàpolis amb la qual fa una tasca increïble a nivell nacional Desenvolupament i integració de Microsoft Sharepoint.

4 Comentaris

 1. 1

  Si donéssis a una base de dades de Google el poder de la paraula i diguessis "explica'm sobre els vols a Chicago", probablement s'acosti molt al que diria. Sense algú mirant per sobre de la seva espatlla, la base de dades no té ni idea.

  Aconseguiria el pes de la paraula clau correctament. Aconseguiria el nombre de verbs/substantius/paraules aturades correctament. Aconseguiria molts altres factors complexos, però mai tindria sentit tret que es repeteixi textualment.

  Tampoc m'estranya veure això, sembla que el 2010 podria ser l'any en què les tàctiques de força bruta prenen el relleu on els spammers només ataquen massivament els resultats de la cerca amb un volum extrem, mentre que Google es torna draconià en necessitar la combinació perfecta de paraules abans de lliurar els resultats de la primera pàgina. .

  M'encantaria saber més de les teves troballes, Doug, si es desenvolupa alguna cosa més amb això.

 2. 2

  Els dos últims comentaris no semblen spam???

  Bla, m'agrada el teu blog, tornaré a mirar-lo, etc...,
  ara tenen un backlink PR3 hmmmm...
  Bé, jo mateix no publicaré cap enllaç 🙂

 3. 3

  Hola George!

  No dono gaire pes al Pagerank: presto molta més atenció a la classificació correcta de les paraules clau que atrauen molt trànsit. Aquest bloc té un bon posicionament en centenars de paraules clau. M'agradaria tenir un PR9? Segur! No ho puc decidir, però. Tinc TONNES d'enllaços d'entrada i una gran història, no estic segur per què el meu PR és baix.

  Gràcies RE: el SPAM. Estic a IntenseDebate ara i intento esbrinar com trobar aquests comentaris antics per marcar-los com a correu brossa!

 4. 4

  Hola George!

  No dono gaire pes al Pagerank: presto molta més atenció a la classificació correcta de les paraules clau que atrauen molt trànsit. Aquest bloc té un bon posicionament en centenars de paraules clau. M'agradaria tenir un PR9? Segur! No ho puc decidir, però. Tinc TONNES d'enllaços d'entrada i una gran història, no estic segur per què el meu PR és baix.

  Gràcies RE: el SPAM. Estic a IntenseDebate ara, no estic segur de com han passat. Ja se n'han anat!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.