Google Analytics obté una interfície de presentació d'informes bonica (beta)

Acabo de rebre una nota a la safata d’entrada i una sorpresa fantàstica quan vaig obrir Google Analytics. Tenen una interfície d’informació beta en viu que resulta molt sorprenent. Per ser sincer, realment començava a agradar-me Clicky a causa dels grans informes. Tanmateix, això em pot mantenir enganxat a Google.

Informes beta de Google Analytics

Aquí teniu un enllaç a un recorregut per productes per als nous informes beta de Google Analytics.

5 Comentaris

  1. 1

    Tinc ganes de veure això en acció quan es canviï el meu compte a la nova versió. Sembla bastant lliscant.

    Estic segur que no abandonareu Clicky, recordeu els fàcils enllaços que us porten directament al punt d’on veniu el visitant i la integració Feedburner 😉

  2. 2

    Estic fent servir Clicky a través de Performancing.com. Fins ara m’agrada molt i he rebut un any gratuït del servei premium per revisar-los al meu bloc. Em pregunto si Google comença a preocupar-se perquè apareixen tots els serveis Stat que tenen un aspecte molt millor i són molt més fàcils de treballar.

  3. 3
  4. 5

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.