Google Adsense està monetitzant ara el meu feed

arbre de diners

Durant força temps vaig publicar anuncis de màrqueting d'afiliació al meu feed mitjançant el PostPost plugin que vaig desenvolupar per a WordPress i Commission Junction publicitat. No va ser realment una font d’ingressos significatius, però, potser uns quants dòlars al mes.

Aquesta setmana he presentat una sol·licitud amb Google Adsense per convertir el meu feed de Feedburner a Google. El procés per fer-ho encara és manual, però no us temeu, no perdreu ni un sol subscriptor. Les dues adreces continuen publicant el feed, però posant el feed a Google té avantatges monetaris, ja que us proporcionarà accés a Google Adsense per a feeds.

Només cal que inicieu sessió al vostre compte Adsense i seguiu les instruccions per enviar manualment el vostre feed a la conversió. Vaig trigar aproximadament una setmana a convertir-se en meus. Google promet que aquest serà un procés automatitzat en el futur.

biden feed de Google Adsense

Tot i així, encara no és perfecte. Mireu l’anunci anterior d’una organització política radical que va combinar amb la meva nota sobre Joe Biden. L’article a què es referia era en realitat una mirada bastant espantosa als 40 anys d’història de Biden en votar amb el seu germà gran i deixar al noi petit a penjar.

No espero massa ingressos d'AdSense al feed. Molta gent simplement està trucant al programa Webmaster Benestar.

3 Comentaris

  1. 1

    En realitat, Douglas tinc els anuncis RSS des de fa aproximadament una setmana i en alguns dies tinc millors ingressos que els blocs d'AdSense del bloc. No estic segur de si això durarà amb el temps, però segur que per ara és noce.

  2. 3

    Jo l’anomeno benestar dels administradors de web perquè és bàsicament un “fulletó” i no perquè no produeixi una moneda decent, ja que la nostra revolució és de 5 xifres al mes.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.