Google Adsense està monetitzant ara el meu feed

arbre de diners

Durant força temps vaig publicar anuncis de màrqueting d'afiliació al meu feed mitjançant el PostPublic plugin que vaig desenvolupar per a WordPress i Commission Junction publicitat. No va ser realment una font d’ingressos significatius, però, potser uns quants dòlars al mes.

Aquesta setmana he presentat una sol·licitud amb Google Adsense per convertir el meu feed de Feedburner a Google. El procés per fer-ho encara és manual, però no us temeu, no perdreu ni un sol subscriptor. Les dues adreces continuen publicant el feed, però posant el feed a Google té avantatges monetaris, ja que us proporcionarà accés a Google Adsense per a feeds.

Només cal que inicieu sessió al vostre compte Adsense i seguiu les instruccions per enviar manualment el vostre feed a la conversió. Vaig trigar aproximadament una setmana a convertir-se en meus. Google promet que aquest serà un procés automatitzat en el futur.

biden feed de Google Adsense

Tot i així, encara no és perfecte. Mireu l’anunci anterior d’una organització política radical que va combinar amb la meva nota sobre Joe Biden. L’article a què es referia era en realitat una mirada bastant aterradora a la història de 40 anys que Biden va votar amb el seu germà gran i deixant el noi petit fora de casa.

No espero massa ingressos d'AdSense al feed. Molta gent simplement està trucant al programa Webmaster Benestar.

3 Comentaris

  1. 1

    De fet, Douglas fa aproximadament una setmana que tinc els anuncis RSS i alguns dies tinc millors ingressos d'allà que els dels blocs d'AdSense del bloc. No estic segur si això durarà amb el temps, però de moment segur que és noce.

  2. 3

    Ho anomeno benestar per a administradors web perquè és un "fullet" essencialment i no perquè no fa una moneda decent: la nostra revolució és de 5 xifres al mes.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.