Google Adsense per a la cerca: incrustar resultats a WordPress

google AdsenseTot i que vaig fer força feina de plantilla a WordPress aquest cap de setmana, vaig veure una nota sobre com inserir els resultats de Google Adsense per a la cerca a la pàgina de resultats de la cerca. Això és bastant senzill si teniu un lloc web estàtic, però treballar amb WordPress és una mica més difícil. Afortunadament, Google va fer un bon treball (com de costum) escrivint uns bons scripts nets per incrustar els resultats.

Simplement he editat la meva plantilla "Pàgina" i he inserit el codi que Google necessita per a la pàgina de destinació. Tinc els resultats de la cerca publicats a la meva pàgina de cerca (https://martech.zone/search). Després, he actualitzat la meva pàgina de cerca amb el formulari de cerca (amb algunes modificacions menors, per descomptat).

El guió que subministra Google és intel·ligent per mostrar només si hi ha un resultat publicat, de manera que les altres pàgines no mostren res. Suposo que hauria pogut escriure una sentència "if" que només mostri els resultats si la pàgina és igual a la pàgina de cerca. No obstant això, no em vaig molestar, ja que no es mostrarà d'una altra manera. Suposo que és una mica pirata i no és adequat, però no fa mal a res.

El meu següent pas va ser garantir que cap dels competidors del meu empresari no aparegués als resultats de la cerca. Espero tenir-los tots!

Intenta-ho aquí.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.